Skip to content
Psyned

Cliëntervaringen

Michael heeft mij geholpen met de juiste keuzes te maken.

Anoniem over Michael Althausen

Michael heeft me zeer geholpen! De spel vorm om inzicht te krijgen wat ik aan neem is zeer welkom. Mijn gezin en ik komen nu eerst de rest komt later, dat was is verloren. Ik ben zeer tevreden over dit traject.

Anoniem over Michael Althausen

De gesprekken met Michael heb ik als zeer prettig ervaren. Michael is deskundig, luistert goed en weet problemen snel te analyseren. Hij geeft nuttige tips waar je zelf mee aan de slag kunt gaan.

Anoniem over Michael Althausen

Barbara is een heel inlevende vrouw bij wie ik me direct op mijn gemak voelde. Ze voelde haarfijn aan waar mijn behoeften lagen waardoor ze precies wist wat mij verder kon helpen in het proces. Ik ben Barbara erg dankbaar voor de trauma´s die ik heb kunnen verwerken.

Anoniem over Barbara Loomans

Nancy did a great job helping me dealing with my social anxiety, giving me tools and perspective that I didn't have before. I now feel more capable in dealing with difficult situations.

Anoniem over Nancy Licci

Nancy heeft me goed geholpen met het inzicht geven waar bepaalde gevoelens en emoties vandaan komen. Ze kwam met concrete opdrachten die me houvast gaven om in de dagelijkste gang van zaken met onrust en verslaving om te gaan.

Anoniem over Nancy Licci

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Waar wacht je op?

Bel van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) naar 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Psyned