Cliëntervaringen

Cliënten over onze Psyned psychologen

De reviews op Psyned.nl zijn voor de privacy van cliënten vaak ingevuld met de naam 'Anoniem'. Deze reviews zijn van echte cliënten en worden met toestemming geplaatst. Reviews worden door cliënten ingevuld via een evaluatieformulier na het behandeltraject.

John Beckers verenigt vaardigheden van een coach en een psycholoog in zich. Met een deskundige, vriendelijke en no-nonsense benadering helpt hij om beter om te gaan met emotionele problemen. In mijn geval ging het om werkgerelateerde stress, woede, en verdriet. In de therapie blijft de focus op het herstellen van een goede emotionele balans waarbij andere levenservaringen dan het directe probleem waar nodig kunnen worden betrokken. Ik vind zijn rustige en realistische ondersteuning en feedback goed helpen.

- Anoniem
over John Beckers

John heeft mij in weinig tijd inzicht gegeven in mijn angst- en paniekaanvallen. Wat eerst ontastbaar, vreemd en onbegrijpelijk leek viel na een aantal sessies met John op zijn plaats. Door de gesprekken met John ben ik mijzelf beter gaan begrijpen en weet ik nu ook beter waar mijn grenzen liggen. De aanpak van Jh is 'to the point', hierdoor ben ik snel tot de kern van mijn probleem gekomen en weet ik nu ook wat ik met mijn onzekerheden en ' donkere' gedachten aan moet. Ook de uitleg van John hoe een paniekaanval verloopt en hoe je deze kunt voorkomen of tijdig stoppen is voor mij van enorme waarde gebleken.

- Anoniem
over John Beckers

John is rustig en zonder veel 'zweverig gedoe' weet hij snel tot de kern van het probleem te komen. Hij blijft 'no-nonsense' en ipv te focussen op de exacte oorzaak blijft hij gericht op het herstel. De oorzaak komt dan gaandeweg wel steeds meer aan het licht. Daarnaast vond ik zijn uitleg over het effect van het herstellen en behouden van een emotionele balans erg handig. Deze rustige en praktische aanpak heb ik als zeer prettig ervaren.

- Anoniem
over John Beckers

Liesbeth spiegelt vanuit volledige rust en neutraliteit. Ze leerde me inzien welke voor mij ‘normale’ reacties nog voortkomen vanuit ervaringen in het verleden. Dat inzicht maakt dat ik het kan omkeren en me een stuk meer ontspannen voel.

- Marlies
over Liesbeth Steenhof

"Donneke is eerlijk en direct maar op een zachte manier. Ze kan buiten de hokjescultuur van de psychologie denken en kijken naar de mens die tegenover haar zit en op gevoel de therapievorm pakken die daar bij past."

- Anoniem
over Donneke van den Hoogen

"Erwin laat je goed inzien hoe je zelf bent, zonder belerend te zijn."

- Anoniem
over Erwin Smidt
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog