Werkwijze
Hoe werkt het?

Werkwijze

Direct goede hulp

Wij vinden dat je altijd snel geholpen moet worden met je klachten. Psyned is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. De meeste behandelaren hebben geen wachtlijst. Wij beheren de agenda’s van de psychologen en kunnen al op korte termijn een afspraak voor je inplannen. Je kan bij ons dus direct aan de slag met je probleem en ergere klachten voorkomen.

Psyned klikgarantie: Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Lees hier hoe het werkt.

Persoonlijk overleg en advies

Als je klachten ervaart, weet je vaak niet meteen wat voor behandeling het beste zou werken. Ook daarom is het handig om ons te bellen: ons verwijsteam bestaat bewust uit psychologie geschoolde medewerkers, die zelf veel kennis hebben en al onze psychologen kennen. Zij vragen je om wat meer over je klacht te vertellen en denken met je mee over wat de prettigste aanpak zou zijn.

Geen verwijsbrief nodig

Omdat wij veelal werken met zelfstandige psychologen is een verwijsbrief van de huisarts of GGZ niet nodig. We kunnen dus meteen aan de slag. De medewerkers van ons verwijsteam kunnen goed inschatten welke psycholoog het best bij jou past. Zij beantwoorden jouw vragen over de behandelaar, kosten, vergoeding en therapievorm. Als je besluit dat je een afspraak wilt maken, kan die gelijk ingepland worden met de meest geschikte behandelaar in jouw stad of regio.

Melissa, Psyned verwijsteam
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons psychologisch verwijsteam. We adviseren je graag en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij jou past.

Plan jouw gratis adviesgesprek

Goed om te weten

Wat zijn de kosten?

Wat voor jou de kosten zijn is afhankelijk van een aantal zaken. Wij geven jou graag duidelijkheid over alles omtrent kosten en vergoedingen.

  1. Geen wachtlijst
  2. Klikgarantie
  3. Vergoeding via werkgever
Lees meer

Wanneer naar een psycholoog?

Het feit dat je jezelf deze vraag stelt, is genoeg om iets te doen. Je weet het zelf altijd beste: volg je gevoel.

  1. Hulp bij je keuze
  2. Doe een zelftest
  3. Volg je gevoel
Lees meer

Zoek jouw psycholoog in de buurt!

Wij hebben al meer dan 39.446 mensen mogen helpen.