Onze behandelaars in Groningen krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 60 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar hulp in Groningen? In Groningen hebben we 6 psychologen en een therapeut die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Groningen

Heb je last van bepaalde angsten of een angststoornis? Loop je tegen een trauma aan en wil je daar graag EMDR voor? Of merk je dat je kind vastloopt en ben je op zoek naar een kinderpsycholoog in Groningen? Dan helpen we je graag verder. In Groningen hebben we 10 psychologen en hun praktijken zitten verdeeld door de stad. Zoals de wijken De Wijert, Oosterparkwijk en Stadsparkwijk.

EMDR Groningen

In Groningen hebben we vier psychologen die erin gespecialiseerd zijn jou te behandelen met EMDR. En dat is heel fijn, want tegenwoordig is EMDR ruim inzetbaar en door veel onderzoek bewezen dat mensen hier ontzettend veel baat bij hebben. Niet alleen bij trauma of PTSS, maar ook bij angstklachten, een negatief zelfbeeld, depressie of verslaving.

Voor EMDR in Groningen kun je terecht bij Monique Waalderbos. Haar psychologenpraktijk zit in de Korrewegbuurt. Bij psycholoog Barbara Loomans, op de Hereweg.

Kinderpsycholoog Groningen

Als ouder is een van de belangrijkste dingen wel de gezondheid en het geluk van je kind. Maar ook je kind kan in het leven tegen de nodige problemen aanlopen. In onze kinderjaren maken we soms ingrijpende dingen mee, denk aan een scheiding, buitengesloten worden of pestgedrag. Hiervoor kan je ook terecht bij Barbara Loomans op de Hereweg.

Contact met psycholoog in Groningen

In Groningen is er flink wat keuze in verschillende psychologen. We snappen dat je niet altijd meteen weet welke psycholoog bij jou en je situatie past. Daar helpen we je graag bij. In een gratis telefonisch gesprek adviseert ons verwijsteam je graag en kan meteen een afspraak inplannen met een psycholoog. Dit kan vaak al binnen een week.

Ben je op zoek naar een relatietherapeut? Bekijk hier onze drie relatietherapeuten in Groningen.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek