COMET

Met COMET, Competitive Memory Training, ga je de strijd aan met je negatieve zelfbeeld. Door de jaren heen ben je je kwaliteiten en positieve eigenschappen uit het oog verloren en is de nadruk op negativiteit komen te liggen. Samen met een psycholoog onderzoek je wat jouw sterke punten zijn.

Laat je positieve beeld groeien met COMET

Uiteindelijk moet je positieve beeld groter worden dan je negatieve beeld. Dit doe je door rondom ieder negatief beeld een positieve tegenhanger op te schrijven. Dit is namelijk het beeld waar we naartoe gaan werken. Je zult merken dat je al energie krijgt door dit hardop uit te spreken. COMET staat grotendeels in het teken van doen. Je bereikt namelijk sneller resultaat door te doen in plaats van er alleen maar over te praten. Door te doen ben je namelijk voortdurend actief bezig met de strijd tegen je negatieve zelfbeeld. Je leert opnieuw naar jezelf kijken en ontdekt stapje voor stapje dat je meer positieve kanten in je hebt dan je op dit moment denkt.

Werken aan je zelfbeeld

Uiteindelijk ontstaat er een reëel beeld van jezelf en heb je weer zicht op je positieve eigenschappen. Met COMET zet je een hele grote stap in de goede richting.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons psychologisch verwijsteam. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Videobellen
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog