Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Mariefloor Fiksinski – Plekkenpol

Psycholoog in Hilversum

Als ‘Third Culture Kid’ weet ik hoe het is om in het buitenland te wonen en in een andere cultuur te leven. Niet gek dus dat ik hier een interesse in heb en kinder- en jeugdpsychologe ben geworden. Ik heb op verschillende internationale scholen gewerkt met kinderen en jongeren die allerlei verschillende culturele achtergronden hadden. De verschillende culturele achtergronden zijn een inspiratiebron om het gesprek aan te gaan over het opgroeien in een nieuwe omgeving. Ook help ik ouders bij het omgaan met het gedrag van hun kind. Daarnaast werk ik graag met jongvolwassenen. Zij zitten in de bloei van hun leven en moeten belangrijke keuzes maken om op eigen benen te leren staan. Voor sommigen is dit een uitdaging, ik help dan bij het vinden van je pad.

Naast mijn werk doe ik aan yoga en vind ik het leuk om te dansen. Ook reis ik graag – en dan natuurlijk het liefst naar zoveel mogelijk landen om steeds meer te leren over verschillende culturen.

Ik spreek deze talen:

Nederlands
Engels Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Vriendelijk

Zorgzaam

Optimistisch

Begripvol

Geduldig

Toegewijd

Profielfoto

Toegewijd aan jouw ontwikkeling.

Altijd een psycholoog - Psyned

Samen aan de slag

Met therapeutische gesprekken help ik je beter om te gaan met je obstakels in het leven en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar kennen. Met behulp van visuele puzzels en non-verbale en verbale opdrachten leer ik over jouw interesses en hobby’s. We bespreken waar je mee worstelt en waar je aan wilt werken, maar ook wat er wel al goed gaat. Ik vind het belangrijk dat je kan voelen of je je bij mij op je gemak voelt. Na het eerste gesprek stel ik een behandelplan op met doelen die we regelmatig evalueren.

De cliënt staat bij mij centraal. Op informele en vriendelijke manier maak ik écht contact met je. Ik focus me op je sterke eigenschappen, ga samen met jou opzoek naar de beste oplossing voor jouw klachten of ondersteun je ouders. Ook is het mogelijk om psychologisch onderzoek te doen, waarna je praktische handvaten krijgt om je verder te ontwikkelen. Vanuit een holistische blik help ik je jouw groeimogelijkheden in kaart te brengen.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 5 uit 5 sterren op basis van 2 ervaringen

Ik kan je hiermee helpen:

Aanpassingsproblematiek

ADHD

Angst

Assertiviteit

Autisme

Depressie

Dwangklachten

Mijn behandelvormen:

Betrekken van naasten

Cognitieve gedragstherapie (CGT)

COMET

Mindfulness

Online therapie

Oplossingsgerichte therapie

Psycho-educatie

Psychotherapie

Aangesloten bij:

Psyned

REGISTERNIP

SKJ

VGCT

Contactgegevens

Hoge Naarderweg 7H
1217 AB Hilversum

Past Mariefloor bij mij?

We vinden het belangrijk dat je snel de juiste hulp krijgt. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jou te koppelen aan een psycholoog die bij je past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als je wilt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jouw verhaal en hulpvraag. We bespreken jouw voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke psycholoog jou goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start behandeling

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze psychologen en kunnen meteen je eerste afspraak inplannen. Meestal kan je al binnen een week terecht. Dat lucht op!

Veelgestelde vragen

Wanneer ga je naar een psycholoog?

Wil je meer grip op je leven? Wil je je lichter, sterker en veerkrachtiger voelen? Een psycholoog kan je helpen om wat je in de weg zit aan te pakken en weer lekker in je vel te zitten. Leer beter omgaan met tegenslagen, reken af met psychische klachten en laat kleine hindernissen op je pad geen grote problemen worden.

Als jij voelt dat je ergens tegenaan loopt en er zelf niet uitkomt, is dat reden genoeg om hulp te zoeken. Je hoeft niet te wachten totdat het zo erg is dat je instort. Juist niet. Wij zeggen altijd: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Bij goed voor jezelf zorgen hoort – naast bijvoorbeeld sporten en een bezoek aan de tandarts – ook aandacht hebben voor je mentale gezondheid. Lees verder

Waarom een psycholoog via Psyned?

Via ons krijg je direct de juiste hulp van een psycholoog die bij je past. Je hoeft niet te wachten of eerst langs de huisarts voor een verwijsbrief. Soms is de stap om hulp te vragen al groot genoeg, dus wij vinden het belangrijk dat we het voor jou zo makkelijk mogelijk maken.

Zodra je de eerste stap zet, willen we dat jij je op je gemak voelt. We spreken je graag altijd even persoonlijk om je goed te kunnen koppelen aan een van onze 300+ erkende psychologen, omdat die match belangrijk is voor het succes van je behandeling.

Meestal kan je al binnen een week terecht bij een psycholoog. Online of bij jou in de buurt. Want wij weten: hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent.

Hoe snel kan ik terecht voor een afspraak?

Heel snel, dat is waarin wij ons onderscheiden. Hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent. Daarom kan je vaak nog voor dezelfde (werk)dag een gratis adviesgesprek inplannen en meestal kan je al binnen een week starten bij de psycholoog.

De ene psycholoog is eerder beschikbaar dan de ander. Aan de hand van jouw verhaal kunnen we je tijdens het adviesgesprek koppelen aan een psycholoog die jou goed en snel kan helpen. Zonder wachtlijst en verwijsbrief.

Wat kost een psycholoog?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tarieven en we leggen uit hoe je jouw behandeling eventueel vergoed kan krijgen. Lees verder

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe werkt vergoeding via je werkgever?

Steeds meer werkgevers investeren in mentaal fitte medewerkers en betalen voor psychische hulp. Want als jij niet lekker in je vel zit – of dit nou door je werk komt of niet – heeft dat invloed op jouw werk. Mentaal fitte medewerkers hebben vaak meer plezier in hun werk, verzuimen minder en zijn een stuk productiever. Je werkgever heeft er dus net zoveel voordeel bij dat jij je goed voelt als jijzelf. Werkgevers omarmen dan ook vaker hun verantwoordelijkheid om goed voor hun medewerkers te zorgen. Grote kans dat jouw werkgever al met ons samenwerkt of wil samenwerken. Lees verder

Hoe vind ik een passende psycholoog?

In het gratis adviesgesprek bespreken we jouw klachten en hulpvraag. Ons psychologisch verwijsteam luistert, beantwoordt (praktische) vragen, geeft advies en kan je direct koppelen aan een van onze erkende psychologen. Past jouw vraag niet bij Psyned, dan denken we graag met je mee over alternatieven. We letten altijd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren, omdat we weten dat een goede match met de psycholoog belangrijk is voor het succes van de behandeling. Je kan het adviesgesprek voorbereiden door alvast over de volgende vragen na te denken:

Wat speelt er bij jou? Wat zijn je klachten? Hoe voel jij je? En hoe wil jij je weer voelen? Lees verder

Hoe ziet een behandeling eruit?

Onze psychologen kiezen bewust voor de beste persoonlijke zorg. Zij bieden maatwerk behandelingen vanuit hun passie voor het vak: om jou écht te helpen. Iedere behandelaar bepaalt dus zelf hoe het behandelplan en de begeleiding eruitziet, passend bij jouw hulpvraag. Samen bespreken jullie dit persoonlijke behandelplan met jouw doelen voor de behandeling en hoe jullie die willen bereiken. Aan de hand hiervan kan je een inschatting maken hoeveel sessies je nodig hebt. Lees verder

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: