Cliëntervaringen

Cliënten over onze Psyned psychologen

De reviews op Psyned.nl zijn voor de privacy van cliënten vaak ingevuld met de naam 'Anoniem'. Deze reviews zijn van echte cliënten en worden met toestemming geplaatst. Reviews worden door cliënten ingevuld via een evaluatieformulier na het behandeltraject.

Ik kwam bij Ben terecht met Burn-out klachten en had het gevoel alsof ik aan het verzuipen was. Ben werd in zekere zin mijn 'zwemles'. Mede door schematherapie en EMDR zijn we mijn klachten samen gaan uitdiepen en gaan verwerken.

- Anoniem
over Ben Koevoet

Ben is heel deskundig met verschillende psychologische behandelmethodes en hierdoor kon hij toegevoegde waarde bieden aan mijn complexe vraagstukken. Hij heeft verschillende methodes toegepast en hierdoor hebben we het best behaalde resultaat gehaald. Veel dank!

- Anoniem
over Ben Koevoet

Kort maar krachtig traject waarbij Ben Koevoet me heeft geholpen meer energie te halen uit de dagelijkse dingen en met meer plezier naar de toekomst te kunnen kijken.

- Anoniem
over Ben Koevoet

Marit heeft me geleerd mijn patronen te herkennen, waardoor ik er blijvend profijt van heb. Ik ervaar meer innerlijke rust en kan op kritieke punten mezelf weer terug naar de kern brengen. Ik accepteer de dingen en personen waar ik geen invloed op heb zoals ze zijn en laat me niet (teveel) negatief beïnvloeden. Daardoor ben ik nu een gelukkig en tevreden mens.

- Anoniem
over Marit op de Beek

Marit keek dwars door me heen en hielp me elk gesprek me dichterbij thuis. Ze heeft een rustige stem en een ontspannen verschijning, maar heeft een ijzersterk observatievermogen en draait er niet omheen. Ik ben Marit enorm dankbaar voor de waardevolle zelfinzichten en het geeft me rust dat ik altijd bij haar kan aankloppen.

- Anoniem
over Marit op de Beek

Ophirah stemt af op jouw behoeften, geeft opties, luistert en herhaalt. Zij is beschikbaar en bereikbaar, kan en wil er voor je zijn als jij dat nodig hebt. Expertise is goed merkbaar en daarnaast geeft Ophirah je vertrouwen. Ook staat ze open voor feedback. Ik vond het een hele fijne ervaring!

- Anoniem
over Ophirah Toff
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog