Burn-out

Soms is het moeilijk om alle ballen in de lucht te houden; op je werk maar ook privé. Door de druk en stress die je mogelijk ervaart kun je met burn-out klachten te maken krijgen. Wat is een burn-out precies? Wat zijn de symptomen van een burn-out? Hoe voorkom je het? En hoe kun je het behandelen? Op deze pagina vind je antwoorden op deze vragen.

Het aantal mensen met een burn-out neemt toe. Het is beroepsziekte nummer één. Uit onderzoek (TNO) blijkt dat in 2017 16 procent van de werkenden te maken had met burn-out klachten. Ook steeds meer studenten hebben last van een burn-out.

Een burn-out kan iedereen overkomen, maar met de juiste behandeling kun je er ook weer vanaf komen. Een psycholoog kan je hier bijvoorbeeld goed bij helpen. Samen kijken jullie naar waar het overspannen gevoel vandaan komt, om vervolgens patronen te doorbreken en klachten te verminderen.

Kom van je burn-out af

Wil je van stressklachten af of denk je dat je al een burn-out hebt? Blijf niet met je klachten lopen en neem contact met ons op. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Videobellen
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog