Snel passende hulp

Als je medewerker is uitgevallen of dreigt uit te vallen, kan het via de reguliere zorg lang duren om de juiste hulp te krijgen. Onze psychologen spreken jouw medewerker dezelfde dag nog voor een triage. Hoe sneller je medewerker geholpen wordt bij mentale klachten, hoe (bewezen) effectiever de hulp op korte én lange termijn. Dankzij de gerichte triage van ons verwijsteam en brede behandelspectrum van onze psychologen, voorzien wij je mensen niet alleen van de beste, maar vooral van de juiste zorg. En voor je organisatie belangrijk: je medewerker kan snel weer gezond aan het werk.

Hoe we helpen?

De cliënt staat bij ons altijd centraal. Dat betekent dat we willen dat jouw medewerker altijd snel de juiste hulp krijgt. Tegelijk vinden we het belangrijk dat jij als werkgever betrokken blijft bij het proces. Daarom handelen wij graag anders dan anderen.
We zorgen op vier effectieve manieren:

Zelfde dag triage door een professional

Om jouw medewerker zo snel mogelijk de juiste begeleiding te bieden, plannen wij dezelfde dag nog een triage in. Dit is een telefonische intake van 30 minuten met jouw werknemer en één van onze professionals. We bepalen hierbij wat er aan de hand is en hoe wij jouw medewerker het beste kunnen helpen. Ook wordt er gezocht naar de best passende behandelaar, de duur van de behandeling en wordt het behandelspectrum wat hierbij aansluit bepaald.

Binnen twee dagen start de passende behandeling

Echte werkgevers begrijpen dat hoe sneller een medewerker geholpen wordt, hoe effectiever dit is voor zowel de werknemer als de werkgever. Dankzij ons uitgebreide netwerk van 300 vrijgevestigde en ervaren psychologen door heel Nederland is het mogelijk de passende behandeling binnen twee dagen van start te laten gaan. Zo krijgt jouw medeweker de beste zorg op het juiste moment.

Jij als werkgever blijft betrokken

Wij geloven in werkhervatting als essentieel onderdeel van mentaal herstel. Wij moedigen daarom werkgevers altijd aan om actief betrokken te blijven bij het re-integratie proces van de werknemer. Ook helpen wij cliënten contact te blijven zoeken met hun werkgever. Op deze manier maken wij samen een succesvol herstel en werkhervatting mogelijk.

Korte lijnen met jouw arbodienst en bedrijfsarts

Behandeling door Psyned kan direct ingezet worden, nog voor de eerste afspraak bij de bedrijfsarts. Door onze ervaring in samenwerkingen met bedrijfsartsen en arbodiensten kunnen we door middel van intercollegiaal overleg en medische verslaglegging de bedrijfsarts betrekken in het traject. Zo hoeft de medewerker niet te wachten en wordt de bedrijfsarts ondersteund om tot een betere besluitvorming te komen.

Meer weten?

Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek contact op met accountmanager Belle van Teijlingen. Zij is telefonisch bereikbaar via  085 3030 268, of per mail via werkgevers@psyned.nl. Wij helpen je graag verder en plannen wanneer gewenst vandaag nog een online gesprek in met een van onze psychologen.


Geen wachtlijst, start binnen 4 uur
Al 10 jaar passende zorg
270 behandelaars, 150 locaties
220 aangesloten werkgevers

Vraag een behandeltraject aan.

Neem hieronder contact met ons op of bel 085-3030268. We kunnen vandaag nog van start.

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
Privacy Policy en Terms of Service.


“Met gerichte triage en een op maat behandeltraject helpen wij je medewerker snel en effectief weer op weg”.

Susannah Chernowitz - Bedrijfspsycholoog
Onze cliënten waarderen ons met het cijfer

Wat cliënten van ons vinden


Prettig gesprek

"Vandaag heel prettig gesprek met Lotte gehad. Afspraak binnen twee dagen, super tof. Bedankt"

Zuanna


Vriendelijk en klantgericht

"Vriendelijk en klantgericht. Direct en snel afspraak kunnen maken."

Jana


Snelle reactie

"Snelle service. Binnen 5 minuten na aanmelding via werkgever gebeld voor een afspraak. Vriendelijke medewerkster. "

Erie

Ook interessant

Preventietool
Test nu de balanskompas
Trainingen & workshops
Bekijk onze agenda