Onze behandelaars in Nijmegen krijgen gemiddeld een 4.9 uit 5 sterren op basis van 65 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar hulp in Nijmegen? In Nijmegen hebben we 6 psychologen en 2 therapeuten die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Nijmegen

Voel je je de laatste tijd wat meer somber of misschien wel depressief? Of kom je erachter dat een bepaalde gebeurtenis toch wel traumatisch voor je is geweest? Dan kan een psycholoog bij jou in de buurt in Nijmegen hier goed bij helpen. Vaak kun je al binnen een week terecht en kom je niet op een wachtlijst terecht.

Psycholoog Nijmegen Oost

Onze psychologen in Nijmegen zitten verdeeld door de hele stad. In Nijmegen Oost zitten onze psychologen in de wijken Galgenveld en Hunnernerg. Zo kun je in Nijmegen Oost bijvoorbeeld terecht bij psycholoog Emiel Boogerd. Emiel is gespecialiseerd in een breed scala aan klachten. Denk aan depressie, trauma, zingeving en een negatief zelfbeeld. In zijn behandelingen maakt hij gebruik van EMDR, schematherapie of cognitieve gedragstherapie.

EMDR Nijmegen

In Nijmegen hebben we 5 psychologen die erin gespecialiseerd zijn jou met EMDR te kunnen behandelen. Als een heftige gebeurtenis je blijft achtervolgen, kunnen we je daar in Nijmegen dus goed mee helpen. Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk laten zien dat EMDR bij trauma en/of PTSS ontzettend geholpen zijn. Maar ook als je nu last hebt van angsten door een trauma, blijkt EMDR ook effectief.

In Nijmegen Oost kun je terecht bij Emiel Boogerd, op de Guido Gezellestraat in het Willemskwartier kun je terecht bij Jacomijn Jacobs. Daar in de buurt zit ook de praktijk van Ghislaine Regout. In Nijmegen-zuid kun je terecht bij Lydia Groeneveld.

Contact psycholoog Nijmegen

Veel je graag hulp of advies bij welke psycholoog het beste past bij jou en je hulpvraag? Neem dan contact met ons op. In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek helpen we je hier graag bij. Bel ons via 085-4014720 of plan je adviesgesprek in op het moment dat jou uitkomt.

Ben je niet op zoek naar een psycholoog, maar naar een relatietherapeut? Vind hier onze relatietherapeuten in Nijmegen.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek