Over ons

Over ons

Psyned (Psychologen Nederland) is een landelijke behandelorganisatie binnen de geestelijke gezondheidszorg. Wij willen de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken en de drempel om hulp te zoeken verlagen. Ons psychologisch verwijsteam triageert en adviseert al 12 jaar elke cliënt persoonlijk. Daarnaast ondersteunen wij organisaties door bij te dragen aan de mentale gezondheid van hun medewerkers. We vinden het belangrijk dat iedereen passende hulp krijgt, van een psycholoog die bij hem of haar past. Lees hier meer over hoe wij onze kwaliteit waarborgen.

“Sinds we samenwerken met Psyned verwijs ik de meeste collega’s door naar Psyned. Dit doe ik vanwege het prettige contact en omdat ik erop vertrouw dat ze voor uiteenlopende vraagstukken de juiste professional kunnen inzetten. Bij Psyned weet je dat je in zee gaat met een professionele coach of psycholoog.” – Madelon van DDF People

Met ruim 270 psychologen, gemiddeld beoordeeld met een 8,8, behandelen we ondertussen in heel Nederland op 150 locaties én online. Bij ons grote aantal psychologen met verschillende specialisaties kun je met alle klachten terecht. Ook fijn: je komt bij ons niet op een wachtlijst, maar kunt op de korte termijn terecht voor een afspraak. Lees hier meer over onze werkwijze.

Ons doel

We weten dat er veel bij komt kijken als je hulp nodig hebt. Wat zijn jouw klachten precies, waar vind je de juiste psycholoog, en wat voor hulp heb je nodig? Psyned maakt de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker. We informeren en adviseren iedereen bij mentale klachten. Daarna plannen wij direct een afspraak in bij een passende psycholoog, zonder wachtlijst. Wij vinden het belangrijk om iedereen persoonlijk, vertrouwd en uiteraard zo goed mogelijk te woord te staan en te helpen. Ons verwijsteam, dat gemiddeld met een 8,9 beoordeeld wordt, werkt daar iedere dag hard aan.

Het Psyned verwijsteam:

Melissa
Lisa
Julia
Sasja
Nathalie

Het leiderschapsteam:

Patrick
Aerjen
Floris
Nicole
Rinske

Het werkgeversteam:

Albert
Belle

Marketing & communicatie

Mike
Loui

Finance:

Lonneke
Eslie
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Hoe werkt het?
Zoek een psycholoog