Skip to content
Psyned

Onze relatietherapeuten

Wij helpen je graag in een persoonlijk adviesgesprek met het vinden van een relatietherapeut die jou en je partner kan helpen. Vind snel de juiste zorg, passend bij jullie hulpvraag.

Relatietherapie

Vind een relatietherapeut die bij jou past

Ook online
Michael
Althausen

Wijkermeerstraat 5

2131 HB, Hoofddorp

Talen:

psyned taal icoonpsyned taal icoonpsyned taal icoon
Ilonka
Behr

Prinsesselaan 38

3851 XN Ermelo

Talen:

psyned taal icoonpsyned taal icoonpsyned taal icoon
Ook online
Martha
Tijhuis

Boomcateweg 81

7442BG Nijverdal

Talen:

psyned taal icoonpsyned taal icoonpsyned taal icoon
Ad
Reijmer

Rossummerstraat 24

7573GG Oldenzaal

Talen:

psyned taal icoonpsyned taal icoon
Ook online
Klarina
Lingmont

Prinsengracht 300

1017 HW Amsterdam

Talen:

psyned taal icoonpsyned taal icoonpsyned taal icoon
Ben
Koevoet

Kollumstraat 5

5045SM Tilburg

Talen:

psyned taal icoonpsyned taal icoon
Mithra
Falter

Westplein 12

3016 BM, Rotterdam

Talen:

psyned taal icoonpsyned taal icoonpsyned taal icoon
Hans
Otto

Nieuwe Waterweg 57

8226NE Lelystad

Talen:

psyned taal icoonpsyned taal icoonpsyned taal icoon
Ook online
Roanne
Helwig

Aalsterweg 89B

5615CB Eindhoven

Talen:

psyned taal icoonpsyned taal icoon

Veelgestelde vragen

Waarom een psycholoog via Psyned?

Via ons krijg je direct de juiste hulp van een psycholoog die bij je past. Je hoeft niet te wachten of eerst langs de huisarts voor een verwijsbrief. Soms is de stap om hulp te vragen al groot genoeg, dus wij vinden het belangrijk dat we het voor jou zo makkelijk mogelijk maken.
Zodra je de eerste stap zet, willen we dat jij je op je gemak voelt. We spreken je graag altijd even persoonlijk om je goed te kunnen koppelen aan een van onze 300+ erkende psychologen, omdat die match belangrijk is voor het succes van je behandeling.
Meestal kan je al binnen een week terecht bij een psycholoog. Online of bij jou in de buurt. Want wij weten: hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent.

Hoe snel kan ik terecht voor een afspraak?

Heel snel, dat is waarin wij ons onderscheiden. Hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent. Daarom kan je vaak nog voor dezelfde (werk)dag een gratis adviesgesprek inplannen en meestal kan je al binnen een week starten bij de psycholoog.
De ene psycholoog is eerder beschikbaar dan de ander. Aan de hand van jouw verhaal kunnen we je tijdens het adviesgesprek koppelen aan een psycholoog die jou goed en snel kan helpen. Zonder wachtlijst en verwijsbrief.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe werkt vergoeding via je werkgever?

Steeds meer werkgevers investeren in mentaal fitte medewerkers en betalen voor psychische hulp. Want als jij niet lekker in je vel zit – of dit nou door je werk komt of niet – heeft dat invloed op jouw werk. Mentaal fitte medewerkers hebben vaak meer plezier in hun werk, verzuimen minder en zijn een stuk productiever. Je werkgever heeft er dus net zoveel voordeel bij dat jij je goed voelt als jijzelf. Werkgevers omarmen dan ook vaker hun verantwoordelijkheid om goed voor hun medewerkers te zorgen. Grote kans dat jouw werkgever al met ons samenwerkt of wil samenwerken. Lees verder

Hoe vind ik een passende psycholoog?

In het gratis adviesgesprek bespreken we jouw klachten en hulpvraag. Ons psychologisch verwijsteam luistert, beantwoordt (praktische) vragen, geeft advies en kan je direct koppelen aan een van onze erkende psychologen. Past jouw vraag niet bij Psyned, dan denken we graag met je mee over alternatieven. We letten altijd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren, omdat we weten dat een goede match met de psycholoog belangrijk is voor het succes van de behandeling. Je kan het adviesgesprek voorbereiden door alvast over de volgende vragen na te denken:
Wat speelt er bij jou? Wat zijn je klachten? Hoe voel jij je? En hoe wil jij je weer voelen?
Lees verder

Hoe ziet een behandeling eruit?

Onze psychologen kiezen bewust voor de beste persoonlijke zorg. Zij bieden maatwerk behandelingen vanuit hun passie voor het vak: om jou écht te helpen. Iedere behandelaar bepaalt dus zelf hoe het behandelplan en de begeleiding eruitziet, passend bij jouw hulpvraag. Samen bespreken jullie dit persoonlijke behandelplan met jouw doelen voor de behandeling en hoe jullie die willen bereiken. Aan de hand hiervan kan je een inschatting maken hoeveel sessies je nodig hebt.
Lees verder

Vind een relatietherapeut bij jou in de buurt

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Wanneer ga je naar een relatietherapeut?

Het is normaal dat het soms niet goed gaat in je relatie, maar als problemen opstapelen en de ruzies zich blijven herhalen, wordt het een probleem. Relatieproblemen ontstaan vaak door persoonlijke verschillen, gevoeligheden, gebeurtenissen van buitenaf en miscommunicatie. Dit kan veel invloed hebben op je (mentale) gezondheid. Daarom is het belangrijk om je relatieproblemen serieus te nemen en er iets aan te doen. Een relatietherapeut kan je hierbij helpen. Ze helpen om ingesleten patronen te herkennen en ander gedrag aan te leren, om zo te werken naar een oplossing.

Hoelang duurt relatietherapie?

Het aantal sessies voor relatietherapie varieert. Meestal duurt een traject ongeveer tien sessies. Als je dat te lang vindt, kan je ook kiezen voor een Relatieboost bij Psyned. Dit is één sessie waarin een relatietherapeut kijkt hoe het met jullie relatie gaat en tips geeft om deze te versterken. Na afloop van de sessie hebben jullie inzichten en handvatten om samen sterker te worden. Naast therapie met je partner kan je ook individuele relatietherapie volgen, waarbij je meer leert over jezelf en je omgang met anderen. Zo verbeter je niet alleen je relatie, maar ook jezelf en andere relaties.

Online relatietherapie

Als relatietherapie niet makkelijk in jullie planning past, is online therapie misschien een oplossing. Het bespaart reistijd en het is net zo effectief als een behandeling op locatie. Sommige mensen vinden online therapie zelfs prettiger, omdat ze het makkelijker vinden om hun gedachten en gevoelens uit te spreken in een vertrouwde omgeving. Daarnaast verschillen de behandelingen niet veel van elkaar, behalve dat de sessies via een laptop of computer plaatsvinden. Hiervoor gebruikt de relatietherapeut een veilig platform, vergelijkbaar met FaceTime of Teams, om met jullie te videobellen.

Tarieven relatietherapie

De kosten van relatietherapie hangen af van hoelang de sessie duurt. Een korte sessie van 45 minuten kost € 135, en een lange afspraak kost € 202,50. De kosten van jullie sessie is afhankelijk van jullie situatie en behoeften, of jullie samen of individueel in therapie gaan en het aanbod van de relatietherapeut. Het is ook mogelijk om relatietherapie buiten kantoortijden om te volgen. Sommige relatietherapeuten vragen dan € 25 extra boven op het reguliere tarief.

Hoe vind ik de juiste relatietherapievorm?

Het vinden van de juiste relatietherapievorm kan nog best lastig zijn. Ons team kan je helpen met antwoorden vinden op vragen als: ‘Welke relatietherapievorm past bij ons?’ en ‘Wie kan ons het beste helpen?’. Tijdens een gratis adviesgesprek bespreken we jullie hulpvraag. We luisteren naar je, beantwoorden vragen, geven advies en we kunnen je direct in contact brengen met een erkende relatietherapeut. We houden altijd rekening met jullie persoonlijke situatie en voorkeuren, omdat we weten dat een goede match met een relatietherapeut belangrijk is voor een succesvolle behandeling.

Waar wacht je op?

Bel van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) naar 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Psyned