Skip to content
Psyned

Snel geregeld, beter geholpen

Mentaal fitte medewerkers zijn goud waard. Werkgevers die dit weten, zorgen goed voor hun mensen. Door eerder de juiste ondersteuning te bieden bij psychische klachten, zien we dat mensen door minder diepe dalen gaan, sneller opknappen en eerder weer gezond aan het werk zijn.

Snel passende hulp voor jouw medewerkers nodig? Wij helpen je vandaag nog.

Psyned voor werkgevers

Direct een psycholoog voor jouw medewerkers. Om uitval voor te zijn, als ondersteuning bij re-integratie of om te werken aan mentale kracht. Met persoonlijke aandacht en kostenbewust.

Meteen beginnen

Nu mentale hulp nodig? Bij ons begint je medewerker gemiddeld 12 weken eerder aan de behandeling, om al werkend beter te worden. Zonder wachtlijst en verwijsbrief.

Persoonlijke aandacht

Nog dezelfde dag bespreken we met jouw medewerker wat de best passende hulp is. De cliënt staat bij ons centraal, werk is onderdeel van het herstel. Jij blijft betrokken.

Behandeling op locatie of online

Met ons netwerk van meer dan 300 professionals is psychische hulp altijd dichtbij. Keuze uit behandeling op de sofa, online therapie of een combinatie.

De klik die telt

Is er toch geen klik met de psycholoog? Dan koppelen we je medewerker kosteloos opnieuw en krijg je het nieuwe intakegesprek van ons. Dat is Psyned’s Klikgarantie.

Onafhankelijke zorg

Geen labels en protocollen, wél oplossingen. Onze psychologen stemmen de behandeling af op de hulpvraag van jouw medewerker en in samenspraak met de bedrijfsarts.

Slimme preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Maak mentaal welzijn een prioriteit en zet in op toegankelijke manieren om je medewerkers gezond te houden.

Iedereen verdient het om zich mentaal fit te voelen

Mentaal fitte medewerkers zijn productiever, meer betrokken, ze presteren beter en verzuimen minder. En positieve energie is aanstekelijk voor een fijne werkcultuur. Hoog tijd dus om samen te werken aan de mentale gezondheid van jouw medewerkers. 

Benieuwd hoe wij werken?

Bij Psyned weten we dat hoe sneller je medewerker hulp krijgt bij mentale klachten, hoe effectiever dit is – op korte én lange termijn. Snel de juiste ondersteuning betekent sneller weer gezond aan het werk.

 1. 1

  Dezelfde dag een adviesgesprek

  Jouw medewerker wordt dezelfde dag nog gebeld. Op basis van dit persoonlijke gesprek van ± 15 minuten adviseert een van onze professionals wat de best passende behandeling is.

 2. 2

  Binnen vijf dagen start de behandeling

  Dankzij ons uitgebreide netwerk van 300 vrijgevestigde en ervaren psychologen door heel Nederland kan de behandeling al binnen twee dagen beginnen.

 3. 3

  Mentaal fit aan het werk

  Wij geloven in werk als essentieel onderdeel van mentaal herstel. Wij moedigen werkgevers daarom aan om actief betrokken te blijven bij de behandeling van de werknemer. Dat versnelt de re-integratie.

Psychische klachten op werk

Mentale problemen kunnen medewerkers in de weg zitten om hun werk goed te kunnen doen. Andersom kunnen verschillende omstandigheden op werk psychische klachten veroorzaken. Vaak is het een opeenstapeling van uitdagingen die iemand op den duur teveel wordt. Je medewerkers hebben hier zelf niet alleen last van, als werkgever kan jij daar ook vervelende gevolgen van ervaren.

Maak mentale gezondheid daarom onderdeel van je bedrijfsstrategie. Zorg dat je mensen gezond worden én blijven. Investeren in het mentale welzijn van werknemers draagt niet alleen bij aan goed werkgeverschap en een gezonde, ondersteunende werkomgeving, maar levert ook zakelijke en financiële voordelen op.

Deze bedrijven helpen we al

Waar wacht je op?

Snel de juiste hulp voor jouw medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 085-4019223 of plan een kennismaking in met ons werkgeversteam:

Psyned