Zorg voor je mensen.

Hoe zorg je voor een medewerker die is uitgevallen of dreigt uit te vallen? Psychische klachten zoals burn-out klachten, stress, angst- en paniekaanvallen hebben een grote impact op het welzijn en functioneren van jouw medewerkers. Zorg voor je mensen. Hoe sneller je bij psychische klachten de juiste hulp biedt, hoe sneller je medewerker weer gezond aan het werk kan.

Hoe doen wij dat?

Door de lange wachtlijsten in de GGZ, van soms wel 8 tot 10 weken, kan het lang duren om je medewerker weer op weg te helpen. Ondertussen kosten loondoorbetaling en het inwerken van een (tijdelijke) werknemer jou veel tijd en geld. Het kan anders.

Geen wachtlijst, start binnen 4 uur
Al 10 jaar passende zorg
270 behandelaars, 150 locaties
220 aangesloten werkgevers

Onze cliënten waarderen ons met het cijfer

Meer informatie of advies?

Neem dan hieronder contact met ons op of bel 085-3030268. We adviseren je graag.


Britt

"Elke organisatie heeft andere behoeften. Ik denk graag mee over welke ondersteuning het beste bij jullie past".

Britt van den Barselaar, accountmanager

Onze ondersteuning

We zijn er voor je mensen als het nodig is. Bij lichte klachten en zwaardere problematiek. Kies zelf, of in overleg met ons psychologisch verwijsteam, passende ondersteuning voor jouw medewerkers.


Eenmalig consult

Onze snelle service garandeert binnen 4 uur een eenmalige afspraak.

Meer informatie

Behandeltraject

Gerichte triage en behandeltraject van 10 behandelingen.

Meer informatie

Preventietool

In 15 min inzicht en advies over hoe het écht gaat met je mensen.

Naar Balanskompas
Meer informatie

E-health

Zelf aan de slag met één van de 44 programma’s van Gezondeboel.

Meer informatie

Ontdek hoe wij werkgevers helpen

Hoe wij DDF People helpen

Iedere organisatie heeft haar eigen verhaal en reden om voor Psyned zorg te gaan. Lees hier het verhaal en de ervaring van DDF People.

Lees verder

Wat cliënten van ons vinden


Prettig gesprek

"Vandaag hele prettige gesprek met Lotte gehad. Afspraak binnen twee dagen, super tof. Bedankt"


Zuanna


Zeer snelle reactie

"Vandaag mijn gegevens ingevuld. Werd in de avond terug gebeld en de volgende dag een online afspraak."


Dhr. Deelen


Snelle reactie

"Snelle service. Binnen 5 minuten na aanmelding via werkgever gebeld voor een afspraak. Vriendelijke medewerkster. "

Erie

Preventietool: De Balanskompas

Met onze gratis Psyned Balanskompas zorg je preventief voor je mensen. Je achterhaalt tijdig hoe het écht met je medewerker gaat en biedt alleen wanneer nodig passende ondersteuning. Hiermee verminder je uitval door psychische klachten en houd je jullie mensen en organisatie mentaal vitaal.

Hoe? Met een slimme vragenlijst signaleert de Balanskompas specifieke aandachtspunten die je medewerker zelf, of met hulp van Psyned, kan aanpakken. Je medewerker krijgt na het invullen een persoonlijke rapportage. Signaleren we veel rode vlaggen? Dan kan je dezelfde dag nog gebruik maken van onze ondersteuning in de vorm van advies, een consult of E-healthprogramma. Lees meer

Verbreed je kennis


Werkgever, test je kennis!

Wat weet jij over psychisch verzuim en hoe ga je ermee om? Test je kennis in 2 minuten.


Doe de test

Trainingen & workshops

Wij organiseren regelmatig trainingen en workshops gericht op werkgevers met uiteenlopende thema's. Benieuwd wanneer er weer een training plaatstvindt?

Bekijk onze agenda

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met maandelijks nieuws over aankomende trainingen, kennisartikelen en informatie over onze zorg.

Meld je aan

Psyned zorg betekent meer

Wij geloven dat we met onze zorg aan meer bijdragen dan alleen de mentale gezondheid van je medewerkers. Het versterkt ook je organisatie. En het versterkt de maatschappij. Dat doen we met deze 4 elementen:

Vitale medewerkers zijn de drijvende kracht van een onderneming. Als een medewerker wegvalt, heeft dat altijd gevolgen. Bij langdurig verzuim wordt het een groot en kostbaar probleem.

Kosten bij verzuim

Wist je dat de kosten voor het verzuim van een medewerker variëren tussen de €250 en €400 per werkdag? Deze kosten zijn opgebouwd uit:

  • Doorbetaling van loon
  • Kosten voor arbodienstverlening
  • Verlies aan productie
  • Eventueel kosten voor een vervanging van de medewerker

Wanneer we deze €250 aan kosten vermenigvuldigen met het gemiddeld aantal dagen psychisch verzuim (= 220 weekdagen, dus 157 werkdagen), kom je uit op kosten van €39.250 per uitgevallen medewerker. Want hoe eerder een medewerker goed geholpen wordt, hoe sneller hij of zij weer aan slag kan en jouw organisatie kosten bespaart.

Lees meer

De cijfers over verzuim spreken voor zich en iedereen kent wel iemand die is uitgevallen met een burn-out. We verwachten veel van onze medewerkers. Daarom is het steeds belangrijker om als werkgever te werken aan de mentale gezondheid van je mensen en wanneer nodig, preventief of bij uitval, zorgt voor passende hulp.

Door als werkgever goed voor je mensen te zorgen, draag je bij aan een hoger werknemersgeluk. Medewerkers die goed in hun vel zitten functioneren beter en zijn productiever. Bij iets kwetsbaars als een psychische klacht is de rol van de werkgever ontzettend belangrijk. Dit geldt voor werkgerelateerde problematiek, maar ook bij problemen die zich afspelen in de privésfeer. Je medewerker zal het waarderen wat je voor hem of haar doet, wat een positieve bijdrage heeft op jullie werkrelatie. Wanneer je hen goed ondersteunt, zorg je zelf voor een snellere en betere re-integratie op de werkvloer.

Onze behandelaars kunnen je helpen jouw medewerkers mentaal fit te houden. Daarnaast zorgen zij er bij uitval voor dat de mentale gesteldheid van een medewerker zo snel mogelijk weer verbetert.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk en onmisbaar als we verder willen komen in de maatschappij die we samen delen. MVO gaat niet alleen over klimaat, maar het gaat ook over mensen. Alle mensen.

De wachtlijsten in de GGZ zijn al jaren een groot probleem. Veel mensen die zorg nodig hebben moeten maanden wachten op hulp. Dit heeft deels te maken met het systeem, maar ook met mensen op de wachtlijsten die niet op de wachtlijst horen. Wist je dat iemand met een burn-out niet hoort op de wachtlijst voor vergoede zorg?

Door gebruik te maken van de diensten van Psyned maak je plaats vrij voor andere mensen op de wachtlijst die zo sneller geholpen kunnen worden. Je medewerker kan bij ons gelijk in behandeling zonder eerst op een wachtlijst te staan. Hierdoor wordt het verzuim in je bedrijf minder en is er voor de mensen die hulp nodig hebben in de GGZ sneller hulp beschikbaar. Samen maken we de wachtlijsten korter.

We zeiden al dat voorkomen beter is dan genezen, zeker als je hebt gelezen dat een verzuimdag minimaal €250 kost. De kosten voor verzuim kunnen al snel behoorlijk oplopen, daarom is het verstandig om te kijken hoe je als werkgever het verzuim kan verminderen door het inzetten van preventiemogelijkheden.

Vroegtijdig signalering van aankomende klachten is belangrijk om te voorkomen dat medewerkers uitvallen. Zeker in een vroeg stadium zijn klachten goed te behandelen, bijvoorbeeld door het inzetten van een online zelfhulpprogramma waar medewerkers zelf mee aan de slag gaan.

Ook zorgt vroegtijdige ondersteuning voor het verminderen van het aantal verzuimdagen. Klachten die in een vroeg stadium worden aangepakt, zijn over het algemeen veel sneller en beter te behandelen. Zo zit een medewerker snel weer goed in zijn vel, of verloopt een re-integratie sneller.

De Balanskompas van Psyned is handige online preventietool die je kunt aanbieden aan al je medewerkers. Hiermee wordt het psychisch verzuim binnen het bedrijf verminderd. Wil je meer weten over onze preventiemogelijkheden? Neem contact op, wij denken graag met je mee.

Lees meer
Britt

Neem contact op met Britt

"Ik denk graag mee over de best passende hulp voor jouw medewerkers."

Bel: 085-3030268
Of neem contact op

Vraag vandaag nog een behandeling aan

Neem contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende analyse.


Susannah

"Binnen 4 uur kunnen wij al starten om jouw werknemers te behandelen."

Susannah Chernowitz, Psycholoog

Waarom onze zorg?

Geen wachtlijst en start al binnen 4 uur mogelijk
Behandeling in 15 talen
47.000 behandelingen in 2019
270 psychologen en therapeuten door heel Nederland
Wij helpen al sinds 2009

Neem contact op

"Voor meer informatie over onze dienstverlening of persoonlijk advies."

Bel: 085-3030268