Skip to content
Psyned

Adviesgesprek

Ben je benieuwd of een psycholoog jou kan helpen? Ons verwijsteam luistert graag naar je verhaal, adviseert over de mogelijkheden en maakt, als je dat wil, direct een afspraak voor je bij een psycholoog die bij jou en je hulpvraag past.

Ik stuur liever een e-mail

Waarom een adviesgesprek?

Waarom een adviesgesprek?

Waarom Psyned?

Hoe werkt het?

Wij vinden het belangrijk dat je snel kan beginnen. Hoe eerder je de juiste hulp krijgt, hoe sneller je vaak geholpen bent.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Kies zelf wanneer het jou uitkomt om vrijblijvend ± 15 minuten te bellen met ons psychologisch verwijsteam. Je kan vaak nog dezelfde dag terecht.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jouw verhaal en bespreken we je hulpvraag en andere (praktische) vragen. Op basis hiervan adviseren we wat de beste hulp is voor jou.

 3. 3

  Word mentaal sterker

  Wil je aan de slag met een van onze psychologen? We kunnen je direct koppelen aan een psycholoog die bij je past en je eerste afspraak maken. Meestal kan je al binnen een week starten.

Wat onze cliënten van ons vinden

In 2023 hebben we meer dan 12.000 mensen geholpen. Zij beoordelen onze service met een 9,2 en de behandeling bij de psycholoog met een 8,4.

Snel de juiste hulp

Blijf niet onnodig lang met je klachten rondlopen. Maak een afspraak voor vrijblijvend advies of bel ons via 085 4014720

Psyned