Werkwijze
Psychologen Nederland - Zo werkt het

Werkwijze

Direct goede hulp

Wij vinden dat je snel geholpen moet worden met je klachten. Psyned is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00. De meeste behandelaren hebben geen wachtlijst. Wij beheren de agenda’s van de psychologen en kunnen al op korte termijn een afspraak voor je inplannen. Je kunt bij ons dus direct aan de slag met je probleem.

Psyned klikgarantie: Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Lees hier hoe het werkt.

Persoonlijk overleg en advies

Als je een klacht hebt, weet je vaak niet meteen wat voor behandeling of specialisatie het best zou werken. Ook daarom is het handig om ons te bellen: ons verwijsteam bestaat bewust uit psychologie geschoolde medewerkers, die zelf veel kennis hebben en al onze psychologen kennen. Zij vragen je om wat meer over je klacht te vertellen en denken met je mee over wat de prettigste aanpak zou zijn.

Geen verwijsbrief nodig

Omdat wij werken met zelfstandige psychologen is een verwijsbrief van de huisarts of GGZ niet nodig en kunnen we meteen aan de slag. Ons verwijsteam bestaat uit psychologie geschoolde medewerkers die goed kunnen inschatten welke psycholoog het best bij jou past. Zij beantwoorden jouw vragen over de behandelaar, vergoeding en therapievorm. Als je besluit dat je een afspraak wilt maken kan die gelijk ingepland worden met de meest geschikte behandelaar in jouw stad of regio.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons psychologisch verwijsteam. We adviseren je graag en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij jou past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog