Psycholoog Hoorn

Ik werk heel persoonlijk en kijk wat per individu nodig is. Dat is het mooie van een eigen praktijk, ik hoef geen mensen in hokjes te stoppen en kan per persoon kijken welke les ik wil meegeven. Kom langs bij Psycholoog Hoorn, ik laat je zien wat je nodig hebt.

Bel voor een afspraak!

Werken aan je gedachten en gevoel bij Psycholoog Hoorn

Je zult er gaandeweg achterkomen wat jouw oplossing is, hoe je met bepaalde dingen kunt omgaan. Ik probeer cliënten heel erg tot eigen inzicht te laten komen en wil zo min mogelijk dingen voorkauwen. Ik stel me even voor. Mijn naam is Delicia Takes, psycholoog in Hoorn. Ik behandel heel uiteenlopende problematiek, maar zie in mijn praktijk vaak mensen met angst- en paniekklachten, dwangklachten, depressies, verlies en levensfaseproblematiek voorbij komen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek krijg jij de tijd en ruimte om je verhaal te doen. Je zit ergens mee en je hebt ongetwijfeld nagedacht over wat je wilt zeggen. Tijdens dat gesprek probeer ik zowel een beeld van je klachten als een beeld van jou te krijgen. Ik vraag dus ook naar zaken als werk, studie en thuissituatie. Het is belangrijk dat je steun krijgt uit je omgeving en ik ben benieuwd hoe dat bij jou in elkaar steekt.

Tijdens die eerste sessie gaan we bovendien niet alleen naar de klachten kijken, er is ook aandacht voor wat wél goed gaat. Deze positieve dingen kunnen de basis zijn voor de verandering die je wilt. Soms betekent het dat we tijdens het eerste gesprek flink moeten doorpakken, maar ik merk dat mijn cliënten het fijn vinden als ik een breder beeld van ze krijg dan alleen de problemen.

Welke invloed hebben je gedachten?

Ik maak veel gebruik van cognitieve gedragstherapie. Dat houdt in dat ik ga kijken naar de invloed van jouw gedachten op je gevoel en je gedrag. Ik doe daarnaast ook veel met mindfulness en ontspanningsoefeningen. Tussendoor geef ik veel uitleg over bepaalde klachten om het onderwerp voor jou te normaliseren en het taboe te doorbreken. Ik vind dingen namelijk niet zo snel raar of vreemd, en het is belangrijk dat je binnen mijn praktijk alles kan zeggen wat op je hart ligt.

Mijn werkwijze

Ik ben vrij praktisch ingesteld, ik werk vooral in het ’hier en nu’. We gaan niet eindeloos graven in het verleden, maar concentreren ons op de toekomst: we willen tenslotte dat jij niet nog een keer in de problemen raakt. Ik geef daarom aan het eind van onze sessie huiswerk mee, opdrachten waar je tussen onze gesprekken door mee aan de slag kan. Hoe meer je zelf doet, hoe sneller je weer alleen verder kunt.

Over mij – Delicia Takes – Psycholoog Hoorn

Ik wilde al van jongs af aan psycholoog worden, want ik was al heel vroeg geïnteresseerd in het gedrag van andere mensen. Wat beweegt iemand, waarom gedraagt iemand zich op een bepaalde manier? Dat zijn vragen waar ik me als kind al mee bezig hield. Andere meisjes droomden over een toekomst als prinses, juf of moeder, maar ik wist altijd al dat ik psycholoog ging worden.

Naarmate ik ouder werd kwamen mensen als vanzelf naar mij toe om hun problemen te bespreken, ik was bijvoorbeeld een grote steun voor mijn vriendinnen. Over mijn vervolgopleiding hoefde ik dus niet lang te twijfelen. Na de havo heb ik eerst een jaar Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan om mijn propedeuse te halen, daarna ben ik Klinische Psychologie gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Een eigen praktijk opstarten

Vrij snel na mijn afstuderen ging ik aan het werk bij een instelling voor dyslectische kinderen, maar dat bleek voor mij niet de juiste doelgroep te zijn. Ik wilde veel liever met volwassenen werken, daar ligt mijn grote passie.

Omdat ik altijd de ambitie heb gehad om een eigen bedrijf te beginnen, heb ik mij in de eerste jaren van mijn carrière voornamelijk gericht op het geven van online therapie. Tot ik op een gegeven moment de uitdaging en het persoonlijke contact met cliënten begon te missen, toen ben ik na vijf jaar toch mijn eigen praktijk in Hoorn gestart.

Ik wil mensen helpen

Sinds ik weer face to face therapie geef is vooral het contact met cliënten anders. Nu kan ik door middel van lichaamstaal en gebaren mensen weer op hun gemak stellen en motiveren om hun hart te luchten. Want dat is toch wel het mooiste van het vak; dat iemand zich uiteindelijk openstelt en vertelt wat hem of haar dwars zit.

Al bij de intake laten cliënten alle emoties zien, terwijl ze mij nog helemaal niet zo goed kennen. Dat vind ik mooi om te zien. Het klinkt misschien als een cliché, maar het is mijn missie om mensen weer kracht te geven en ze het mooie van het leven te laten zien. En dat besef is elke keer weer bijzonder.

Blog

Iedereen heeft wel een gekke gewoonte. Hier hoef je helemaal geen last van te hebben maar toch kan het zijn dat een ritueel je in de weg gaat zitten. Hoe je het verschil kunt zien tussen een dwanghandeling en een gekke gewoonte leg ik in deze blog uit.

Mijn praktijk

Mijn praktijk is zowel met de auto, fiets als OV makkelijk te bereiken. Er kan gratis geparkeerd worden op het parkeerterrein bij het gebouw, ik heb een eigen parkeerplaats. Mijn praktijk is goed toegankelijk voor minder validen. Er is een lift aanwezig. Op mijn verdieping (de tweede) is een wachtkamer waar de cliënten kunnen wachten tot ik ze op kom halen. Ik deel de gang met enkele andere bedrijven.

Praktische informatie

Wij geven je graag duidelijkheid over belangrijke zaken:

Tarief

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie betaal je €98,- en een lange sessie kost €145,50. Je betaalt per afspraak.

Een afspraak afzeggen kan altijd, wel minstens 24 uur van tevoren, dan kunnen we nog een andere cliënt inplannen. Anders moeten we het in rekening brengen.

Contact

Heb je een vraag, wil je persoonlijk advies of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 085-4014720 of stuur een bericht.

Klachten

 • Angst
 • Burnout
 • Depressie
 • Faalangst
 • Negatief zelfbeeld
 • Piekeren
 • Rouw en verliesverwerking
 • Slaapproblemen
 • Trauma
 • Werkgerelateerde problematiek

Behandelvormen

 • ACT
 • Coaching
 • Cognitieve gedragstherapie
 • EMDR
 • Stressmanagement
 • Trauma
 • Talen

  Nederlands
  Engels
  Fries

Aangesloten bij

Wat zeggen mijn cliënten?

"Delicia heeft/geeft een open en toegankelijke indruk en laat je in je waarde."

- Anoniem

"Delicia geeft je vanaf de eerste sessie het gevoel dat je issue er mag zijn. Gaat de confrontatie aan op een zachte doch duidelijke manier. Je weet waar je aan toe bent."

- Anoniem

"Delicia heeft mijn inzicht gegeven in mijn blinde vlekken waardoor ik mij bewust werd dat ik zelf keuzes kan maken bij thema's waar ik tegenaan loop."

- Anoniem

heel rustig, heel goede luisteraar, maakt scherpe analyses.

- Anoniem

Met de behandeling heb ik een manier gevonden om met de klachten om te gaan. En ze ook daadwerkelijk te verminderen.

- Anoniem

Ze straal rust uit en ze maakt een goede samenvatting na dat je en heeeeeeeeel verhaal verteld hebt!

- Anoniem

Ze is rustig en begreep mij, als ik me niet goed kon uiten wist zij de gevoelens en de woorden die ik nodig had. Ook hielp ze me mijn gedachten uit te dagen, hierdoor ben ik toch ook zelf tot oplossingen en inzichten gekomen.

- Anoniem

Empathisch, gedegen kennis een fijne gesprekspartner.

- Anoniem

Ze luistert goed en straalt rust uit. Ze stelt het juiste aantal vragen.

- Anoniem

Delicia heeft mij heel goed geholpen. Ze is een goede luisteraar, analytisch scherp, geduldig en doortastend. Dankzij haar heb ik nu vaardigheden geleerd waar ik de rest van mijn leven wat aan heb. Ik beveel haar zeker aan.

- Paul

"Ik wil je ontzettend bedanken voor je doeltreffende, analytische aanpak en je heldere inzichten. Mocht het ooit nodig zijn, dan weet ik je zeker weer te vinden en ik zal je ook van harte aanbevelen bij anderen."

- Hannah (Relatieproblemen)

"Dank voor je uitgebreide mails. Fijn dat je me op het juiste spoor zet! Ik zag zelf even niet meer hoe ik eruit kon komen, maar nu zie ik ineens weer allerlei mogelijkheden."

- Bart (Depressieve Klachten)

"Ik ben echt enorm tevreden over de behandelwijze en zal je zeker aanraden in mijn kennissenkring."

- Brenda (Levensfaseproblematiek)

Ik ben vanaf het begin af aan op mijn gemak gesteld. Ik had het idee dat ik echt kon vertellen waar ik mee zat en voelde me begrepen.

- Anoniem
Gemiddeld geven cliënten Delicia Takes:
Beoordeling: 4.8 uit 5.
Op basis van 19 ervaringen

Cliëntervaringen

Gemiddeld geven cliënten Delicia Takes:

 • Beoordeling: 4.8 uit 5. Op basis van 19 ervaringen
 • "Delicia heeft/geeft een open en toegankelijke indruk en laat je in je waarde."

  - Anoniem

  "Delicia geeft je vanaf de eerste sessie het gevoel dat je issue er mag zijn. Gaat de confrontatie aan op een zachte doch duidelijke manier. Je weet waar je aan toe bent."

  - Anoniem

  "Delicia heeft mijn inzicht gegeven in mijn blinde vlekken waardoor ik mij bewust werd dat ik zelf keuzes kan maken bij thema's waar ik tegenaan loop."

  - Anoniem

  "I.v.m. zelfbeeld/zelfvertrouwen en assertiviteit hulp gezocht bij Delicia. Tijdens haar sessies creëert zij een prettige en vertrouwde omgeving waarin je je verhaal kan doen. Luistert goed, laat je in je waarde en helpt je bij het inzien van je denkpatronen / gedragingen. Geeft je handvaten en huiswerk om het probleem gericht en efficiënt aan te kunnen pakken. Al met al heel blij met de fijne gesprekken die wij hebben gevoerd en de positieve resultaten die ik daarmee heb gehaald. Dankjewel Delicia!"

  - Anoniem

  heel rustig, heel goede luisteraar, maakt scherpe analyses.

  - Anoniem

  Met de behandeling heb ik een manier gevonden om met de klachten om te gaan. En ze ook daadwerkelijk te verminderen.

  - Anoniem

  Ze straal rust uit en ze maakt een goede samenvatting na dat je en heeeeeeeeel verhaal verteld hebt!

  - Anoniem

  Ze is rustig en begreep mij, als ik me niet goed kon uiten wist zij de gevoelens en de woorden die ik nodig had. Ook hielp ze me mijn gedachten uit te dagen, hierdoor ben ik toch ook zelf tot oplossingen en inzichten gekomen.

  - Anoniem

  Empathisch, gedegen kennis een fijne gesprekspartner.

  - Anoniem

  Ze luistert goed en straalt rust uit. Ze stelt het juiste aantal vragen.

  - Anoniem

  Een fijne objectieve blik op mijn verhalen, het voelde vrijwel meteen vertrouwd om mijn verhaal aan haar te doen en het voelde voor mij oprecht dat ze mij wilde helpen. Ik voelde mij gehoord. Ze heeft een hele rustige houding en oordeelt niet. Delicia gaf in de eerste afspraak aan oa praktische hulp te willen bieden en dat ik tijdens de gesprekken en daarbuiten ook zelf aan de slag moest. Deze aanpak klonk mij als muziek in de oren en heeft ook echt voor mij gewerkt. Het voelde niet alsof mij iets aangepraat werd (waar ik op voorhand wel een beetje bang voor zou zijn) maar dat ik echt mezelf geholpen heb met de middelen en woorden van Delicia.

  - Anoniem

  Delicia heeft mij heel goed geholpen. Ze is een goede luisteraar, analytisch scherp, geduldig en doortastend. Dankzij haar heb ik nu vaardigheden geleerd waar ik de rest van mijn leven wat aan heb. Ik beveel haar zeker aan.

  - Paul

  "Delicia heeft mij heel erg geholpen in mijn mindere periode. Het was fijn dat ik van me af kon schrijven in mijn eigen omgeving & in mijn eigen tijd.. De mindfullnesoefeningen waren heel fijn en hierdoor ben ik zelfs met een cursus gestart. Het is fijn dat Delicia mij op deze manier heeft kunnen helpen."

  - Miranda (Angstklachten)

  "De sessies hebben goed geholpen bij mij. Ik geniet weer van de meeste dingen. Ik vond het wel zwaar maar heb het er graag voor over gehad. De aanvallen zijn er nog wel maar stukken minder als voordat ik begon en ik ben ontzettend blij dat ik hulp gezocht heb en gekregen heb."

  - Leonie (Angst- en Paniekklachten)

  "Ik wil je ontzettend bedanken voor je doeltreffende, analytische aanpak en je heldere inzichten. Mocht het ooit nodig zijn, dan weet ik je zeker weer te vinden en ik zal je ook van harte aanbevelen bij anderen."

  - Hannah (Relatieproblemen)

  "Dank voor je uitgebreide mails. Fijn dat je me op het juiste spoor zet! Ik zag zelf even niet meer hoe ik eruit kon komen, maar nu zie ik ineens weer allerlei mogelijkheden."

  - Bart (Depressieve Klachten)

  "Ik ben echt enorm tevreden over de behandelwijze en zal je zeker aanraden in mijn kennissenkring."

  - Brenda (Levensfaseproblematiek)

  Ik ben blij dat ik hulp heb gezocht en bij Delicia terecht gekomen ben. Ze neemt mijn klachten serieus, luistert goed, vraagt door en laat me zelf met oplossingen komen. Door de gedachtenschema's te gebruiken kan ik mijn gedachten ordenen. Ze was elke keer goed voorbereid en wist nog waar we het de vorige keer over gehad hadden. Ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen

  - Anoniem

  Ik ben vanaf het begin af aan op mijn gemak gesteld. Ik had het idee dat ik echt kon vertellen waar ik mee zat en voelde me begrepen.

  - Anoniem
  Delicia Takes
  Delicia Takes
  Psycholoog in Hoorn

  Beoordeling: 4.8 uit 5
  Op basis van 19 ervaringen
  • Geen wachtlijst
  • Buiten kantoortijden
  • Also in English
  Bel: 085-4014720
  Delicia Takes

  Delicia Takes

  • Geen wachtlijst
  • Buiten kantoortijden
  • Also in English

  Psycholoog Hoorn

  Ik werk heel persoonlijk en kijk wat per individu nodig is. Dat is het mooie van een eigen praktijk, ik hoef geen mensen in hokjes te stoppen en kan per persoon kijken welke les ik wil meegeven. Kom langs bij Psycholoog Hoorn, ik laat je zien wat je nodig hebt.

  Bel voor een afspraak!

  Werken aan je gedachten en gevoel bij Psycholoog Hoorn

  Je zult er gaandeweg achterkomen wat jouw oplossing is, hoe je met bepaalde dingen kunt omgaan. Ik probeer cliënten heel erg tot eigen inzicht te laten komen en wil zo min mogelijk dingen voorkauwen. Ik stel me even voor. Mijn naam is Delicia Takes, psycholoog in Hoorn. Ik behandel heel uiteenlopende problematiek, maar zie in mijn praktijk vaak mensen met angst- en paniekklachten, dwangklachten, depressies, verlies en levensfaseproblematiek voorbij komen.

  Het eerste gesprek

  In het eerste gesprek krijg jij de tijd en ruimte om je verhaal te doen. Je zit ergens mee en je hebt ongetwijfeld nagedacht over wat je wilt zeggen. Tijdens dat gesprek probeer ik zowel een beeld van je klachten als een beeld van jou te krijgen. Ik vraag dus ook naar zaken als werk, studie en thuissituatie. Het is belangrijk dat je steun krijgt uit je omgeving en ik ben benieuwd hoe dat bij jou in elkaar steekt.

  Tijdens die eerste sessie gaan we bovendien niet alleen naar de klachten kijken, er is ook aandacht voor wat wél goed gaat. Deze positieve dingen kunnen de basis zijn voor de verandering die je wilt. Soms betekent het dat we tijdens het eerste gesprek flink moeten doorpakken, maar ik merk dat mijn cliënten het fijn vinden als ik een breder beeld van ze krijg dan alleen de problemen.

  Welke invloed hebben je gedachten?

  Ik maak veel gebruik van cognitieve gedragstherapie. Dat houdt in dat ik ga kijken naar de invloed van jouw gedachten op je gevoel en je gedrag. Ik doe daarnaast ook veel met mindfulness en ontspanningsoefeningen. Tussendoor geef ik veel uitleg over bepaalde klachten om het onderwerp voor jou te normaliseren en het taboe te doorbreken. Ik vind dingen namelijk niet zo snel raar of vreemd, en het is belangrijk dat je binnen mijn praktijk alles kan zeggen wat op je hart ligt.

  Mijn werkwijze

  Ik ben vrij praktisch ingesteld, ik werk vooral in het ’hier en nu’. We gaan niet eindeloos graven in het verleden, maar concentreren ons op de toekomst: we willen tenslotte dat jij niet nog een keer in de problemen raakt. Ik geef daarom aan het eind van onze sessie huiswerk mee, opdrachten waar je tussen onze gesprekken door mee aan de slag kan. Hoe meer je zelf doet, hoe sneller je weer alleen verder kunt.

  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Faalangst
  • Negatief zelfbeeld
  • Piekeren
  • Rouw en verliesverwerking
  • Slaapproblemen
  • Trauma
  • Werkgerelateerde problematiek
  • ACT
  • Coaching
  • Cognitieve gedragstherapie
  • EMDR
  • Stressmanagement
  • Trauma
  • Talen

   Nederlands
   Engels
   Fries

  Wat zeggen mijn cliënten?

  "Delicia heeft/geeft een open en toegankelijke indruk en laat je in je waarde."

  - Anoniem

  "Delicia geeft je vanaf de eerste sessie het gevoel dat je issue er mag zijn. Gaat de confrontatie aan op een zachte doch duidelijke manier. Je weet waar je aan toe bent."

  - Anoniem

  "Delicia heeft mijn inzicht gegeven in mijn blinde vlekken waardoor ik mij bewust werd dat ik zelf keuzes kan maken bij thema's waar ik tegenaan loop."

  - Anoniem

  heel rustig, heel goede luisteraar, maakt scherpe analyses.

  - Anoniem

  Met de behandeling heb ik een manier gevonden om met de klachten om te gaan. En ze ook daadwerkelijk te verminderen.

  - Anoniem

  Ze straal rust uit en ze maakt een goede samenvatting na dat je en heeeeeeeeel verhaal verteld hebt!

  - Anoniem

  Ze is rustig en begreep mij, als ik me niet goed kon uiten wist zij de gevoelens en de woorden die ik nodig had. Ook hielp ze me mijn gedachten uit te dagen, hierdoor ben ik toch ook zelf tot oplossingen en inzichten gekomen.

  - Anoniem

  Empathisch, gedegen kennis een fijne gesprekspartner.

  - Anoniem

  Ze luistert goed en straalt rust uit. Ze stelt het juiste aantal vragen.

  - Anoniem

  Delicia heeft mij heel goed geholpen. Ze is een goede luisteraar, analytisch scherp, geduldig en doortastend. Dankzij haar heb ik nu vaardigheden geleerd waar ik de rest van mijn leven wat aan heb. Ik beveel haar zeker aan.

  - Paul

  "Ik wil je ontzettend bedanken voor je doeltreffende, analytische aanpak en je heldere inzichten. Mocht het ooit nodig zijn, dan weet ik je zeker weer te vinden en ik zal je ook van harte aanbevelen bij anderen."

  - Hannah (Relatieproblemen)

  "Dank voor je uitgebreide mails. Fijn dat je me op het juiste spoor zet! Ik zag zelf even niet meer hoe ik eruit kon komen, maar nu zie ik ineens weer allerlei mogelijkheden."

  - Bart (Depressieve Klachten)

  "Ik ben echt enorm tevreden over de behandelwijze en zal je zeker aanraden in mijn kennissenkring."

  - Brenda (Levensfaseproblematiek)

  Ik ben vanaf het begin af aan op mijn gemak gesteld. Ik had het idee dat ik echt kon vertellen waar ik mee zat en voelde me begrepen.

  - Anoniem
  Gemiddeld geven cliënten Delicia Takes:
  Beoordeling: 4.8 uit 5.
  Op basis van 19 ervaringen

  Cliëntervaringen

  Gemiddeld geven cliënten Delicia Takes:

 • Beoordeling: 4.8 uit 5. Op basis van 19 ervaringen
 • "Delicia heeft/geeft een open en toegankelijke indruk en laat je in je waarde."

  - Anoniem

  "Delicia geeft je vanaf de eerste sessie het gevoel dat je issue er mag zijn. Gaat de confrontatie aan op een zachte doch duidelijke manier. Je weet waar je aan toe bent."

  - Anoniem

  "Delicia heeft mijn inzicht gegeven in mijn blinde vlekken waardoor ik mij bewust werd dat ik zelf keuzes kan maken bij thema's waar ik tegenaan loop."

  - Anoniem

  "I.v.m. zelfbeeld/zelfvertrouwen en assertiviteit hulp gezocht bij Delicia. Tijdens haar sessies creëert zij een prettige en vertrouwde omgeving waarin je je verhaal kan doen. Luistert goed, laat je in je waarde en helpt je bij het inzien van je denkpatronen / gedragingen. Geeft je handvaten en huiswerk om het probleem gericht en efficiënt aan te kunnen pakken. Al met al heel blij met de fijne gesprekken die wij hebben gevoerd en de positieve resultaten die ik daarmee heb gehaald. Dankjewel Delicia!"

  - Anoniem

  heel rustig, heel goede luisteraar, maakt scherpe analyses.

  - Anoniem

  Met de behandeling heb ik een manier gevonden om met de klachten om te gaan. En ze ook daadwerkelijk te verminderen.

  - Anoniem

  Ze straal rust uit en ze maakt een goede samenvatting na dat je en heeeeeeeeel verhaal verteld hebt!

  - Anoniem

  Ze is rustig en begreep mij, als ik me niet goed kon uiten wist zij de gevoelens en de woorden die ik nodig had. Ook hielp ze me mijn gedachten uit te dagen, hierdoor ben ik toch ook zelf tot oplossingen en inzichten gekomen.

  - Anoniem

  Empathisch, gedegen kennis een fijne gesprekspartner.

  - Anoniem

  Ze luistert goed en straalt rust uit. Ze stelt het juiste aantal vragen.

  - Anoniem

  Een fijne objectieve blik op mijn verhalen, het voelde vrijwel meteen vertrouwd om mijn verhaal aan haar te doen en het voelde voor mij oprecht dat ze mij wilde helpen. Ik voelde mij gehoord. Ze heeft een hele rustige houding en oordeelt niet. Delicia gaf in de eerste afspraak aan oa praktische hulp te willen bieden en dat ik tijdens de gesprekken en daarbuiten ook zelf aan de slag moest. Deze aanpak klonk mij als muziek in de oren en heeft ook echt voor mij gewerkt. Het voelde niet alsof mij iets aangepraat werd (waar ik op voorhand wel een beetje bang voor zou zijn) maar dat ik echt mezelf geholpen heb met de middelen en woorden van Delicia.

  - Anoniem

  Delicia heeft mij heel goed geholpen. Ze is een goede luisteraar, analytisch scherp, geduldig en doortastend. Dankzij haar heb ik nu vaardigheden geleerd waar ik de rest van mijn leven wat aan heb. Ik beveel haar zeker aan.

  - Paul

  "Delicia heeft mij heel erg geholpen in mijn mindere periode. Het was fijn dat ik van me af kon schrijven in mijn eigen omgeving & in mijn eigen tijd.. De mindfullnesoefeningen waren heel fijn en hierdoor ben ik zelfs met een cursus gestart. Het is fijn dat Delicia mij op deze manier heeft kunnen helpen."

  - Miranda (Angstklachten)

  "De sessies hebben goed geholpen bij mij. Ik geniet weer van de meeste dingen. Ik vond het wel zwaar maar heb het er graag voor over gehad. De aanvallen zijn er nog wel maar stukken minder als voordat ik begon en ik ben ontzettend blij dat ik hulp gezocht heb en gekregen heb."

  - Leonie (Angst- en Paniekklachten)

  "Ik wil je ontzettend bedanken voor je doeltreffende, analytische aanpak en je heldere inzichten. Mocht het ooit nodig zijn, dan weet ik je zeker weer te vinden en ik zal je ook van harte aanbevelen bij anderen."

  - Hannah (Relatieproblemen)

  "Dank voor je uitgebreide mails. Fijn dat je me op het juiste spoor zet! Ik zag zelf even niet meer hoe ik eruit kon komen, maar nu zie ik ineens weer allerlei mogelijkheden."

  - Bart (Depressieve Klachten)

  "Ik ben echt enorm tevreden over de behandelwijze en zal je zeker aanraden in mijn kennissenkring."

  - Brenda (Levensfaseproblematiek)

  Ik ben blij dat ik hulp heb gezocht en bij Delicia terecht gekomen ben. Ze neemt mijn klachten serieus, luistert goed, vraagt door en laat me zelf met oplossingen komen. Door de gedachtenschema's te gebruiken kan ik mijn gedachten ordenen. Ze was elke keer goed voorbereid en wist nog waar we het de vorige keer over gehad hadden. Ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen

  - Anoniem

  Ik ben vanaf het begin af aan op mijn gemak gesteld. Ik had het idee dat ik echt kon vertellen waar ik mee zat en voelde me begrepen.

  - Anoniem

  Contact

  Praktijkadres
  Nieuwe Steen 25
  1625HV Hoorn

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.