Verwijzers

Hoe helpt u patiënten die met hun klacht niet in de vergoede zorg terecht kunnen? En wat doet u met patiënten die op een te lange wachtlijst terecht komen? Onze 200+ psychologen verzorgen zowel preventieve trajecten als curatieve trajecten in de eerste lijn en zijn gespecialiseerd in de behandeling van burn-out, aanpassingsstoornissen, rouw en relatieproblematiek. We streven daarbij naar een intake en behandeling zonder wachttijd. Concreet betekent dit dat uw patiënt in de meeste gevallen direct kan starten. Lees hier hoe wij de kwaliteit van onze zorg waarborgen.

Doorverwijzen

U kunt als huisarts of POH-GGZ op twee manieren naar ons doorverwijzen. U kunt direct doorverwijzen via ZorgDomein, of uw patiënt kan zelf rechtstreeks contact opnemen met ons psychologisch verwijsteam via 085-4014720.

Triage en advies

Wij triageren in alle gevallen, geven uw patiënt persoonlijk advies over de meest geschikte hulp, geven uitleg over de mogelijke kosten en plannen desgewenst direct een afspraak in bij een psycholoog die bij hem of haar past.

Hoe verwijst u bij burn-out, rouw en relatieproblemen?

Uw patiënten helpen met psychische klachten kan nu makkelijk en snel. Ons verwijsteam helpt iedereen vaak binnen een week nog aan de juiste hulp. Bel ons voor advies of verwijs direct door via ZorgDomein.

  • Geen wachtlijst
  • 250+ psychologen
  • 150 locaties en online
  • 30.000 behandelingen p.j.
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog