Skip to content
Psyned

Over ons

Bij Psyned maken we dagelijks impact op de mentale gezondheid in Nederland. Onze psychische zorg is:

  • snel
  • persoonlijk
  • onafhankelijk

47.242

Mensen geholpen

300

Psychologen

150

Locaties

21

Talen

2009

Opgericht

Psyned - over ons

Snel geregeld, beter geholpen

Wij vinden dat iedereen het verdient om mentaal fit te zijn. Daarbij geloven we in een sneller-beter-aanpak: hoe eerder je de juiste hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent. Wij vinden dan ook dat je snel een behandeling moet kunnen krijgen van een psycholoog die bij je past. Of je nou last hebt van vervelende psychische klachten of (preventief) wil werken aan je mentale gezondheid. Met ons psychologisch verwijsteam en 300+ psychologen maken wij ons hier elke dag hard voor.

Psyned - over ons

Nederland mentaal gezond

Sinds de oprichting in 2009 heeft Psyned maar een doel: psychische hulp toegankelijker maken. Met onze snelle en persoonlijke mentale hulp bieden we dé oplossing voor de lange wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg.

Te veel mensen moeten maandenlang wachten op een behandeling of worden van het kastje naar de muur gestuurd. Terwijl wachten meer kost: meer tijd, meer geld (omdat je vaak minder productief bent of niet kan werken) en het belangrijkste, wachten kost je je gezondheid.

Het zorgsysteem is overbelast en daar doen wij iets aan. Onze psychologen helpen mensen met veelvoorkomende psychische klachten direct, waardoor klachten niet verergeren. En de mensen die specialistische zorg nodig hebben, krijgen zo eerder de hulp die zij verdienen.

Onze ambitie is om 50.000 mensen per jaar te helpen. Dat brengt ons een stap dichter bij onze droom: Nederland het mentaal gezondste land ter wereld maken.

Zo maken we het verschil

Voor de cliënt
Bij ons krijg je snel de juiste hulp. Met aandacht voor jouw verhaal koppelen we je aan een psycholoog die bij je past. In een op jouw afgestemde behandeling helpen onze psychologen je persoonlijk op weg om mentaal sterker te worden. Zonder wachtlijst, zonder gedoe.

Voor de werkgever
Vanuit de wens en verantwoordelijkheid om goed voor je mensen te zorgen, kunnen medewerkers met psychische klachten direct bij ons terecht. Zij komen beter, sneller en sterker terug op hun werk. Ze verzuimen minder en minder lang.

Voor de behandelaar
Met de vrijheid van een eigen praktijk leveren onze psychologen maatwerk behandelingen met oog voor de cliënt. Als onafhankelijke psycholoog heb je niet te maken met bergen administratie, labels en opgelegde protocollen door zorgverzekeraars, maar focus je je op waar je goed in bent: mensen helpen.

Voor Nederland
Wij handhaven de kwaliteit van onze zorg. Dus wij weten dat áls we jou kunnen helpen, we dat ook goed doen. En met iedereen die wij kunnen helpen, dragen we bij aan het verkorten van de wachtlijsten. Zo wachten mensen die heel hard specialistische zorg nodig hebben niet onnodig lang.

Psyned - so maken we het verschill

Samenwerking met werkgevers

Hoe meer werkgevers hun maatschappelijke rol omarmen en investeren in mentaal fitte medewerkers, des te groter is de impact op de hele samenleving. Daarom werken wij graag samen met werkgevers. Mentaal fitte medewerkers hebben meer plezier in hun werk, verzuimen minder en minder lang, ze zijn productiever en presteren beter. Dat is een win-win voor iedereen op de werkvloer. Wil je meer informatie over onze zakelijke trajecten?

Mentale gezondheid in de sport

Onze samenwerking met Schaatsteam IKO laat zien welk effect structurele mentale ondersteuning kan hebben binnen een prestatiegericht team. Wat ons betreft is dat een voorbeeld voor alle organisaties. We laten zien wat preventief en consistent investeren in het welzijn van je mensen oplevert. Lees meer over onze aanpak.

Maak kennis met ons team

Bob

Werkgevers & arbodiensten

Rachel

Relatiemanager behandelaars

Amber

Verwijsteam medewerker

Angelina

Developer

Anniek

Verwijsteam medewerker

Evi

Community Manager

Femke

Praktijkondersteuner

Fleur

Verwijsteam medewerker

Florine

Product Owner

Jesse

Verwijsteam medewerker

Julie

Verwijsteam medewerker

Kirsten

Verwijsteam medewerker

Lara

Sales support

Leonie

Verwijsteam medewerker

Meike

Praktijkondersteuner

Melissa

Contentspecialist

Nathalie

Relatiemanager werkgevers & arbodiensten

Ruth

Verwijsteam medewerker

Simone

Financieel medewerker

Stef

Verwijsteam medewerker

Stefan

CFO

Tania

HR manager

Tess

Verwijsteam medewerker

Willeke

Verwijsteam medewerker

Aerjen

Zorgmanager

Emma

Praktijkondersteuner

Floris

Operationeel manager

Lonneke

Financieel medewerker

Mike

SEO specialist & developer

Patrick

Directeur

Dorothy

Content & Communicatiespecialist

Anisa

Praktijkondersteuner

Julia

Verwijsteam medewerker

Waar wacht je op?

Bel van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) naar 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Psyned