Liza Omran
Liza Omran
Psycholoog Groningen

 • Damsterdiep 49 - 53
  9711 SH Groningen

  Psycholoog Groningen

  Het mooiste van mijn werk is het moment waarop we echt contact hebben. Jij bloeit op en dat is prachtig om te zien. Door te praten zijn we samen bij een punt gekomen waarop er helderheid en acceptatie is. Samen naar iets moois met Psycholoog Groningen.

  Je kunt bij mij ook in de avonduren terecht!

  Psycholoog Groningen

  Mijn naam is Liza Omran en ik ben psycholoog te Groningen. In mijn praktijk behandel ik allerhande klachten, van angststoornissen en depressies tot rouw- en verliesverwerking. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het behandelen van identiteitsproblemen, en kan ik mensen met een andere culturele achtergrond bijstaan. Taal hoeft daarbij geen barrière te zijn: ik spreek Nederlands, Dari, en kan Farsi en Hindi verstaan.

  Rust

  Ik vind het belangrijk dat ik de rust in mijzelf kan overbrengen op jou. Kenmerkend voor mijn manier van werken is dat ik altijd contact maak met de persoon achter de klachten en dat de behandeling zoveel mogelijk op jou aansluit. Ook als ik daarvoor protocollen moet loslaten, en we flexibel en creatief moeten omgaan met verschillende methodes. Ik geef je als psycholoog namelijk graag een gevoel van veiligheid en warmte. Ik creëer een ruimte waar jij je emoties kan uiten.

  Eerste gesprek

  Ons eerste gesprek heeft twee doelen. Aan de ene kant wil ik weten wat er aan de hand is en samen met jou een basis leggen. Aan de andere kant is het tijdens dat gesprek voor ons heel belangrijk om een vertrouwensrelatie op te bouwen. Zodat jij aan het eind van ons gesprek met een goed gevoel en net iets meer kracht naar huis gaat. Goed contact en vertrouwen zijn tijdens therapie ontzettend belangrijk.

  Mijn werkwijze

  Hoeveel behandelingen je nodig hebt is volledig afhankelijk van de aard van je klachten, de doelen die je jezelf hebt gesteld en wat je onderweg tegenkomt, maar over het algemeen moet je rekening houden met acht sessies. Heb je aan het eind van de rit meer tijd nodig? Dan kunnen we altijd verlengen. Die flexibiliteit zie je ook terug in mijn werkwijze. Ik gebruik methodes graag als basis, maar kan ze ook makkelijk loslaten en mijn eigen intuïtie volgen. Ik kijk namelijk naar wat past bij degene die tegenover me zit.

  Tarief en duur

  Een afspraak duurt 45 minuten kost 95,- euro. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra.

  Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

  Vergoeding

  Voor de verzekeringen geldt, dat mijn therapie alleen in de aanvullende verzekering niet, geheel of gedeeltelijk vergoed wordt. Als je er niet uitkomt, bel of mail dan even, dan kijk ik met je mee. Je begrijpt dat ik geen verantwoordelijkheid kan nemen of je uiteindelijk vergoeding krijgt, maar ik kan wel naast je staan en je helpen het uit te zoeken. Stem het dus goed af met je verzekeraar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Aangesloten bij

  Het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) – lidmaatschapsnummer 225380
  AGB-code: 90102692

  Contact met Psycholoog Groningen

  Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar 085 – 4014720 of mail naar Psycholoog Groningen ter attentie van Liza Omran. Ik leer je graag kennen!

  Psycholoog Groningen – Over Liza Omran

  Van kinds af aan vond ik psychologie al interessant. Ik hou van mensen en vind het fascinerend hoe onze geest werkt. Als psycholoog kun je heel dicht bij iemand komen, en het is bijzonder om diegene te begeleiden in zijn of haar proces. Ik wilde erachter komen waarom mensen zijn zoals ze zijn. Zo ben ik bij de psychologie terecht gekomen.

  Mijn werkervaring

  Nadat ik was afgestudeerd heb ik bij verschillende instellingen ervaring opgedaan als therapeut. Eerst heb ik jongeren met leerproblemen en ontwikkelingsstoornissen begeleid, daarna hielp ik als ambulant begeleider mensen met persoonlijkheidsstoornissen en verslavingen. Een heftige doelgroep, maar ik heb daar geleerd om theorieën los te laten en de cliënt centraal te stellen.

  Op zoek naar de aard van de problematiek

  Toch was dat werk voor mij niet genoeg. Tijdens de sessies waren we vooral bezig om de huidige problemen op te lossen, terwijl ik óók nieuwsgierig was naar de aard van de problematiek. Want als je snapt waar iets vandaan komt, dan kan je juist voorkomen dat de problemen een volgende keer weer terugkomen. Hierna kwam ik terecht op een plek in de interculturele GGZ waar op ontzettend veel vlakken tegelijk problemen spelen. Daar ben ik absoluut een betere therapeut van geworden. Inmiddels ben ik mijn eigen praktijk gestart, en hoef ik me niet meer te laten begrenzen door instellingen en verzekeraars. Mijn werkervaring, intuïtie en creativiteit kan ik nu volledig inzetten om mijn cliënten op de beste manier te helpen.

  Levenservaring inzetten

  Ik ben opgegroeid in Friesland, maar ik ben van Afghaanse afkomst. Ik ben vroeger veel verhuisd en in aanraking gekomen met verschillende talen en culturen. Dat heeft me een groot aanpassend vermogen gegeven en het heeft me kracht gegeven die ik ook kan gebruiken tijdens mijn sessies. Mijn ouders hebben me ondanks de situatie altijd een gevoel van veiligheid kunnen geven, en ik geloof dat dat ook het belangrijkst is binnen de therapie. Iemand moet zich kunnen uiten en veilig voelen. Want uiteindelijk is de vertrouwensrelatie minstens zo belangrijk als de methode.

  Contact met Psycholoog Groningen

  Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar 085 – 4014720 of mail naar Psycholoog Groningen ter attentie van Liza Omran. Ik leer je graag kennen!

  Klachten

  • Aanpassingsproblematiek
  • ADHD
  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Eetstoornis
  • Faalangst
  • HSP
  • Negatief zelfbeeld
  • Rouw en verliesverwerking
  • Slaapproblemen
  • Trauma
  • Zingevingsvragen

  Behandelvormen

  • ACT
  • Coaching
  • Cognitieve gedragstherapie
  • EFT Relatietherapie
  • Mindfulness
  • Online therapie
  • Oplossingsgerichte therapie
  • Relatietherapie
  • Stressmanagement
  • Talen

   Engels

  Aangesloten bij

  Laatste cliëntervaring

  Liza benoemt welke methoden ze toepast, kiest de methode bewust in overleg met mij en schakelt makkelijk tussen regie op het proces en empathische aandacht. Daardoor schept ze een heel veilige omgeving om in te leren. Ik ben erg blij met hoe ver ik met haar hulp gekomen ben!!

  - Anoniem

  Cliënten over Liza Omran

  Gemiddeld geven cliënten Liza Omran:

 • Beoordeling: 5 uit 5. Op basis van 13 ervaringen
 • Laatste cliëntervaring:

  Liza benoemt welke methoden ze toepast, kiest de methode bewust in overleg met mij en schakelt makkelijk tussen regie op het proces en empathische aandacht. Daardoor schept ze een heel veilige omgeving om in te leren. Ik ben erg blij met hoe ver ik met haar hulp gekomen ben!!

  - Anoniem

  Contact

  Praktijkadres

  Gezondheidsplein Damsterdiep

  Damsterdiep 49 - 53

  9711 SH Groningen


  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.


  Liza Omran
  Liza Omran
  Psycholoog in Groningen
  • Beoordeling: 5 uit 5
   Op basis van 13 ervaringen
  • Online psycholoog
  • Snel op afspraak
  • Relatietherapie
  Bel: 085-4014720