Skip to content
Psyned

Jij behandelt, wij doen de rest 

Bij Psyned hebben we één missie: Nederland het mentaal gezondste land ter wereld maken. We geloven dat het beter kan. Voor de cliënt, voor jou als psycholoog en voor de maatschappij. Samen met een team van 300 psychologen zetten wij ons er dagelijks voor in om de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker te maken. 

Behandelaars

Waarom Psyned?

Wij zijn overtuigd van onze kracht, nu jij nog. Hieronder vind je aantal van onze voordelen.

Op maat behandelen

We geloven in jouw kennis en kunde. Niet in labels en strikte protocollen. Je krijgt de vrijheid om naar eigen inzicht te behandelen.

Cliënten die écht bij je passen

Dankzij de triage van ons verwijsteam krijg jij alleen cliënten die ook echt bij jou en je behandelspectrum passen.

Opleidingen en workshops

Houd je vakkennis op peil met onze opleidingen, workshops en Lunchlezingen. Genoeg aanbod om jouw kwaliteit van zorg hoog te houden.

Meer dan 300 psychologen

Ontmoet nieuwe collega-behandelaren tijdens onze borrels door het land, opleidingen en online bijeenkomsten.

Meer dan 65.000 sessies in 2023

Dankzij onze goede online vindbaarheid en onze adequate werkwijze hebben we in 2023 meer 13.000 cliënten kunnen helpen.

Ben jij klaar om te starten bij Psyned? 

We werken graag samen met ondernemende psychologen: met zelfstandigen of loondienst-psychologen, met basispsychologen en GZ-psychologen. Samen willen we impact maken. 

Benieuwd wat wij doen? 

Bij Psyned weten we dat hoe sneller iemand hulp krijgt bij mentale klachten, hoe effectiever dit is – op korte én lange termijn. Daarom doen we niet aan onnodig lang wachten.  

 1. 1

  Cliënt heeft een adviesgesprek

  Jouw medewerker wordt dezelfde dag nog gebeld. Op basis van dit persoonlijke gesprek van ± 15 minuten adviseert een van onze professionals wat de best passende behandeling is.

 2. 2

  We plannen de intake in

  Meestal kan de behandeling al binnen twee weken starten. Je krijgt een sms en email zodra er een intake bij jou is ingepland. Het intakegesprek is hét moment om te bepalen of de therapeutische klik er is.

 3. 3

  Start behandeling

  Samen met de cliënt ga je werken aan zijn of haar hulpvraag. De behandeling kan op locatie, online of een combinatie hiervan zijn. Net wat jij fijn vindt.

Wat onze cliënten van ons vinden

In 2023 hebben we meer dan 65.000 sessies gedaan. Onze cliënten beoordelen onze service met een 9,2 en de behandeling met een 8,4.

Neem het heft in eigen handen

Wacht niet en neem gelijk contact met ons op! Je kan ons bereiken op 085-4018274 of neem contact op via:

Psyned