Skip to content
Psyned

Hoe werkt Psyned?

Bij Psyned vind je altijd een psycholoog die bij je past. Wij matchen je persoonlijk met een van onze 300 erkende psychologen die jou graag begeleiden op weg naar mentale fitheid. Zonder wachtlijst en zonder gedoe, vandaag nog aan de slag. 

Werkwijze

Om je goed te kunnen helpen begint een traject altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. In deze korte intake met ons psychologisch verwijsteam bespreken we je klacht(en) en hulpvraag. We luisteren, denken met je mee en adviseren wat de beste hulp is voor jou.  

Wil je met een van onze psychologen aan de slag? Dan kunnen we je meteen koppelen aan een psycholoog die jou vaak al binnen een week kan helpen.  

De behandelaar bespreekt tijdens de eerste afspraak (het intakegesprek) met jou uitgebreider je klacht, hulpvraag en doelen. Op basis hiervan stellen jullie een persoonlijk behandelplan op en kan je inschatten hoeveel sessies je ongeveer nodig hebt om weer grip te krijgen op je leven.   

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Kies zelf wanneer het jou uitkomt om vrijblijvend ± 15 minuten te bellen met ons psychologisch verwijsteam. Vandaag nog, als je wilt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jouw verhaal en bespreken we je hulpvraag en andere (praktische) vragen. Op basis hiervan adviseren we wat de beste hulp is voor jou.

 3. 3

  Start behandeling

  Wil je aan de slag met een van onze psychologen? Wij koppelen je aan een psycholoog die bij je past en maken je eerste afspraak. Meestal kan je al binnen een week terecht. Dat lucht op!

Passende hulp 

Hulp is het meest effectief als de psycholoog en de behandeling bij jou passen. Daarom matchen we jou met zorg en aandacht aan de juiste persoon. Onze psychologen stemmen de behandeling altijd af op jouw hulpvraag, zodat ze jou op maat kunnen helpen. Ook werken we met klikgarantie

Klikgarantie met de psycholoog 

Ondanks dat we je persoonlijk matchen, kan het zijn dat je toch geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling. Ervaar jij niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op. 

Sneller beter

Wij vinden het belangrijk dat je snel bij ons terecht kan. Klachten kunnen verergeren als je er niet actief mee aan de slag gaat. Hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent.  

Samen maken we het verschil 

Met onze aanpak zetten wij ons dagelijks in om de lange wachtlijsten in de ggz te verkorten. Er wachten zo’n 84.000 mensen (bron: NZa) op behandeling, waarvan een deel niet kán wachten omdat ze zeer ernstige klachten hebben. Als wij iedereen die wij kúnnen helpen behandelen, wachten de mensen die heel hard specialistische zorg nodig hebben niet onnodig lang. Want iedereen verdient het om lekker in z’n vel te zitten. 

Wachten kost meer 

Wachten kost tijd, geld (omdat je vaak minder goed of niet kan werken) en het belangrijkste: je gezondheid. Snel goede psychische hulp betekent dus een voordeel voor jou, voor je werkgever én voor de maatschappij.  

Tarieven 

De meeste van onze psychologen werken met standaardtarieven. Deze zijn te vinden onder ‘Tarieven en vergoeding’. Therapie is een investering in jezelf. In Nederland wordt geestelijke gezondheidszorg alleen vergoed door je zorgverzekering als het gaat om ernstige problematiek.  

Vergoeding werkgever 

Steeds meer werkgevers willen bijdragen aan jouw mentale gezondheid. Want ook zij zien het voordeel van direct de juiste hulp, zonder wachtlijst. Daarom werken veel organisaties met ons samen. Benieuwd of jouw werkgever al afspraken met ons heeft? We kunnen het tijdens je adviesgesprek bespreken. 

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Waar wacht je op?

Bel van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) naar 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Psyned