Test jezelf

Onze zelftests geven jou een beter beeld van wat er mogelijk bij jou speelt. Wil jij meer duidelijkheid over jouw klachten? Doe dan één van onze zelftests. Je kunt verschillende tests doen op bijvoorbeeld het gebied van psychologie, slaapproblemen, hechtingsstoornis, ADHD, burn-out, depressie, relatie, angst, rouw en trauma. Deze korte tests vind je hieronder. Ze duren slechts enkele minuten en je krijgt direct de uitslag.

Wil je dieper inzicht in jouw mentale gezondheid? Doe dan onze uitgebreide psychologische test en krijg persoonlijk advies van onze huispsycholoog.

Bel voor gratis advies
Heb je klachten en zit je niet lekker in je vel? Bel ons voor vrijblijvend en persoonlijk advies. Onze psychologen helpen je graag. 085-4014720.

Geen diagnose

Het is belangrijk om te weten dat de tests een indicatie zijn, geen diagnose. Voor het daadwerkelijk stellen van een diagnose moet een uitgebreider onderzoek worden gedaan. Neem hiervoor contact met ons op via 085-4014720 of ons contactformulier.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog