Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Francisco Beisterveld

Psycholoog in Nijmegen

Echte, betekenisvolle verbinding is mijn hele leven al belangrijk voor me geweest. Daarom heb ik ervoor gekozen om me te specialiseren in cliëntgerichte therapie. Hier is het uitgangspunt dat je als cliënt alleen fundamenteel kan veranderen als je goed contact met de therapeut hebt. Oftewel, dat er warm, echt, gelijkwaardig en empathisch contact is.

Als therapeut, maar ook als mens, probeer ik mezelf voortdurend te ontwikkelen in hoe ik in contact sta met mijn cliënten en de mensen om mij heen. Dit doe ik door onder andere zelf therapie te volgen en meditatie. Naast therapeut ben ik ook vader van een peuter. Daar geniet ik erg van. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur.

Ik spreek deze talen:

Nederlands
Engels Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Empathisch

Kalm

Betrokken

Oprecht

Persoonlijk

Francisco Beisterveld

Om je demonen de baas te worden, moet je ze eerst leren kennen.

Altijd een psycholoog - Psyned

Samen aan de slag

Tijdens ons eerste gesprek hoor ik graag over de dingen waar je tegenaan loopt en waar je aan wilt werken. Als dat we helder hebben, gaan we aan de slag. Ik werk vanuit de emotiegerichte therapie, dat is een wetenschappelijk onderbouwde therapievorm binnen de cliëntgerichte therapie. Tijdens de therapie werken we ernaartoe dat jij meer contact gaat maken met je authentieke zelf en van daaruit gaat leven. Hierdoor zul je je leven met meer vrijheid en voldoening leven.

Emoties zijn op deze tocht ons belangrijkste instrument; ze laten zien wat écht belangrijk voor je is. Maar sommige emoties kunnen je ook in de weg staan, waardoor je niet kan voelen wat je nodig hebt of je niet uit kan spreken. Ik help je om te gaan met wat pijn doet en meer in contact te komen met wat jouw kracht, voldoening en verbinding geeft.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 ervaringen

Francisco is erg rustig en empathisch. Hij geeft je inzichten in de dingen die er achter je oppervlakkige klachten spelen, wat heel waardevol is.

Anoniem

Francisco straalt veel kalmte uit. Je zult je bij hem veilig voelen.

Anoniem

Een fijne authentieke therapeut met veel liefde en ervaring.

Anoniem

Francisco's way of explaining, feedback and interaction is very pleasant, clear and comforting.

Anoniem

Ik kan je hiermee helpen:

Aanpassingsproblematiek

ADHD

Agressie

Angst

Assertiviteit

Autisme

Body Dysmorphic Disorder

Mijn behandelvormen:

Betrekken van naasten

EMDR

Kanker, begeleiding bij

Mindfulness

Psycho-educatie

Psychotherapie

Relatiegesprekken

Aangesloten bij:

Psyned

REGISTERNIP

Contactgegevens

Wezenlaan 133
6531 ML Nijmegen

Past Francisco bij mij?

We vinden het belangrijk dat je snel de juiste hulp krijgt. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jou te koppelen aan een psycholoog die bij je past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als je wilt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jouw verhaal en hulpvraag. We bespreken jouw voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke psycholoog jou goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start behandeling

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze psychologen en kunnen meteen je eerste afspraak inplannen. Meestal kan je al binnen een week terecht. Dat lucht op!

Veelgestelde vragen

Wanneer ga je naar een psycholoog?

Wil je meer grip op je leven? Wil je je lichter, sterker en veerkrachtiger voelen? Een psycholoog kan je helpen om wat je in de weg zit aan te pakken en weer lekker in je vel te zitten. Leer beter omgaan met tegenslagen, reken af met psychische klachten en laat kleine hindernissen op je pad geen grote problemen worden.

Als jij voelt dat je ergens tegenaan loopt en er zelf niet uitkomt, is dat reden genoeg om hulp te zoeken. Je hoeft niet te wachten totdat het zo erg is dat je instort. Juist niet. Wij zeggen altijd: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Bij goed voor jezelf zorgen hoort – naast bijvoorbeeld sporten en een bezoek aan de tandarts – ook aandacht hebben voor je mentale gezondheid. Lees verder

Waarom een psycholoog via Psyned?

Via ons krijg je direct de juiste hulp van een psycholoog die bij je past. Je hoeft niet te wachten of eerst langs de huisarts voor een verwijsbrief. Soms is de stap om hulp te vragen al groot genoeg, dus wij vinden het belangrijk dat we het voor jou zo makkelijk mogelijk maken.

Zodra je de eerste stap zet, willen we dat jij je op je gemak voelt. We spreken je graag altijd even persoonlijk om je goed te kunnen koppelen aan een van onze 300+ erkende psychologen, omdat die match belangrijk is voor het succes van je behandeling.

Meestal kan je al binnen een week terecht bij een psycholoog. Online of bij jou in de buurt. Want wij weten: hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent.

Hoe snel kan ik terecht voor een afspraak?

Heel snel, dat is waarin wij ons onderscheiden. Hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent. Daarom kan je vaak nog voor dezelfde (werk)dag een gratis adviesgesprek inplannen en meestal kan je al binnen een week starten bij de psycholoog.

De ene psycholoog is eerder beschikbaar dan de ander. Aan de hand van jouw verhaal kunnen we je tijdens het adviesgesprek koppelen aan een psycholoog die jou goed en snel kan helpen. Zonder wachtlijst en verwijsbrief.

Wat kost een psycholoog?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tarieven en we leggen uit hoe je jouw behandeling eventueel vergoed kan krijgen. Lees verder

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe werkt vergoeding via je werkgever?

Steeds meer werkgevers investeren in mentaal fitte medewerkers en betalen voor psychische hulp. Want als jij niet lekker in je vel zit – of dit nou door je werk komt of niet – heeft dat invloed op jouw werk. Mentaal fitte medewerkers hebben vaak meer plezier in hun werk, verzuimen minder en zijn een stuk productiever. Je werkgever heeft er dus net zoveel voordeel bij dat jij je goed voelt als jijzelf. Werkgevers omarmen dan ook vaker hun verantwoordelijkheid om goed voor hun medewerkers te zorgen. Grote kans dat jouw werkgever al met ons samenwerkt of wil samenwerken. Lees verder

Hoe vind ik een passende psycholoog?

In het gratis adviesgesprek bespreken we jouw klachten en hulpvraag. Ons psychologisch verwijsteam luistert, beantwoordt (praktische) vragen, geeft advies en kan je direct koppelen aan een van onze erkende psychologen. Past jouw vraag niet bij Psyned, dan denken we graag met je mee over alternatieven. We letten altijd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren, omdat we weten dat een goede match met de psycholoog belangrijk is voor het succes van de behandeling. Je kan het adviesgesprek voorbereiden door alvast over de volgende vragen na te denken:

Wat speelt er bij jou? Wat zijn je klachten? Hoe voel jij je? En hoe wil jij je weer voelen? Lees verder

Hoe ziet een behandeling eruit?

Onze psychologen kiezen bewust voor de beste persoonlijke zorg. Zij bieden maatwerk behandelingen vanuit hun passie voor het vak: om jou écht te helpen. Iedere behandelaar bepaalt dus zelf hoe het behandelplan en de begeleiding eruitziet, passend bij jouw hulpvraag. Samen bespreken jullie dit persoonlijke behandelplan met jouw doelen voor de behandeling en hoe jullie die willen bereiken. Aan de hand hiervan kan je een inschatting maken hoeveel sessies je nodig hebt. Lees verder

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: