Relatietherapie individueel

Bij relatietherapie denk je misschien gelijk aan therapie samen met jouw partner. Maar, wat als jouw partner niet openstaat voor therapie of jij eerst dingen voor jezelf wil uitzoeken? Soms is individuele therapie bij relatieproblemen ook effectief of een goede tussenstap voordat jullie samen in therapie gaan.

Waar wil je aan werken?

Samen met een relatietherapeut kun je aan verschillende doelen werken, zoals:

  • het verbeteren van je relatie
  • onderzoeken of de relatie nog wel bij je past
  • het betrekken van je partner bij therapie

Hoe de therapie er precies uitziet is afhankelijk van jouw situatie en behoeften. Zo werk je aan het versterken van je relatie op een manier die bij jou past.

De voordelen van individuele relatietherapie

Individuele relatietherapie heeft nog meer voordelen. Je leert namelijk niet alleen belangrijke relatievaardigheden, je leert jezelf ook beter kennen. Dus niet alleen je relatie heeft er profijt van, maar jij als individu, of eventuele andere relaties, ook. Geef je relatie en jezelf een boost.

Wil jij aan je relatie werken? Neem zelf de eerste stap naar een gelukkigere relatie. Bel ons op 085 – 4014 720 of stuur ons een bericht. Wij helpen jou graag om de toekomst weer met een goed gevoel tegemoet te zien.

Praktische informatie

De totale kosten zijn afhankelijk van jullie trajectduur.
Prijs korte sessie (45-60 minuten): € 135
Prijs lange sessie (75-90 minuten): € 202,50
Lees hier meer over tarieven, kosten en vergoeding

Lara, Psyned verwijsteam
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

Plan jouw gratis adviesgesprek