Trainingen en workshops voor werkgevers

Voor onze klanten organiseren we regelmatig trainingen en workshops voor leidinggevenden, HR-professionals en/of andere belanghebbenden. We snappen namelijk dat het herkennen en omgaan van mentale problemen op de werkvloer best een uitdaging kan zijn. We leren je als organisatie de verschillende psychische klachten te signaleren, te bespreken en vervolgens de wegen te kennen naar de juiste hulp. En verder hebben we het over onderwerpen zoals bijvoorbeeld burn-out, job crafting en de invloed van privéproblemen op werk.

Hoe ziet dat eruit?

De behoeften en thema’s zijn per organisatie verschillend. Daarom brengen we dit van tevoren in kaart en stemmen we de training daar op af. Vervolgens:

  • Plannen we de training in met maximaal 6 deelnemers en een van onze psychologen als trainer
  • De training duurt gemiddeld 2 uur
  • Tijdens het kennisdeel bespreken we onderwerpen zoals psychische klachten vs. stoornissen, hoe ga je het gesprek met de werknemer aan, het bespreekbaar maken van mentale problemen, welke acties en routes zijn er?
  • Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met onze werkgevers afdeling. Bel naar 085 4019 223 of stuur een e-mail naar werkgevers@psyned.nl.

Nathalie van Psyned

Wil je ons advies of praten over de mogelijkheden?

We gaan direct voor je aan de slag!

Plan je kennismakingsgesprek