Relatietherapie

Relatietherapie kan jullie weer dichter bij elkaar brengen. Hoe werkt relatietherapie? Wat is EFT Relatietherapie? Hoe werkt IBCT relatietherapie? En hoe helpt een relatietherapeut bij relatieproblemen? We leggen het graag aan je uit.

Als je relatie niet meer is wat het is geweest, er veel spanningen zijn of nauwelijks meer liefde zichtbaar is, kan relatietherapie helpen je relatie weer nieuw leven in te blazen. Therapievormen die vaak gebruikt worden bij relatieproblemen zijn EFT en IBCT. Bij EFT onderzoeken jullie samen met de therapeut ingesleten patronen en leren jullie deze te doorbreken. Je ontdekt dan vaak dat jullie relatie niet per se slecht hoeft te zijn, maar dat je door die patronen niet meer goed op elkaar reageert. Kenmerkend voor IBCT is een integrale aanpak waarbij de focus ligt op vier gebieden: persoonlijke verschillen, emotionele gevoeligheden, externe stress en patronen in de communicatie.

Relatieproblemen advies

Wil je jullie relatieproblemen eerst bespreken met ons verwijsteam? Of twijfel je of relatietherapie jullie kan helpen? We denken graag met je mee over de juiste hulp en over wie jullie het beste kan helpen om weer met elkaar in gesprek te gaan en nader tot elkaar te komen. Indien wenselijk kunnen we direct een afspraak voor jullie maken bij een relatietherapeut bij jullie in de buurt.

Relatietherapie bij Psyned?

Blijf niet met jullie relatieproblemen lopen en bel met ons. We kunnen jullie adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor jullie in bij een relatietherapeut die bij jullie past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog