Cliëntervaringen

Cliënten over onze Psyned psychologen

De reviews op Psyned.nl zijn voor de privacy van cliënten vaak ingevuld met de naam 'Anoniem'. Deze reviews zijn van echte cliënten en worden met toestemming geplaatst. Reviews worden door cliënten ingevuld via een evaluatieformulier na het behandeltraject.

“Bij Dayenne voelde ik me direct op mijn gemak. Met praktische tools kreeg ik snel grip op mijn problemen met motivatie. Nu ben ik minder streng voor mezelf en heb ik minder last van stress.”

- Eva, 23, stress en motivatieproblemen
over Dayenne Sanders

“In de gesprekken met Dayenne heb ik geleerd om beter om te gaan met mijn negatieve gedachten. Haar rustige uitstraling en geïnteresseerde houding vond ik erg fijn.”

- Matthijs, 18, depressie en stress
over Dayenne Sanders

"Ik ben behoorlijk perfectionistisch, vooral als ik onder druk sta wat me dan niet echt helpt. Maar na de sessies met Charlotte kan ik veel beer omgaan met stress. Kiezen in plaats van blind reageren. Dit helpt me echt om kalmer en relaxter te blijven."

- Sophie, 48, moeilijk los kunnen laten en stress
over Charlotte de Kroon

"Na mijn borstkanker viel het me zwaar om het leven weer op te pakken. Charlotte is heel betrokken, lief en tegelijk doortastend. Samen hebben we een manier gevonden om de draad weer op te pakken."

- Marina, 33, angst en depressie
over Charlotte de Kroon

"Charlotte was professioneel, steunend en niet veroordelend. Ik zie nu waar mijn angst vandaan komt en kan kiezen op basis van wat ik belangrijk vind in plaats van vanuit angst."

- Mike, 23, werkgerelateerde angst
over Charlotte de Kroon

"Lieve Josie, je hebt mij geleerd om te vertrouwen op mezelf. Om mijn intuïtie te omarmen en te voelen dat ik genoeg ben. Je hebt de gave om te spiegelen zonder oordeel en daar ben ik je enorm dankbaar voor. Dankjewel voor je rust, je wijsheid en je humor. Ik had met niemand anders deze reis willen maken!"

- Anoniem
over Josie van Dijk
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog