Relatietherapie

Je denkt aan relatietherapie. Binnen je relatie zijn veel spanningen, ergernissen stapelen zich op en van jullie onvoorwaardelijke liefde voor elkaar is nauwelijks meer iets zichtbaar. Het is duidelijk dat het zo niet langer kan. Je wilt terug naar hoe het was; naar hoe jullie ooit samen zijn begonnen. De passie voelen, merken waarom je verliefd bent geworden op elkaar. Je weet alleen niet hoe je hier moet komen. In dat geval kan relatietherapie jullie helpen.

Door weer met elkaar in gesprek te gaan kun je nader tot elkaar komen en samen met de therapeut werken aan het oplossen van jullie relatieproblemen. Hoe werkt relatietherapie, wat is EFT Relatietherapie, en wanneer kan gezinstherapie helpen? We leggen het je graag uit.

Wil je jullie relatieproblemen eerst bespreken met ons verwijsteam? We denken graag met je mee over de juiste hulp. Indien wenselijk kunnen we direct een afspraak voor jullie maken bij een relatietherapeut bij jullie in de buurt.

Relatietherapie bij Psyned?

Blijf niet met jullie relatieproblemen lopen en bel met ons. We kunnen jullie adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor jullie in bij een relatietherapeut die bij jullie past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog