Skip to content
Psyned

Waarom een adviesgesprek? 

Als je klachten ervaart, weet je vaak niet meteen welke behandeling het beste voor jou werkt. In het adviesgesprek luisteren we naar jouw verhaal, denken we met je mee, geven we advies en kunnen we je direct koppelen aan een psycholoog die bij je past. 

De match bepaalt het succes van jouw behandeling  

Met alleen ‘naar een psycholoog gaan’ ben je er volgens ons nog niet. Voor de effectiviteit van een behandeling zijn er twee dingen belangrijk: dat je weet waar je aan wilt werken en dat je hulp krijgt van iemand bij wie jij je goed en op je gemak voelt. Dit is soms moeilijk om vooraf voor jezelf te bepalen. Hoe weet je wie de juiste persoon is om te helpen bij jouw hulpvraag? En of dit ook echt werkt? Je wilt zeker zijn van de juiste aanpak als je deze investering in jezelf maakt en niet de verkeerde richting op worden gestuurd. Daarom helpen wij je met deze keuze tijdens je persoonlijke adviesgesprek en werken we met klikgarantie. Past jouw vraag niet bij Psyned, dan denken we graag met je mee over alternatieven.  

Wat kan je verwachten van het adviesgesprek? 

Het telefonisch adviesgesprek is volledig kosteloos. In ongeveer een kwartier kijkt ons verwijsteam met je mee bij welke psycholoog jij op de juiste plek bent. Hierin nemen we de tijd om jouw hulpvraag door te spreken. Wat speelt er bij jou? Wat zijn je klachten? Hoe voel jij je? En hoe wil jij je weer voelen? Ook kijken we naar wat voor jou belangrijk is in een behandelaar. De ene psycholoog is de andere niet, dus we letten daarbij op ervaring, specialisaties en persoonlijke achtergrond.  

We vinden de beste match voor jou op basis van je klacht, hulpvraag, locatie, persoonlijke voorkeuren en de beschikbaarheid en werkwijze van de behandelaar. Als je dat wilt plannen we meteen je eerste afspraak in bij een psycholoog, op locatie of via videobellen. Zo helpen we jou snel aan de juiste hulp. 

Ga je in behandeling bij een van onze psychologen? Dan sturen we je een bevestiging van het intakegesprek per email. Vanaf daar start je contact met de psycholoog. 

Wie zitten er in het verwijsteam? 

Ons psychologisch verwijsteam bestaat uit psychologie geschoolde medewerkers die zelf veel kennis hebben en al onze psychologen kennen. Ze zullen er alles aan doen om jou op je gemak te stellen en met de juiste vragen snel tot de kern te komen om jou goed te kunnen matchen. 

Start vandaag nog 

Plan vandaag nog je adviesgesprek. Hieronder kan je zelf makkelijk de afspraak inplannen op een moment dat jou uitkomt of je kan ons bellen op 085-4014720, dan plannen we samen iets voor je in. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. 

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Waar wacht je op?

Bel van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) naar 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Psyned