Cliëntervaringen

Cliënten over onze Psyned psychologen

De reviews op Psyned.nl zijn voor de privacy van cliënten vaak ingevuld met de naam 'Anoniem'. Deze reviews zijn van echte cliënten en worden met toestemming geplaatst. Reviews worden door cliënten ingevuld via een evaluatieformulier na het behandeltraject.

Na een akelige relatie kwam ik na wat googelen bij Evi uit. Haar website en manier van behandelen sprak mij erg aan. Bij de eerste afspraak was er meteen een goede klik. Ze biedt een luisterend oor en geeft je goede handvatten voor je problemen en zorgen. Handvatten waar je iets mee kunt, waar je iets aan hebt. En ze laat je vooral zelf nadenken en dat vond ik ook fijn. Evi heeft mij erg goed geholpen. Ik ben weer ik dankzij Evi!

- Sara
over Evi Sommen

Door Evi's open houding stelt zij je snel op je gemak en voelt het veilig en vertrouwd om persoonlijke zaken te bespreken. In relatietherapie staat zij niet aan één van beide kanten, maar stimuleert de interactie tussen jou en en jouw partner. Dit resulteert in inzicht in persoonlijke eigenschappen en de invloed hiervan op de relatie. Hiermee heeft mij dit niet alleen verder geholpen in mijn relatie, maar heb ik ook een persoonlijke ontwikkeling door kunnen maken.

- Anouk
over Evi Sommen

Evi heeft mij de inzichten en handvatten gegeven waardoor ik met meer zelfvertrouwen in het leven sta, maar ook opener ben in mijn relaties met mijn naasten.

Door middel van (simpele) opdrachten werd ik me bewust van de obstakels die ik voor mezelf creëerde en hoe ik deze kan voorkomen of hoe ik hier makkelijker mee om kan gaan.

- Lisa
over Evi Sommen

Ik heb twee jaar geleden contact gezocht met Evi omdat ik behoefte had aan een luisterend oor. Bij haar kan ik even mijn ei kwijt wanneer ik dat zelf wil; soms zien we elkaar daarom wekelijkst, soms één keer per maand. Dat vind ik juist fijn, het is vrijblijvend en laagdrempelig en er wordt samen gekeken naar wat jij wil.

- Sanne
over Evi Sommen

"Ik vind het prettig dat ik in een voor mij moeilijke periode voor ondersteuning terechtgekomen ben bij de praktijk van Irene. De begeleiding voelt persoonlijk. Je voelt dat er aandacht voor je is. De begeleiding bestaat o.a. uit het stapsgewijs geven van stencils waarop toegelichte achtergrondinformatie staat. Het maakt dingen duidelijk, je krijgt tips en opdrachten. Je kunt het een en ander nog eens op je gemak nalezen. Ook geeft deze werkwijze je meer het gevoel dat je met een cursus bezig bent i.p.v. dat je in het hokje belandt van "psychiatrisch patiënt". Na een tiental afspraken kan ik met een goed gevoel deze periode afsluiten, wetende dat Irene indien nodig, voor mij klaar zal staan."

- D.
over Irene den Doop

"wat Irene bijzonder maakt is dat ze niet zal schuwen een voorbeeld uit haar eigen leven te geven als je dat verder helpt. Daardoor heb ik niet alleen af en toe gehuild en hard gewerkt, maar soms ook vreselijk gelachen. Hoewel ze vrouw is met een zachte uitstraling, is haar aanpak tegelijkertijd zeer stevig. Ze laat je hard werken aan en nadenken over je eigen probleem of dilemma. Terwijl ze je tegelijkertijd leert wat aardiger te zijn voor jezelf. Mijn gesprekken met haar waren een goede ervaring, ze heeft me zeker een aantal tips, gedachten en oneliners meegegeven die ik me waarschijnlijk altijd zal blijven herinneren."

- I.
over Irene den Doop
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog