Werkwijze
Hoe werkt Psyned?

Werkwijze

Bij Psyned vind je altijd een psycholoog die bij je past. Zonder wachtlijst en verwijsbrief. Ons psychologisch verwijsteam koppelt jou met veel zorg en aandacht aan een van onze psychologen op basis van je klacht, hulpvraag, locatie en persoonlijke voorkeuren. Zo helpen we jou direct verder.

Ook werken we samen met steeds meer werkgevers die willen bijdragen aan jouw mentale gezondheid.

Hoe werkt Psyned?

Wij vinden het belangrijk dat je snel bij ons terecht kan. We weten dat het niet altijd makkelijk is om die eerste stap te zetten. En we weten ook dat een directe behandeling kan helpen om ergere klachten te voorkomen. Daarom kan je altijd binnen een werkdag een vrijblijvend adviesgesprek inplannen.

Persoonlijk adviesgesprek

Als je klachten ervaart, weet je vaak niet meteen welke behandeling het beste voor jou werkt. Ons psychologisch verwijsteam luistert, denkt met je mee, geeft advies en kan je direct koppelen aan een van onze erkende psychologen. We kiezen de beste match op basis van je klacht, hulpvraag, locatie en persoonlijke voorkeuren.

Ons verwijsteam bestaat bewust uit psychologie geschoolde medewerkers die zelf veel kennis hebben en al onze psychologen kennen. Past jouw vraag niet bij Psyned, dan denken we graag met je mee over alternatieven. Psyned is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

In behandeling

De meeste van onze behandelaren hebben geen wachtlijst, dus je kan direct aan de slag. Zonder dat je eerst langs de huisarts hoeft voor een verwijsbrief. Bij Psyned zijn meer dan 300 psychologen aangesloten die bewust kiezen voor de beste persoonlijke zorg. Zij bieden maatwerk behandelingen vanuit hun passie voor het vak: om jou écht te helpen.

Onze psychologen behandelen veel soorten klachten, zowel in hun eigen praktijk als online. Dit zijn veelal klachten die niet vergoed worden vanuit de zorgverzekering, zoals hulp bij stress, burn-out, rouw, depressie, angst, hechting- en relatieproblemen. Afhankelijk van de specialisaties van de behandelaar, kunnen we je ook helpen bij meer complexe problematiek.

Psyned klikgarantie

In de sessies bespreek je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Daarom is het belangrijk dat je je vertrouwd voelt bij je psycholoog. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Lees meer over onze klikgarantie.

Onze psychologen

Psyned psychologen hebben een mastergraad in de psychologie, minimaal 4 jaar werkervaring en zijn aangesloten bij een of meerdere erkende brancheverenigingen (zoals het NIPNFGNVPA). Ze volgen supervisie en verschillende opleidingen om hun vakkennis uit te breiden. Onze psychologen voldoen aan strenge kwaliteitseisen en je krijgt als cliënt altijd de gelegenheid om aan het einde van het behandeltraject de behandelingen en de behandelaar te beoordelen.

Omdat behandelingen via Psyned niet vergoed worden door de basisverzekering, hebben onze psychologen de vrijheid om zelf te beslissen welke therapievorm(en) het beste aansluit(en) bij jouw klachten. Jouw verhaal is het uitgangspunt voor een persoonlijke behandeling. Onze psychologen werken in zo’n 21 verschillende talen.

Vergoeding via je werkgever

Steeds meer werkgevers investeren in de mentale gezondheid van hun medewerkers. Want ook zij zien het voordeel van direct de juiste hulp, zonder wachtlijst. Daarom werken veel organisaties met ons samen. We kunnen tijdens het adviesgesprek bekijken of jouw werkgever al afspraken met ons heeft. Is dit (nog) niet het geval? Dan kunnen we advies geven over hoe je het gesprek met je leidinggevende of HR-collega aangaat. Of wij regelen dat voor jou. Lees meer over vergoeding via je werkgever.

Lara, verwijsteam

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Plan jouw gratis adviesgesprek

Goed om te weten

Wat zijn de kosten?

Wat voor jou de kosten zijn is afhankelijk van een aantal zaken. Wij geven jou graag duidelijkheid over alles omtrent kosten en vergoedingen.

  1.  Geen wachtlijst
  2.  Klikgarantie
  3.  Vergoeding via werkgever
Lees meer

Wanneer naar een psycholoog?

Het feit dat je jezelf deze vraag stelt, is genoeg om iets te doen. Je weet het zelf altijd beste: volg je gevoel.

  1.  Hulp bij je keuze
  2.  Doe een zelftest
  3.  Volg je gevoel
Lees meer

Zoek jouw psycholoog in de buurt!

Wij hebben al meer dan 47.242 mensen mogen helpen.