Cliëntervaringen

Cliënten over onze Psyned psychologen

De reviews op Psyned.nl zijn voor de privacy van cliënten vaak ingevuld met de naam 'Anoniem'. Deze reviews zijn van echte cliënten en worden met toestemming geplaatst. Reviews worden door cliënten ingevuld via een evaluatieformulier na het behandeltraject.

Ik ben geholpen met de bevestiging dat ik op de goede weg was en ik niet mijn keuzes door nare gebeurtenissen die buiten mezelf liggen laat bepalen.

- Anoniem
over Gerrie van Blitterswijk

Overzicht van mijn gevoelens.

- Anoniem
over Nella Weijling

Handvaten gegeven om met mijn problematiek om te gaan!

- Anoniem
over Marielle van Dommelen

Door haar goede inzicht, om bij mezelf te blijven, heb ik meer vertrouwen in mijzelf.

- Anoniem
over Marjolijn Sissingh-Kunst

Ik kwam bij Petra terecht toen ik echt het licht aan het einde van de tunnel niet meer zag. In het begin was ik sceptisch, maar met het geduld en de rust die Petra uitstraalt durfde ik het traject helemaal aan te gaan. Na 9 maanden kan ik echt zeggen dat ik mede dankzij Petra ontzettende grote en mooie stappen heb gezet en de toekomst weer positief inzie.

- Anoniem
over Petra van Assen

Susan heeft mij een veilige space geboden waarin zij mij hielp om bij mijn emoties te blijven en in mijn lichaam te voelen tijdens het onderzoeken van mijn patronen. Susan, ik ben je heel erg dankbaar voor ons liefdevolle, veilige, confronterende en rustige traject. Dankjewel voor alles wat ik bij jou mocht leren!

- Anoniem
over Susan Vroemen
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog