Onze behandelaars in Hoorn krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 61 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Hoorn? In Hoorn hebben we 4 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Hoorn

Zoek je een psycholoog in Hoorn? Het is fijn als je hulp krijgt bij jou in de buurt. Bij ons zijn 2 psychologen aangesloten die in Hoorn behandelen. Bij deze psychologen kun je zonder wachtlijst terecht.

Onze psychologen in Hoorn behandelen verschillende klachten, zoals burn-out, depressie, angst en rouw. Ze maken hierbij gebruik van verschillende behandelvormen, zoals EMDR, ACT, EFT-relatietherapie en mindfulness.

Praktische informatie

De behandellocaties van onze psychologen liggen verspreid door Hoorn. De praktijk van Delicia Takes is goed bereikbaar, zowel met het openbaarvervoer als met de auto. Je kunt gratis parkeren op het terrein naast het gebouw. De praktijk is ook toegankelijk voor mindervaliden; er is een lift aanwezig.

De praktijk van Marije Spiering ligt in de binnenstad van Hoorn, op een kwartiertje lopen van het treinstation. Het is mogelijk om tegenover de praktijk te parkeren.

EMDR-therapie Hoorn

EMDR is een behandeltechniek die psychologen voornamelijk inzetten voor de behandeling van trauma. Ook in Hoorn is EMDR-therapie mogelijk. Marije Spiering heeft veel ervaring met EMDR en ook bij Delicia Takes is deze behandelvorm mogelijk.

Krijg hulp van een psycholoog in Hoorn

Heb je een klacht of probleem? Wij helpen je graag. Ons verwijsteam zorgt dat jij terecht komt bij een psycholoog die bij jou in de buurt behandelt en aansluit bij jouw behoeften. Plan een gratis adviesgesprek bij ons in of bel naar 085 – 4014 720.

Op zoek naar een relatietherapeut in Hoorn?

Ben jij niet op zoek naar een psycholoog, maar naar een relatietherapeut in Hoorn? Bij Psyned hebben we die ook. Vind hier onze relatietherapeuten in Hoorn.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek