Skip to content
Psyned

Over onze psychologen 

Onze psychologen 

Ga samen met een van onze psychologen aan de slag en word sneller beter. Bij ons zijn meer dan 300 psychologen aangesloten, in heel Nederland. Zij kiezen bewust voor de beste persoonlijke zorg en bieden maatwerkbehandelingen vanuit hun passie voor het vak: om jou écht te helpen.  

Onze psychologen behandelen veel verschillende klachten, zowel in hun eigen praktijk als online en in maar liefst 21 verschillende talen. We zijn expert in psychische hulp bij onder meer stress, burn-out, rouw, depressie, angst, trauma, hechting- en relatieproblemen.  

Omdat behandelingen via Psyned niet vergoed worden door de basisverzekering hebben onze psychologen de vrijheid om zelf te beslissen welke behandelvorm(en) het beste aansluit(en) bij jouw klachten. Jouw verhaal is het uitgangspunt voor een behandeling die bij jou past.  

De beste zorg voor jou 

We streven naar de beste kwaliteit van zorg. Voordat behandelaars zich bij ons kunnen aansluiten, moeten zij dan ook aan verschillende kwaliteitseisen voldoen. Psyned-psychologen hebben een mastergraad in de psychologie, minimaal 4 jaar werkervaring en zijn aangesloten bij een of meerdere erkende brancheverenigingen (zoals het NIP, NFG en NVPA). Ze volgen supervisie en verschillende opleidingen om hun vakkennis uit te breiden.  

Op basis van hun eigen kennis en ervaring, en soms met hulp van ons grote netwerk, kunnen al onze psychologen jou de zorg bieden die je verdient. Aan het einde van een traject kan je de behandeling en de behandelaar beoordelen. Zo houden we de kwaliteit en tevredenheid hoog. 

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Waar wacht je op?

Bel van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) naar 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Psyned