Over ons

Over ons

Psyned (Psychologen Nederland) is een landelijke behandelorganisatie binnen de geestelijke gezondheidszorg. We behandelen niet alleen, we zijn ook gespecialiseerd in het matchen van cliënt en psycholoog. Ons psychologisch verwijsteam triageert en adviseert elke cliënt persoonlijk, want we vinden het belangrijk dat iedereen de juiste hulp krijgt, van een psycholoog die bij hem of haar past.

Met ruim 250 psychologen behandelen we ondertussen in heel Nederland op 150 locaties én online. Je kan dus altijd bij iemand terecht. Ook fijn: je kan direct een afspraak bij ons maken, de meeste van onze behandelaren hebben geen wachtlijsten. Lees hier meer over onze werkwijze.

Ons doel

We weten dat het niet altijd makkelijk is om hulp te vragen. En als je dan toch de moed bijeen hebt geraapt, is het ook nog eens moeilijk om uit te vinden waar je de hulp kan vinden die precies bij jou past. Psyned wil de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken en de drempel om hulp te zoeken verlagen. Dit doen we door mensen goed te informeren en adviseren bij hun mentale klachten en direct – zonder wachtlijst – een afspraak in te plannen bij een psycholoog die bij hem of haar past.

Psychologisch verwijsteam:

Rinske
Rinske
Lonneke
Lonneke
Melissa
Melissa
Britt
Britt
Julia
Julia
Isa
Isa
Belle
Belle
Lisa
Lisa

Psyned Select:

Eline
Eline

Marketing:

Albert
Albert
Nicole
Nicole
Mike
Mike
Loui
Loui
Nadine
Nadine
Jim
Jim

Administratie:

Jenny
Jenny

Management:

Patrick
Patrick
Aerjen
Aerjen
Floris
Floris
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Hoe werkt het?
Zoek een psycholoog