Psycholoog in Groningen

Het mooiste van mijn werk is het moment waarop we echt contact hebben. Jij bloeit op en dat is prachtig om te zien. Door te praten zijn we samen bij een punt gekomen waarop er helderheid en acceptatie is.

Je kunt bij mij ook in de avonduren terecht!

Mijn naam is Liza Omran en ik ben psycholoog te Groningen. In mijn praktijk behandel ik allerhande klachten, van angststoornissen en depressies tot rouw- en verliesverwerking. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het behandelen van identiteitsproblemen, en kan ik mensen met een andere culturele achtergrond bijstaan.

Rust

Ik vind het belangrijk dat ik de rust in mijzelf kan overbrengen op jou. Kenmerkend voor mijn manier van werken is dat ik altijd contact maak met de persoon achter de klachten en dat de behandeling zoveel mogelijk op jou aansluit. Ook als ik daarvoor protocollen moet loslaten, en we flexibel en creatief moeten omgaan met verschillende methodes. Ik geef je als psycholoog namelijk graag een gevoel van veiligheid en warmte. Ik creëer een ruimte waar jij je emoties kan uiten.

Eerste gesprek

Ons eerste gesprek heeft twee doelen. Aan de ene kant wil ik weten wat er aan de hand is en samen met jou een basis leggen. Aan de andere kant is het tijdens dat gesprek voor ons heel belangrijk om een vertrouwensrelatie op te bouwen. Zodat jij aan het eind van ons gesprek met een goed gevoel en net iets meer kracht naar huis gaat. Goed contact en vertrouwen zijn tijdens therapie ontzettend belangrijk.

Mijn werkwijze

Hoeveel behandelingen je nodig hebt is volledig afhankelijk van de aard van je klachten, de doelen die je jezelf hebt gesteld en wat je onderweg tegenkomt, maar over het algemeen moet je rekening houden met acht sessies. Heb je aan het eind van de rit meer tijd nodig? Dan kunnen we altijd verlengen. Die flexibiliteit zie je ook terug in mijn werkwijze. Ik gebruik methodes graag als basis, maar kan ze ook makkelijk loslaten en mijn eigen intuïtie volgen. Ik kijk namelijk naar wat past bij degene die tegenover me zit.

Van kinds af aan vond ik psychologie al interessant. Ik hou van mensen en vind het fascinerend hoe onze geest werkt. Als psycholoog kun je heel dicht bij iemand komen, en het is bijzonder om diegene te begeleiden in zijn of haar proces. Ik wilde erachter komen waarom mensen zijn zoals ze zijn. Zo ben ik bij de psychologie terecht gekomen.

Mijn werkervaring

Nadat ik was afgestudeerd heb ik bij verschillende instellingen ervaring opgedaan als therapeut. Eerst heb ik jongeren met leerproblemen en ontwikkelingsstoornissen begeleid, daarna hielp ik als ambulant begeleider mensen met persoonlijkheidsstoornissen en verslavingen. Een heftige doelgroep, maar ik heb daar geleerd om theorieën los te laten en de cliënt centraal te stellen.

Op zoek naar de aard van de problematiek

Toch was dat werk voor mij niet genoeg. Tijdens de sessies waren we vooral bezig om de huidige problemen op te lossen, terwijl ik óók nieuwsgierig was naar de aard van de problematiek. Want als je snapt waar iets vandaan komt, dan kan je juist voorkomen dat de problemen een volgende keer weer terugkomen. Hierna kwam ik terecht op een plek in de interculturele GGZ waar op ontzettend veel vlakken tegelijk problemen spelen. Daar ben ik absoluut een betere therapeut van geworden. Inmiddels ben ik mijn eigen praktijk gestart, en hoef ik me niet meer te laten begrenzen door instellingen en verzekeraars. Mijn werkervaring, intuïtie en creativiteit kan ik nu volledig inzetten om mijn cliënten op de beste manier te helpen.

Levenservaring inzetten

Ik ben opgegroeid in Friesland, maar ik ben van Afghaanse afkomst. Ik ben vroeger veel verhuisd en in aanraking gekomen met verschillende talen en culturen. Dat heeft me een groot aanpassend vermogen gegeven en het heeft me kracht gegeven die ik ook kan gebruiken tijdens mijn sessies. Mijn ouders hebben me ondanks de situatie altijd een gevoel van veiligheid kunnen geven, en ik geloof dat dat ook het belangrijkst is binnen de therapie. Iemand moet zich kunnen uiten en veilig voelen. Want uiteindelijk is de vertrouwensrelatie minstens zo belangrijk als de methode.

Mijn praktijk

De gesprekken worden gevoerd in een praktijkruimte in de binnenstad van Groningen, nabij gelegen UMCG en Nijestee. Voor het pand bevindt zich Parkeergarage Damsterdiep en op 5 minuten lopen busstations.

Als je binnenkomt, krijg je een warm onthaal door baliemedewerkers. Er wordt je wat te drinken aangeboden en je kunt plaatsnemen in de wachtruimte. Mocht je slecht ter been zijn, of die behoefte hebben, dan kun je altijd gebruikmaken van de lift die zich tevens in het pand bevindt.

Wat de praktijkruimte zelf prettig maakt is onder andere de warme inrichting waarbij je op fauteuils tegenover elkaar zit, zonder dat er een grote tafel tussen ons zit.

Psycholoog Groningen

Praktische informatie

Wij geven je graag duidelijkheid over belangrijke zaken:

Tarief

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie betaal je €98,- en een lange sessie kost €145,50. Je betaalt per afspraak.

Een afspraak afzeggen kan altijd, wel minstens 24 uur van tevoren, dan kunnen we nog een andere cliënt inplannen. Anders moeten we het in rekening brengen.

Contact

Heb je een vraag, wil je persoonlijk advies of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 085-4014720 of stuur een bericht.

Klachten

 • Aanpassingsproblematiek
 • ADHD
 • Angst
 • Burnout
 • Depressie
 • Eetstoornis
 • Faalangst
 • HSP
 • Negatief zelfbeeld
 • Rouw en verliesverwerking
 • Slaapproblemen
 • Trauma
 • Zingevingsvragen

Behandelvormen

 • ACT
 • Coaching
 • Cognitieve gedragstherapie
 • EFT Relatietherapie
 • Mindfulness
 • Online therapie
 • Oplossingsgerichte therapie
 • Relatietherapie
 • Stressmanagement
 • Talen

  Nederlands
  Engels

Aangesloten bij

Cliëntervaringen

Gemiddeld geven cliënten Liza Omran:

 • Beoordeling: 4.9 uit 5. Op basis van 35 ervaringen
 • "Liza heeft mij geholpen in mijn weg naar acceptatie en daarbij mij als persoon gezien. Door mij de spiegel voor te houden en mij de moeilijke vragen te stellen heb ik een mooie persoonlijke groei doorgemaakt."

  - Anoniem

  "Liza heeft mij heel goed geholpen met klachten omtrent onzekerheid, het 'nodig' hebben van bevestiging en aangaan van moeilijke emoties. Het was een fijne, vertrouwde sfeer waar ruimte was voor alle dingen waarmee ik zat en heeft mij praktische handvaten gegeven voor de toekomst!"

  - Anoniem

  "Ik zou Liza aan iedereen aanraden. Zij is een heel aardig persoon die goed kan luisteren en de juiste vragen stelt om je gedachten te toetsen. In mijn geval was dit nodig om andere perspectieven in te zien en dat is gelukt!"

  - Anoniem

  "Liza creëert een safe space en daagt je tegelijkertijd uit om uit je comfort zone te gaan. Door haar eigen open houding kun je makkelijk met haar connecten en nodigt ze je uit om zelf ook open te zijn. Ik heb twee maanden in de wachtrij gestaan en dit was het 100% waard."

  - Anoniem

  "Liza heeft me beter geholpen dan ik voor mogelijk had gehouden. Ze heeft me ingewikkelde emoties leren begrijpen en me handvaten geboden om om te gaan met negatieve gedachten en angsten. Ondanks de ‘zwaarte’ van de onderwerpen, kon Liza de gesprekken licht laten voelen en me zelfs laten lachen. Ontzettend fijne en kundige psychologe."

  - Anoniem

  "Liza is very thoughtful and empathetic, and listens very attentively. It is a safe environment to share and she encourages deep reflection of your feelings rather than merely reiterating events."

  - Anoniem

  "Elke week had ik er weer wat aan. Liza heeft me goed geholpen en nieuwe inzichten gegeven."

  - Anoniem

  "Liza kan goed luisteren en heeft me veel nieuwe inzichten gegeven. Jezelf waarderen was hier een van."

  - Anoniem

  Liza was een goed luisterde oor voor mij, maar was vooral doelgericht en goed in kernpunten identificeren.

  - Anoniem

  Heel erg open en het voelde meteen vertrouwd aan waardoor het makkelijk was mijzelf open te stellen en alles te vertellen.

  - Anoniem

  Ik heb geleerd om weer in contact met mijzelf te komen, en alle gevoelens toe te laten. Ik heb geleerd dat ik geen angst voor de toekomst hoef te hebben, ik zie weer een lichte toekomst en heb de tools in handen om in contact met mijzelf te blijven.

  - Anoniem

  Ik voelde me altijd erg op mijn gemak en had het gevoel echt mijn gevoelens te kunnen uiten. Daarnaast voelde ik me begrepen en had ik het idee dat er echt naar me geluisterd werd. Ook het gevoel van meeleven speelde hier een grote rol in. Ik heb geleerd op een bepaalde, positieve manier te kijken naar dingen in het dagelijks leven. De redenen dat ik de behandeling gestart ben waren aan het eind niet of nauwelijks meer van toepassing, omdat ik eigen strategieën heb ontwikkeld om hier mee om te gaan.

  - Anoniem

  Ze toont veel begrip en straalt vertrouwen uit. Daarnaast laat ze je er zelf achter komen waar iets vandaan zou kunnen komen, je doet het uiteindelijk dus zelf.

  - Anoniem

  Liza kan goed luisteren is professioneel maar heel vriendelijk en toegankelijk.

  - Anoniem

  Ze was open, duidelijk en empathisch op de juiste wijze.

  - Anoniem

  Ze komt totaal niet afstandelijk over, dat is fijn want daardoor heb je het idee dat je alles gewoon kan zeggen. Ze denkt met je mee en ze zet je aan het denken, voor mij werkte dat erg goed!

  - Anoniem

  Ze is zeer goed in contact leggen en de pijnpunten vinden en behandelen.

  - Anoniem

  Ze neemt echt de tijd voor je.

  - Anoniem

  Warme persoonlijkheid, luisterend oor, professionele houding en ook nog eens een goed gevoel voor humor.

  - Anoniem

  Ze luisterde goed naar me en gaf precies de tips en nadenkmateriaal wat ik nodig had.

  - Anoniem

  Liza is ontspannen en recht door zee, dankzij haar behandeling ervaar ik meer rust en zelfcompassie.

  - Anoniem

  Ik vond het fijn hoe rustig ze was, dat ze echt keek naar mij en wat voor behandeling op mij van toepassing is.

  - Anoniem

  Liza benoemt welke methoden ze toepast, kiest de methode bewust in overleg met mij en schakelt makkelijk tussen regie op het proces en empathische aandacht. Daardoor schept ze een heel veilige omgeving om in te leren. Ik ben erg blij met hoe ver ik met haar hulp gekomen ben!!

  - Anoniem

  Liza heeft mij enorm geholpen om mezelf terug te vinden en heeft mij geleerd hoe ik het beste voor mezelf kan zorgen. Ze heeft me inzichten gegeven waarvan ik niet wist dat ik die nodig had om door te kunnen gaan.

  - Anoniem

  Liza is een prettig persoon, kan goed luisteren, legt je geen woorden in de mond maar zorgt ervoor dat je zelf blijft nadenken. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Je kan alles zeggen zonder dat er een oordeel aan hangt. De gesprekken hebben mij veel helderheid over mezelf verschaft, heel fijn! Dank je wel Liza!

  - Tjitske

  Liza is erg deskundig en ik voelde mij al snel op mijn gemak. We hebben de serieuzere gesprekken door ook veel gelachen. Ook heeft ze mij veel inzicht gegeven in het herkennen van gedragspatronen. Liza gaf soms wat opdrachten mee om zo actief te werken aan hetgeen wat ik wil bereiken. Kortom, ze is zeer goed in wat ze doet!

  - Martijn

  "Ik heb veel aan Liza gehad, ik voelde mij direct op mij gemak en ook gaf ze mij een gevoel van vertrouwen. Ik heb heel veel gehad aan de behandelingen. Bedankt voor je rust die uitstraalt, je vriendelijkheid en je hulp."

  - Lynn

  Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij jou. Je vriendelijkheid, deskundigheid en luisterend oor zorgden ervoor dat ik durfde naar mijzelf te kijken, zonder dat ik bang was dat ik veroordeeld zou worden. Ik kan nu wel zeggen dat ik leef, in plaats van overleef. Heel erg bedankt!

  - Kim

  Erg fijne ervaring gehad bij Liza. Ze heeft me goed verder geholpen met mijn problemen, rustig de tijd voor me genomen en tussen de serieuze momenten door hebben we ook nog eens veel gelachen. Professioneel en vriendelijk tegelijkertijd

  - Jesper

  Liza is een erg prettig persoon om mee te werken, ze geeft je direct het gevoel van vertrouwen en vakbekwaamheid. Ik heb erg veel baat gehad bij de behandelingen en kan haar iedereen aanraden.

  - Erik

  Ik voelde me gelijk heel veilig bij Liza. Een hele prettige, rustige en respectvolle benadering. Ze heeft me heel goed geholpen weer in contact met mijzelf te komen en gevoelens toe te laten. Ik heb vertrouwen in de toekomst, ik heb geleerd mij volledig over te kunnen geven. Dank je wel Liza, zonder jou hulp was dat nooit gelukt!

  - Anoniem

  Na een kleine krachtmeting wist Liza de deuren tussen emotie en verstand bij mij te openen en haar vinger op de zere plek te leggen.

  - Anoniem

  Bij Liza voelde ik me gelijk op mijn plek. Ze neemt alle tijd voor je om achter de problemen te komen maar vooral om die te verhelpen. Ze luisterde altijd erg goed naar me en gaf op de goede momenten tips of nadenk materiaal. Ze heeft me van mijn probleem afgeholpen en daar blijf ik haar altijd dankbaar voor!

  - Anoniem

  Ik voelde me erg op mijn gemak bij Liza en had het idee dat ik alles kon zeggen. Ze denkt met je mee en zet je aan het denken, voor mij werkte dat erg goed!

  - Anoniem

  "Liza is deskundig, vriendelijk, benaderbaar, niet afstandelijk en een goed luisteraar. Ik heb de gesprekken als heel prettig en leerzaam ervaren."

  - Anna
  Liza Omran
  Liza Omran
  Psycholoog in Groningen

  Beoordeling: 4.9 uit 5
  Op basis van 35 ervaringen
  • Online psycholoog
  • Snel op afspraak
  • Relatietherapie
  Bel: 085-4014720
  Liza Omran

  Liza Omran

  • Online psycholoog
  • Snel op afspraak
  • Relatietherapie

  Psycholoog in Groningen

  Het mooiste van mijn werk is het moment waarop we echt contact hebben. Jij bloeit op en dat is prachtig om te zien. Door te praten zijn we samen bij een punt gekomen waarop er helderheid en acceptatie is.

  Je kunt bij mij ook in de avonduren terecht!

  Mijn naam is Liza Omran en ik ben psycholoog te Groningen. In mijn praktijk behandel ik allerhande klachten, van angststoornissen en depressies tot rouw- en verliesverwerking. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het behandelen van identiteitsproblemen, en kan ik mensen met een andere culturele achtergrond bijstaan.

  Rust

  Ik vind het belangrijk dat ik de rust in mijzelf kan overbrengen op jou. Kenmerkend voor mijn manier van werken is dat ik altijd contact maak met de persoon achter de klachten en dat de behandeling zoveel mogelijk op jou aansluit. Ook als ik daarvoor protocollen moet loslaten, en we flexibel en creatief moeten omgaan met verschillende methodes. Ik geef je als psycholoog namelijk graag een gevoel van veiligheid en warmte. Ik creëer een ruimte waar jij je emoties kan uiten.

  Eerste gesprek

  Ons eerste gesprek heeft twee doelen. Aan de ene kant wil ik weten wat er aan de hand is en samen met jou een basis leggen. Aan de andere kant is het tijdens dat gesprek voor ons heel belangrijk om een vertrouwensrelatie op te bouwen. Zodat jij aan het eind van ons gesprek met een goed gevoel en net iets meer kracht naar huis gaat. Goed contact en vertrouwen zijn tijdens therapie ontzettend belangrijk.

  Mijn werkwijze

  Hoeveel behandelingen je nodig hebt is volledig afhankelijk van de aard van je klachten, de doelen die je jezelf hebt gesteld en wat je onderweg tegenkomt, maar over het algemeen moet je rekening houden met acht sessies. Heb je aan het eind van de rit meer tijd nodig? Dan kunnen we altijd verlengen. Die flexibiliteit zie je ook terug in mijn werkwijze. Ik gebruik methodes graag als basis, maar kan ze ook makkelijk loslaten en mijn eigen intuïtie volgen. Ik kijk namelijk naar wat past bij degene die tegenover me zit.

  • Aanpassingsproblematiek
  • ADHD
  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Eetstoornis
  • Faalangst
  • HSP
  • Negatief zelfbeeld
  • Rouw en verliesverwerking
  • Slaapproblemen
  • Trauma
  • Zingevingsvragen
  • ACT
  • Coaching
  • Cognitieve gedragstherapie
  • EFT Relatietherapie
  • Mindfulness
  • Online therapie
  • Oplossingsgerichte therapie
  • Relatietherapie
  • Stressmanagement
  • Talen

   Nederlands
   Engels

  Cliëntervaringen

  Gemiddeld geven cliënten Liza Omran:

 • Beoordeling: 4.9 uit 5. Op basis van 35 ervaringen
 • "Liza heeft mij geholpen in mijn weg naar acceptatie en daarbij mij als persoon gezien. Door mij de spiegel voor te houden en mij de moeilijke vragen te stellen heb ik een mooie persoonlijke groei doorgemaakt."

  - Anoniem

  "Liza heeft mij heel goed geholpen met klachten omtrent onzekerheid, het 'nodig' hebben van bevestiging en aangaan van moeilijke emoties. Het was een fijne, vertrouwde sfeer waar ruimte was voor alle dingen waarmee ik zat en heeft mij praktische handvaten gegeven voor de toekomst!"

  - Anoniem

  "Ik zou Liza aan iedereen aanraden. Zij is een heel aardig persoon die goed kan luisteren en de juiste vragen stelt om je gedachten te toetsen. In mijn geval was dit nodig om andere perspectieven in te zien en dat is gelukt!"

  - Anoniem

  "Liza creëert een safe space en daagt je tegelijkertijd uit om uit je comfort zone te gaan. Door haar eigen open houding kun je makkelijk met haar connecten en nodigt ze je uit om zelf ook open te zijn. Ik heb twee maanden in de wachtrij gestaan en dit was het 100% waard."

  - Anoniem

  "Liza heeft me beter geholpen dan ik voor mogelijk had gehouden. Ze heeft me ingewikkelde emoties leren begrijpen en me handvaten geboden om om te gaan met negatieve gedachten en angsten. Ondanks de ‘zwaarte’ van de onderwerpen, kon Liza de gesprekken licht laten voelen en me zelfs laten lachen. Ontzettend fijne en kundige psychologe."

  - Anoniem

  "Liza is very thoughtful and empathetic, and listens very attentively. It is a safe environment to share and she encourages deep reflection of your feelings rather than merely reiterating events."

  - Anoniem

  "Elke week had ik er weer wat aan. Liza heeft me goed geholpen en nieuwe inzichten gegeven."

  - Anoniem

  "Liza kan goed luisteren en heeft me veel nieuwe inzichten gegeven. Jezelf waarderen was hier een van."

  - Anoniem

  Liza was een goed luisterde oor voor mij, maar was vooral doelgericht en goed in kernpunten identificeren.

  - Anoniem

  Heel erg open en het voelde meteen vertrouwd aan waardoor het makkelijk was mijzelf open te stellen en alles te vertellen.

  - Anoniem

  Ik heb geleerd om weer in contact met mijzelf te komen, en alle gevoelens toe te laten. Ik heb geleerd dat ik geen angst voor de toekomst hoef te hebben, ik zie weer een lichte toekomst en heb de tools in handen om in contact met mijzelf te blijven.

  - Anoniem

  Ik voelde me altijd erg op mijn gemak en had het gevoel echt mijn gevoelens te kunnen uiten. Daarnaast voelde ik me begrepen en had ik het idee dat er echt naar me geluisterd werd. Ook het gevoel van meeleven speelde hier een grote rol in. Ik heb geleerd op een bepaalde, positieve manier te kijken naar dingen in het dagelijks leven. De redenen dat ik de behandeling gestart ben waren aan het eind niet of nauwelijks meer van toepassing, omdat ik eigen strategieën heb ontwikkeld om hier mee om te gaan.

  - Anoniem

  Ze toont veel begrip en straalt vertrouwen uit. Daarnaast laat ze je er zelf achter komen waar iets vandaan zou kunnen komen, je doet het uiteindelijk dus zelf.

  - Anoniem

  Liza kan goed luisteren is professioneel maar heel vriendelijk en toegankelijk.

  - Anoniem

  Ze was open, duidelijk en empathisch op de juiste wijze.

  - Anoniem

  Ze komt totaal niet afstandelijk over, dat is fijn want daardoor heb je het idee dat je alles gewoon kan zeggen. Ze denkt met je mee en ze zet je aan het denken, voor mij werkte dat erg goed!

  - Anoniem

  Ze is zeer goed in contact leggen en de pijnpunten vinden en behandelen.

  - Anoniem

  Ze neemt echt de tijd voor je.

  - Anoniem

  Warme persoonlijkheid, luisterend oor, professionele houding en ook nog eens een goed gevoel voor humor.

  - Anoniem

  Ze luisterde goed naar me en gaf precies de tips en nadenkmateriaal wat ik nodig had.

  - Anoniem

  Liza is ontspannen en recht door zee, dankzij haar behandeling ervaar ik meer rust en zelfcompassie.

  - Anoniem

  Ik vond het fijn hoe rustig ze was, dat ze echt keek naar mij en wat voor behandeling op mij van toepassing is.

  - Anoniem

  Liza benoemt welke methoden ze toepast, kiest de methode bewust in overleg met mij en schakelt makkelijk tussen regie op het proces en empathische aandacht. Daardoor schept ze een heel veilige omgeving om in te leren. Ik ben erg blij met hoe ver ik met haar hulp gekomen ben!!

  - Anoniem

  Liza heeft mij enorm geholpen om mezelf terug te vinden en heeft mij geleerd hoe ik het beste voor mezelf kan zorgen. Ze heeft me inzichten gegeven waarvan ik niet wist dat ik die nodig had om door te kunnen gaan.

  - Anoniem

  Liza is een prettig persoon, kan goed luisteren, legt je geen woorden in de mond maar zorgt ervoor dat je zelf blijft nadenken. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Je kan alles zeggen zonder dat er een oordeel aan hangt. De gesprekken hebben mij veel helderheid over mezelf verschaft, heel fijn! Dank je wel Liza!

  - Tjitske

  Liza is erg deskundig en ik voelde mij al snel op mijn gemak. We hebben de serieuzere gesprekken door ook veel gelachen. Ook heeft ze mij veel inzicht gegeven in het herkennen van gedragspatronen. Liza gaf soms wat opdrachten mee om zo actief te werken aan hetgeen wat ik wil bereiken. Kortom, ze is zeer goed in wat ze doet!

  - Martijn

  "Ik heb veel aan Liza gehad, ik voelde mij direct op mij gemak en ook gaf ze mij een gevoel van vertrouwen. Ik heb heel veel gehad aan de behandelingen. Bedankt voor je rust die uitstraalt, je vriendelijkheid en je hulp."

  - Lynn

  Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij jou. Je vriendelijkheid, deskundigheid en luisterend oor zorgden ervoor dat ik durfde naar mijzelf te kijken, zonder dat ik bang was dat ik veroordeeld zou worden. Ik kan nu wel zeggen dat ik leef, in plaats van overleef. Heel erg bedankt!

  - Kim

  Erg fijne ervaring gehad bij Liza. Ze heeft me goed verder geholpen met mijn problemen, rustig de tijd voor me genomen en tussen de serieuze momenten door hebben we ook nog eens veel gelachen. Professioneel en vriendelijk tegelijkertijd

  - Jesper

  Liza is een erg prettig persoon om mee te werken, ze geeft je direct het gevoel van vertrouwen en vakbekwaamheid. Ik heb erg veel baat gehad bij de behandelingen en kan haar iedereen aanraden.

  - Erik

  Ik voelde me gelijk heel veilig bij Liza. Een hele prettige, rustige en respectvolle benadering. Ze heeft me heel goed geholpen weer in contact met mijzelf te komen en gevoelens toe te laten. Ik heb vertrouwen in de toekomst, ik heb geleerd mij volledig over te kunnen geven. Dank je wel Liza, zonder jou hulp was dat nooit gelukt!

  - Anoniem

  Na een kleine krachtmeting wist Liza de deuren tussen emotie en verstand bij mij te openen en haar vinger op de zere plek te leggen.

  - Anoniem

  Bij Liza voelde ik me gelijk op mijn plek. Ze neemt alle tijd voor je om achter de problemen te komen maar vooral om die te verhelpen. Ze luisterde altijd erg goed naar me en gaf op de goede momenten tips of nadenk materiaal. Ze heeft me van mijn probleem afgeholpen en daar blijf ik haar altijd dankbaar voor!

  - Anoniem

  Ik voelde me erg op mijn gemak bij Liza en had het idee dat ik alles kon zeggen. Ze denkt met je mee en zet je aan het denken, voor mij werkte dat erg goed!

  - Anoniem

  "Liza is deskundig, vriendelijk, benaderbaar, niet afstandelijk en een goed luisteraar. Ik heb de gesprekken als heel prettig en leerzaam ervaren."

  - Anna

  Contact

  Praktijkadres
  Gezondheidsplein Damsterdiep Damsterdiep 49 - 53
  9711 SH Groningen

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.