Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Yvette Reijnen

Psycholoog in Utrecht

Ik kom oorspronkelijk uit een klein dorpje in Limburg en woon nu met mijn vriend in Utrecht. Mijn hobby’s zijn zingen, ook in groepsverband, sporten en ik houd van lekker eten of borrelen. Ook wandel ik regelmatig in de natuur en schrijf ik af en toe gedichten.

Als psycholoog zie ik het als een uitdaging om samen met de cliënt de puzzelstukjes op de juiste plek te leggen. Dat komt ook voort uit mijn opvoeding: mijn vader was personeelsmanager, mijn moeder werkte in de ouderen zorg en mijn zussen zijn therapeut. Ik vind het belangrijk dat jij je gezien en gehoord voelt. Ik kijk niet alleen naar je klachten, maar ben geïnteresseerd in wie je bent en waar je vandaan komt.

Ik spreek deze talen:

Nederlands
Engels Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Makkelijk in de omgang

Warm

Oplossingsgericht

Positief

Energiek

Yvette Reijnen

Door een uitnodigende, veilige sfeer te creëren, hoop ik dat je de ruimte voelt om je verhaal met mij te delen.

Altijd een psycholoog - Psyned

Samen aan de slag

In onze sessies kijk ik naar het hele plaatje. Wie ben jij, waar loop je tegenaan en wat gaat er goed? Met jouw hulpvraag als vertrekpunt, pluizen we dat samen uit en stellen we een behandelplan op. In het plan is er ruimte voor het verminderen van klachten en het uitbreiden van dat wat goed gaat.

Onze sessies zie ik als een samenwerking. Ik sta naast je en ondersteun je in de zoektocht naar meer balans. Ik zoek aansluiting en spiegel op natuurlijke wijze. Een gezonde dosis humor vind ik daarbij erg belangrijk. De ervaringen in het leven en de inzichten die daardoor ontstaan, maken de mens. Ik help jou met het benutten van deze inzichten, waardoor er persoonlijke groei kan ontstaan.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.8 uit 5 sterren op basis van 10 ervaringen

Yvette heeft me onwijs geholpen met het oplossen en laten verdwijnen van mijn angsten - in hoeverre dat kan. Al met al erg blij met haar fijne werkwijze en ruimte voor mij om daarin bij te dragen.

Anoniem

Yvette heeft me geholpen om meer zelfreflectie te hebben en genoeg handvatten meegegeven zodat ik zelfstandig doorkan. Ze heeft me meer duidelijkheid gegeven over hoe ik mezelf zo goed mogelijk kan leren kennen.

Anoniem

Yvette werkt op een prettige manier en communiceert duidelijk. In de sessies wilde ze me écht verder helpen, heeft ze mij meerdere inzichten geboden en komt ze met concrete tools en tips om in het dagelijks leven toe te passen, afgest...

Meer lezen

Anoniem

Yvette heeft me geholpen om naast mijn rationele kant ook bewust te zijn van mijn gevoel. Daarnaast heeft ze me laten zien dat ik vertrouwen kan hebben in de mensen om me heen, waardoor ik meer openheid durf te geven over mezelf.

Anoniem

Ze heeft mij handvaten gegeven waar ik iets mee kan gaan doen en een luisterend oor geboden. Ze bracht me rust en liet me weten dat het goed is om lief voor jezelf te zijn. Voel mij erg op mijn gemak bij haar.

Anoniem

Yvette heeft mij heel fijn geholpen met mijn burn-out gerelateerde klachten. Door de behandeling weet ik goed hoe ik moet omgaan met prikkels van buitenaf.

Anoniem

Ik heb onze sessies als erg prettig ervaren. Aan de hand van interessante opdrachten kreeg ik steeds meer inzicht in mezelf. Yvette creëert een fijne en betrouwbare sfeer, waardoor ik helemaal mezelf kan zijn bij haar.

Anoniem

Fantastisch hoe ze het geheel heeft willen aanpakken en me zo op weg heeft geholpen naar waar ik nu ben.

Anoniem

Yvette is vriendelijk en empatisch

Anoniem

Yvette gave me perspective on the root of my problems and gave me practical tools to cope with them. Every session she was always honest and working hard to help me as much as she could in the limited time we had. She helped me a ton, ...

Meer lezen

Anoniem

Ik kan je hiermee helpen:

Aanpassingsproblematiek

Angst

Burn-out

Chronische vermoeidheid

Depressie

Dwangklachten

Faalangst

Mijn behandelvormen:

ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

Betrekken van naasten

Cognitieve gedragstherapie (CGT)

COMET

EMDR

Mindfulness

Online therapie

Positieve psychologie

Aangesloten bij:

Psyned

REGISTERNIP

NVO

Contactgegevens

Bernadottelaan 13
3527GA Utrecht

Past Yvette bij mij?

We vinden het belangrijk dat je snel de juiste hulp krijgt. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jou te koppelen aan een psycholoog die bij je past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als je wilt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jouw verhaal en hulpvraag. We bespreken jouw voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke psycholoog jou goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start behandeling

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze psychologen en kunnen meteen je eerste afspraak inplannen. Meestal kan je al binnen een week terecht. Dat lucht op!

Veelgestelde vragen

Wanneer ga je naar een psycholoog?

Wil je meer grip op je leven? Wil je je lichter, sterker en veerkrachtiger voelen? Een psycholoog kan je helpen om wat je in de weg zit aan te pakken en weer lekker in je vel te zitten. Leer beter omgaan met tegenslagen, reken af met psychische klachten en laat kleine hindernissen op je pad geen grote problemen worden.

Als jij voelt dat je ergens tegenaan loopt en er zelf niet uitkomt, is dat reden genoeg om hulp te zoeken. Je hoeft niet te wachten totdat het zo erg is dat je instort. Juist niet. Wij zeggen altijd: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Bij goed voor jezelf zorgen hoort – naast bijvoorbeeld sporten en een bezoek aan de tandarts – ook aandacht hebben voor je mentale gezondheid. Lees verder

Waarom een psycholoog via Psyned?

Via ons krijg je direct de juiste hulp van een psycholoog die bij je past. Je hoeft niet te wachten of eerst langs de huisarts voor een verwijsbrief. Soms is de stap om hulp te vragen al groot genoeg, dus wij vinden het belangrijk dat we het voor jou zo makkelijk mogelijk maken.

Zodra je de eerste stap zet, willen we dat jij je op je gemak voelt. We spreken je graag altijd even persoonlijk om je goed te kunnen koppelen aan een van onze 300+ erkende psychologen, omdat die match belangrijk is voor het succes van je behandeling.

Meestal kan je al binnen een week terecht bij een psycholoog. Online of bij jou in de buurt. Want wij weten: hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent.

Hoe snel kan ik terecht voor een afspraak?

Heel snel, dat is waarin wij ons onderscheiden. Hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent. Daarom kan je vaak nog voor dezelfde (werk)dag een gratis adviesgesprek inplannen en meestal kan je al binnen een week starten bij de psycholoog.

De ene psycholoog is eerder beschikbaar dan de ander. Aan de hand van jouw verhaal kunnen we je tijdens het adviesgesprek koppelen aan een psycholoog die jou goed en snel kan helpen. Zonder wachtlijst en verwijsbrief.

Wat kost een psycholoog?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tarieven en we leggen uit hoe je jouw behandeling eventueel vergoed kan krijgen. Lees verder

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe werkt vergoeding via je werkgever?

Steeds meer werkgevers investeren in mentaal fitte medewerkers en betalen voor psychische hulp. Want als jij niet lekker in je vel zit – of dit nou door je werk komt of niet – heeft dat invloed op jouw werk. Mentaal fitte medewerkers hebben vaak meer plezier in hun werk, verzuimen minder en zijn een stuk productiever. Je werkgever heeft er dus net zoveel voordeel bij dat jij je goed voelt als jijzelf. Werkgevers omarmen dan ook vaker hun verantwoordelijkheid om goed voor hun medewerkers te zorgen. Grote kans dat jouw werkgever al met ons samenwerkt of wil samenwerken. Lees verder

Hoe vind ik een passende psycholoog?

In het gratis adviesgesprek bespreken we jouw klachten en hulpvraag. Ons psychologisch verwijsteam luistert, beantwoordt (praktische) vragen, geeft advies en kan je direct koppelen aan een van onze erkende psychologen. Past jouw vraag niet bij Psyned, dan denken we graag met je mee over alternatieven. We letten altijd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren, omdat we weten dat een goede match met de psycholoog belangrijk is voor het succes van de behandeling. Je kan het adviesgesprek voorbereiden door alvast over de volgende vragen na te denken:

Wat speelt er bij jou? Wat zijn je klachten? Hoe voel jij je? En hoe wil jij je weer voelen? Lees verder

Hoe ziet een behandeling eruit?

Onze psychologen kiezen bewust voor de beste persoonlijke zorg. Zij bieden maatwerk behandelingen vanuit hun passie voor het vak: om jou écht te helpen. Iedere behandelaar bepaalt dus zelf hoe het behandelplan en de begeleiding eruitziet, passend bij jouw hulpvraag. Samen bespreken jullie dit persoonlijke behandelplan met jouw doelen voor de behandeling en hoe jullie die willen bereiken. Aan de hand hiervan kan je een inschatting maken hoeveel sessies je nodig hebt. Lees verder

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: