Op zoek naar een goede psycholoog in Amsterdam?
Jostein van Vliet
Jostein van Vliet

Psycholoog Amsterdam

Een probleem lijkt vaak heel erg ingewikkeld, maar het helpt enorm om erover te praten met iemand. Je ziet dan toch ineens weer een lichtje aan het eind van de tunnel en hebt de moed om stappen te ondernemen. Dat is wat ik met therapie wil bereiken.

Bel voor een afspraak!

Psycholoog Amsterdam

Mijn naam is Jostein van Vliet, ik ben psycholoog in Amsterdam. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van arbeidsgerelateerde problematiek en in mijn praktijk zie ik veel cliënten die zich op een bepaalde manier onder druk gezet voelen. Werk en identiteit zijn voor veel mensen sterk aan elkaar gekoppeld, vanuit inzichten uit psychologie en filosofie help ik je verder met vragen over persoonlijke effectiviteit, omgaan met stress, burn-out en zingevingsvragen.

Eerste gesprek

In het eerste gesprek draait het om kennismaken en samen onderzoeken we wat er speelt. Ik luister aandachtig naar je klachten, je wensen en wat jij belangrijk vindt. Ik ben geïnteresseerd in jou en hoe je de wereld ziet. Ik verken samen met jou welke aanpak het meest effectief zal zijn.

Wat werkt voor jou?

In mijn praktijk vind ik het belangrijk dat we gaan kijken wat voor jou werkt. Ik ben daarin heel methodisch. Door goed te kijken en goed te luisteren, werken we samen toe naar een volgende stap. Door het er met elkaar over te hebben, bepalen we de juiste weg. Ik vind het belangrijk om niet ‘meer van hetzelfde’ te doen, dus kijken we samen hoe we het nét even anders kunnen doen dan je gewend bent. We kijken steeds of dit iets is waar jij je prettig bij voelt. Wat mij betreft zitten we daarom niet vast aan de spreekkamer. Een wandeling door de bossen of een goed gesprek aan de keukentafel kunnen ook wonderen doen.

Tarief en duur

Een afspraak bij Psycholoog Amsterdam kost € 115 en duurt 60 minuten. Het is ook mogelijk om bij mij buiten kantoor uren langs te komen alleen dan betaal je een extra tarief van € 20.

Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Amsterdam

Heb je een vraag of wil je meer weten over Jostein van Vliet? Bel 085-4014720 of stuur een e-mail naar Psycholoog Amsterdam ter attentie van Jostein van Vliet.

Psycholoog Amsterdam - Over Jostein van Vliet

Werken met mensen is mijn passie. Ik vind het mooi als mensen met iets ingewikkeld komen en dat ik hen kan helpen om te zien hoe er mee om te gaan. Naast mijn werk als psycholoog ben ik ook werkzaam als organisatieadviseur en coach. In mijn praktijk help ik mensen zien welke vrijheid ze hebben om te handelen, en help ik om die vrijheid te in te zetten om hun leven in eigen hand te hebben.

Sociale psychologie

Als psycholoog, coach en adviseur vind ik het fascinerend om mensen verder te helpen met hun vraagstukken. Toen ik op het punt stond te kiezen voor klinische psychologie, ben ik dan ook overgestapt naar sociale psychologie. Ik voelde me niet thuis bij het denken in ziektebeelden. Ik kijk liever naar de mogelijkheden die je als mens hebt om je te ontwikkelen, vanuit de waarden die jij belangrijk vindt in het leven.

In mijn vrije tijd

Als ik niet aan het werk ben, dan vind ik het heerlijk om samen met dochtertje en vrouw thuis te zijn. Genieten van lekker eten en boeken lezen. Verder doe ik graag aan yoga en meditatie. Maar ik hou er ook van om Netflix te kijken of een stevige sportles te volgen.

Contact met Psycholoog Amsterdam

Heb je een vraag of wil je meer weten over Jostein van Vliet? Bel 085-4014720 of stuur een e-mail naar Psycholoog Amsterdam  ter attentie van Jostein van Vliet.

Cliëntervaringen over de behandeling bij Psycholoog Amsterdam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij ons in behandeling zijn geweest.

Karel, 26 (zingeving, persoonlijke effectiviteit) over Jostein van Vliet psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Jostein heeft me geholpen om vanuit zelfvertrouwen keuzes te maken voor wat ik écht wil in mijn leven. Door zijn vragen zet hij me elke keer weer aan het denken”.

Neem contact op met Psychologen Amsterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Amsterdam

Bekijk de routebeschrijving naar onze psychologenpraktijk Psycholoog Amsterdam.

Jostein van Vliet
Amsterdam