Over ons

Over ons

Wij zijn een landelijke behandelorganisatie binnen de geestelijke gezondheidszorg en gespecialiseerd in het matchen van cliënt en psycholoog. We bestaan al sinds 2009 en hebben vanaf het begin maar één doel: de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken. We weten namelijk dat het beter kan.  Met ons psychologisch verwijsteam en ruim 280 psychologen en therapeuten is dit ons dagelijks motto. Inmiddels kun je in heel Nederland op 150 locaties terecht en helpen wij je altijd op korte termijn aan een psycholoog die bij jou past.

Persoonlijk & vertrouwd

We weten dat het niet altijd makkelijk is om die eerste stap te zetten. Daarom helpen onze collega’s je tijdens een eerste telefonisch adviesgesprek in de juiste richting. Wat zijn jouw klachten precies, waar vind je de juiste psycholoog, en aan wat voor hulp heb jij behoefte? Wij vinden het belangrijk om iedereen persoonlijk, vertrouwd en uiteraard zo goed mogelijk te woord te staan en te helpen. Ons verwijsteam, dat gemiddeld met een 8,9 beoordeeld wordt, werkt daar iedere dag hard aan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Maak kennis met onze collega’s


Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Hoe werkt het?
Zoek een psycholoog