Psycholoog in Nijmegen

Op zoek naar hulp in Nijmegen? In Nijmegen hebben we 5 psychologen en een therapeut die je graag helpen.

Naar onze behandelaars

Bij onze psychologen kun je zonder wachtlijst terecht. Een aantal van onze behandelaars in Nijmegen behandelen ook in de avond. Je vindt onze psychologen in de volgende wijken:

  • Galgenveld
  • Hengstdal
  • Heseved
  • Hatert

Om snel van jouw klachten af te raken is het belangrijk dat jij behandeld wordt door een psycholoog die kennis heeft over jouw klachten. Onze psychologen hebben allemaal hun eigen specialisaties. Ervaar jij klachten die bij een depressie, burn-out of een angststoornis kunnen horen? Of weet je juist niet waar jouw klachten vandaan komen? Geen zorgen. Onze psychologen behandelen een breed spectrum aan klachten. De psycholoog past de behandeling aan jouw wensen en behoeften aan.

Bekijk hieronder de profielen van de behandelaars in Nijmegen om te zien wie het beste bij je past. Wil je hulp bij het kiezen van de juiste psycholoog? Ons verwijsteam kan je adviseren welke psycholoog het beste bij jou aansluit.

Spelen er geen individuele kwesties, maar zijn er spanningen binnen jouw relatie? Vind hier onze relatietherapeuten in Nijmegen.

Cliënten geven onze behandelaars in Nijmegen 4.8 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring.

Onze behandelaars in Nijmegen krijgen gemiddeld 4.8 uit 5 sterren.
Op basis van in totaal 50 cliëntervaringen
Naar onze behandelaars

Goed om te weten!
   Terecht zonder verwijsbrief!
   Ervaren psychologen
   Hulp bij een burn-out
   Behandeling is ook mogelijk via online therapie
   Relatietherapie Nijmegen bij Lydia Groeneveld
   Afspraak buiten kantoortijden mogelijk bij 3 behandelaars
   Geen wachtlijst


Behandelaars in Nijmegen

Online psychologen

Nieuwste cliëntervaring in Nijmegen

Voor mijn burn-outklachten ben ik doorverwezen naar Lydia Groeneveld. Vanaf moment 1 heb ik me veilig gevoeld om alles te durven en kunnen delen met Lydia. Ik werd met heel veel warmte, deskundigheid en respect behandeld. Gaandeweg de sessies voelde ik me steeds beter en langzaamaan zijn alle klachten verdwenen. Dit was zonder de begeleiding van Lydia niet zo voorspoedig gelukt. Kortom ik ben ontzettend tevreden met de werkwijze van Lydia en kan het iedereen aanbevelen die op welke wijze dan ook geholpen wil worden.

- Anoniem
over Lydia Groeneveld
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog