Klacht en behandeling

Er zijn verschillende klachten en vraagstukken waarmee je bij een psycholoog terecht kunt. Misschien weet je al wat er aan de hand is en waar je klachten vandaan komen. Maar het kan ook zijn dat je niet weet wat er aan de hand is. Je weet dat er iets speelt, maar kunt het niet concreet benoemen. Dan kunnen we je helpen. Want ook al voelt het voor jou allemaal heel vreemd, de psycholoog en therapeut herkent waarschijnlijk veel in je klacht.

Een psycholoog heeft veel ervaring met verschillende klachten en maakt voor jou een op maat gemaakt behandelplan. Samen met jou kijkt een psycholoog naar hoe de klachten zich bij jou uiten, hoe jij je daarbij voelt en ook hoe je gedrag en gedachten daarbij een rol spelen.

Misschien zie je het nu niet zo, maar vaak is je klacht eigenlijk heel herkenbaar. Hoewel jij als mens uniek bent, hoewel je geschiedenis uniek is, je klacht is meestal wat minder uniek. Een psycholoog herkent daarom snel je klacht en weet daarom ook goed hoe hij je ermee kan helpen.

Op deze pagina kan je meer vinden over de klachten die onze psychologen en therapeuten vaak behandelen. Staat je klacht er niet tussen neem dan vooral contact met ons op, wij kijken graag met je mee. Geen klacht is raar en ook bij ‘vage’ klachten helpen we graag.

Een vraag over je klacht?

Veel mensen denken niet geholpen te kunnen worden of er alleen voor te staan. Bel met ons. We kunnen je adviseren over je klacht en direct een afspraak voor je inplannen bij een psycholoog.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog