Persoonlijk adviesgesprek

Wat bepaalt het succes van jouw behandeling? Met alleen ‘naar een psycholoog gaan’ ben je er volgens ons nog niet. Om goed geholpen te kunnen worden zijn er twee dingen belangrijk: dat je weet waar je aan wilt werken en dat je geholpen wordt door iemand bij wie jij je goed en op je gemak voelt.

Dit is soms moeilijk om voor jezelf te bepalen. Hoe weet je wie de juiste persoon is om te helpen bij jouw hulpvraag? En of dit ook echt werkt? Je wilt zeker zijn van de juiste aanpak als je deze investering in jezelf maakt en niet de verkeerde richting op worden gestuurd.

Wat kan je verwachten van het adviesgesprek?

In het telefonisch adviesgesprek van ongeveer een kwartier kijken wij met je mee bij welke psycholoog jij op de juiste plek bent. Hierin nemen we echt de tijd om jouw hulpvraag door te spreken. Wat speelt er bij jou? Wat zijn je klachten? Hoe voel jij je? En hoe wil jij je weer voelen? Daarna kijken we naar wat voor jou belangrijk is in een behandelaar. De ene behandelaar is de andere niet, waardoor wij kijken naar ervaring, specialisaties maar ook persoonlijke achtergrond. De klik met je behandelaar heeft namelijk veel invloed op het resultaat van je behandelingen, waardoor we hier veel waarde aan hechten en bij al onze behandelaren een klikgarantie bieden.

Het adviesgesprek is volledig kosteloos. Als je dat wil kunnen we direct een intakegesprek plannen bij een behandelaar op locatie of via videobellen.

Je kan het adviesgesprek hieronder makkelijk zelf inplannen op een datum en tijd die voor jou uitkomt of je kan ons bellen op 085-4014720, dan plannen we dit telefonisch samen in.

Plan je gratis adviesgesprek
Bekijk eerst onze psychologen
Lara van Psyned

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Plan je gratis adviesgesprek