Coaching

Hulp inroepen van anderen is heel normaal. Je kunt niet alles helemaal zelf, dus het is geen schande om de hulp in te schakelen van mensen die verstand van zaken hebben. Ook niet als het om je eigen leven gaat.

Ruimte om om je heen te kijken

Naar je eigen leven kijken is lastig. Je zit er immers de hele dag middenin. Het kan daarom heel verfrissend werken om even afstand te nemen en een spiegel en een andere blik voorgehouden te krijgen. Veel mensen vergeten namelijk dat er op ieder moment genoeg te kiezen is. Een coach geeft je de ruimte om even adem te halen en om je heen te kijken.

Wat doet een coach?

Coaching is gericht op begeleiding bij het behalen van persoonlijke doelen. Dit gaat vooral om praktische doelen op werk- of privégebied. Een coach, in dit geval een psycholoog of therapeut bij jou in de buurt, kan hier een adviserende, ondersteunende en begeleidende rol in spelen.

Je zou bijvoorbeeld kunnen werken aan omgaan met verandering of stress, tijdsmanagement (al dan niet op de werkvloer), het vergroten van zelfvertrouwen, assertiviteit of het verbeteren van je communicatieve vaardigheden. Samen met de coach kijk je waar je tegen aan loopt en wat je kunt doen om dit te verbeteren. Veel gebruikte methoden zijn onder andere het vergroten van zelfinzicht en het oefenen van andere strategieën dan die je normaal hanteert.

Coaching is inzetbaar voor zeer uiteenlopende zaken in het leven die elk hun eigen uitdaging kennen. Wil je weten wat een coach voor jou kan betekenen? Bel dan naar 085 – 4014720.

Met een coach aan de slag?

We denken graag met je mee. Bel met ons verwijsteam voor vrijblijvend advies. Samen kijken we naar je hulpvraag en wanneer gewenst kunnen we direct een afspraak voor je inplannen bij een psycholoog die bij jou past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Videobellen
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog