Snel passende hulp

Als je medewerker is uitgevallen of dreigt uit te vallen door mentale klachten, kan het lang duren om de juiste hulp te krijgen. Maar het kan anders. Onze psychologen spreken jouw medewerker dezelfde dag nog voor een triage. Hoe sneller je medewerker geholpen wordt bij mentale klachten, hoe (bewezen) effectiever de hulp op korte én lange termijn. Dankzij de gerichte triage van ons verwijsteam en brede behandelspectrum van onze psychologen, voorzien wij je mensen niet alleen van de beste, maar vooral van de juiste zorg. En voor je organisatie belangrijk: je medewerker kan snel weer gezond aan het werk.

Hoe we helpen?

De cliënt staat bij ons altijd centraal. Dat betekent dat we willen dat jouw medewerker snel de juiste hulp krijgt. Tegelijk vinden we het belangrijk dat jij als werkgever betrokken blijft bij het proces. Daarom handelen wij graag anders dan anderen. Dit doen wij op vier effectieve manieren:

Nathalie van Psyned

Wil je ons advies of praten over de mogelijkheden?

We gaan direct voor je aan de slag!

Plan je kennismakingsgesprek

Direct de juiste zorg

Bij Psyned kiezen we graag voor de meest efficiënte manier. Dat betekent altijd snel de juiste ondersteuning en snellere werkhervatting.

Bij Psyned kiezen we graag voor de meest efficiënte manier. Dat betekent altijd snel de juiste ondersteuning en snellere werkhervatting.

1

Dezelfde dag nog een adviesgesprek

Om jouw medewerker zo snel mogelijk de juiste begeleiding te bieden, plannen wij dezelfde dag nog een adviesgesprek in. In deze telefonische intake bespreekt jouw werknemer met een van onze professionals wat er aan de hand is. Wij adviseren hoe we jouw medewerker het beste kunnen helpen. We zoeken de best passende behandelaar, schatten de duur van de behandeling in en bepalen welk behandelspectrum het beste aansluit bij de hulpvraag.

2

Binnen twee dagen behandeling van start

Echte werkgevers begrijpen dat hoe sneller een medewerker geholpen wordt, hoe effectiever dit is voor zowel de werknemer als de werkgever. Dankzij ons uitgebreide netwerk van 300 vrijgevestigde en ervaren psychologen door heel Nederland is het mogelijk de passende behandeling binnen twee dagen van start te laten gaan. Zo krijgt jouw medeweker de beste zorg op het juiste moment.

3

Jij als werkgever blijft betrokken

Wij geloven in werkhervatting als essentieel onderdeel van mentaal herstel. Wij moedigen daarom werkgevers altijd aan om actief betrokken te blijven bij het re-integratie proces van de werknemer. Ook helpen wij cliënten contact te blijven zoeken met hun werkgever. Op deze manier maken wij samen een succesvol herstel en werkhervatting mogelijk.

4

Korte lijnen met jouw arbodienst en bedrijfsarts

Behandeling door Psyned kan direct ingezet worden, nog voor de eerste afspraak bij de bedrijfsarts. Door onze ervaring in samenwerkingen met bedrijfsartsen en arbodiensten kunnen we door middel van intercollegiaal overleg en medische verslaglegging de bedrijfsarts betrekken in het traject. Zo hoeft de medewerker niet te wachten en wordt de bedrijfsarts ondersteund om tot een betere besluitvorming te komen.

Klaar staan voor je mensen

Wanneer je net als Joost van Buiten, re-integratiespecialist bij Metzorg, altijd direct klaar wilt staan voor je mensen wanneer nodig, kan dit met de hulp van Psyned. Door binnen een dag de juiste zorg te bieden zullen je mensen door minder diepe dalen gaan en sneller opknappen. Wij staan voor een snelle werkhervatting van jouw medewerkers: laagdrempelig, menselijk en kostenbewust.