Over mij

Psycholoog Amsterdam – Over Nancy Hiwat

Ik heb altijd een passie gehad voor mensen, het brein, creativiteit en non-verbale communicatie. Van jongs af aan wilde ik graag mensen helpen. Ik heb die passies gecombineerd in mijn vak wat ik met veel plezier beoefen. Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen mentaal bewuster en gezonder te maken. Men zegt vaak dat therapie een cadeautje is aan jezelf. Daar ben ik het mee eens. En dat geldt ook zeker voor voor mij als psycholoog. Voor mij is elke cliënt die ik een stapje vooruit mag begeleiden een waardevol cadeautje.

Mijn praktijk MONADA is in 2014 opgericht vanuit het verlangen om vernieuwend en holistisch te kunnen werken zonder dat dit zweverig zou zijn. Dit betekent dat ik de neuropsychologie als basis heb gekozen en naar zowel de geest, het lichaam en bezieling kijk (welke invulling dat ook voor jou mag hebben). Lichaam en geest kunnen niet los van elkaar gezien worden. Dit betekent ook dat ik zorg op maat bied en niet met vaste protocollen werk. Ik maak gebruik van elementen van diverse stromingen zoals compassion focussed therapy, positieve psychologie, neuropsychologie, contextuele therapie, lichaamsgerichte therapie. Door middel van praten, creativiteit en lichaamsgerichte opdrachten wil ik jou ondersteunen om zo snel mogelijk weer de volgende stap voorwaarts te kunnen zetten.

Mijn specialisatie is een combinatie van neuropsychologie en lichaamsgericht werken. Dit is van toepassing op de meeste klachten die mensen ervaren. Ik zie een diversiteit aan cliënten met verschillende klachten. Je kan bij mij onder andere terecht met angsten, stemmingsproblemen, burn-out klachten, zelfbeeld, onzekerheid, levensvragen,
aanpassingsproblemen. Samen met jou kijk ik naar de mogelijkheden. Ook zetten we jouw krachten in zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Ik kijk ernaar om je te ontmoeten!

Werkwijze

Psycholoog Amsterdam

Tijdens het eerste gesprek kunnen we elkaar leren kennen en kijken of er een goede klik is. Hierbij kijk ik niet alleen naar je klachten en hulpvragen, maar ook naar je krachten, passies en talenten. Vertrouwen en motivatie zijn belangrijke basis ingrediënten voor een succesvol behandeltraject. Aan het eind van het eerste gesprek bespreken we jouw behandelopties. Hierbij kan je denken aan het aantal sessies, verschillende tools en behandelmethoden. Je weet dus meteen waar je aan toe bent.

Ik kijk naar jou

Ik werk graag ‘cliëntgericht’. Dat betekent dat ik naar jou als persoon kijk en daar jouw behandeling op aanpas. Ik gebruik elementen van de verschillende behandelmethoden die ik in de afgelopen 12 jaar in mijn rugzakje heb verzameld. Ook werk ik graag ‘holistisch’. Ik kijk niet alleen naar je geest maar ook naar het lichaam en naar bezieling. Na ons eerste gesprek maken we samen een plan met jouw behandeldoelen. Deze zullen we ook met elkaar evalueren (na ongeveer 5 sessies). Zo kunnen we altijd kijken of we de goede kant op gaan en of we tevreden zijn over het proces. Ook kunnen we tijdig bijsturen als dat nodig is.

Mijn basis is de neuropsychologie. Als onderdeel van het behandeltraject zal ik uitleg geven over de werking van je brein en geef je tools mee om hier meer controle over te krijgen. Meer bewustwording en controle over je brein betekent ook meer controle over je mentale gezondheid, je gedachten, gevoelens en algehele welzijn. Ook maak ik gebruik van lichaamsgerichte methoden en creativiteit om jouw persoonlijke doelen te behalen. Tenslotte bekijk ik jouw hulpvragen altijd vanuit jouw context. Jouw gezin van herkomst, culturele achtergrond, en de belangrijke sociale groepen waar jij je in begeeft. Jouw persoonlijke ervaringen hebben impact op de waarheden in je brein over jezelf, de ander en de wereld. Dit kunnen hardnekkige patronen zijn die we samen kunnen onderzoeken en doorbreken.

Begrijp jezelf beter

Het is mijn doel en passie om jou meer controle en vertrouwen te geven in je eigen leven. Als jij je lijf en je brein beter begrijpt en weet hoe je hiermee om kan gaan, geloof ik dat jij een mentaal sterker en gezonder persoon wordt. Dat begint bij bewustwording en leren omgaan met de soms moeilijke en pijnlijke ervaringen. Leren omgaan betekent soms ook leren verdragen. Ik vind het belangrijk om rust te creëren in de chaos die soms intern kan ontstaan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je in het proces ook leert om lief voor jezelf te zijn.

Ik kan je helpen bij:

Aanpassingsproblematiek

Angst

Burn-out

Chronische pijn

Chronische vermoeidheid

Chronische ziekte

Depressie

Faalangst

Hechtingsproblematiek

Negatief zelfbeeld

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Posttraumatische stressstoornis (PTSS)

Prikkelbare darm syndroom (PDS)

Relatieproblemen (individueel)

Rouw- en verliesverwerking

Samengestelde gezinnen problematiek

Slaapproblemen

Somatisch onverklaarbaar lichamelijke klachten (SOLK)

Specifieke fobie

Stress- en spanningsklachten

Trauma

Verslaving

Werkgerelateerde problematiek

Zingevingsvragen

Mijn behandelvormen:

Betrekken van naasten

Cognitieve gedragstherapie (CGT)

Medische psychologie

Online therapie

Oplossingsgerichte therapie

Positieve psychologie

Aangesloten bij:

Nancy Hiwat is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

Kosten psycholoog

Als je met mij aan de slag gaat, is het fijn om van tevoren te weten hoeveel een afspraak kost. Een reguliere sessie is 118 euro en een lange afspraak 177 euro. Je betaalt per afspraak. Op de pagina kosten psycholoog staan alle tarieven.

Vergoeding

Er zijn meerdere manieren om je afspraken bij mij vergoed te krijgen: via je werkgever of in sommige gevallen via je aanvullende zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering krijg je via Psyned geen vergoeding. Daar staat tegenover dat je direct kan starten.

Klikgarantie

Tijdens de sessies vertel je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Het is daarom belangrijk dat er vertrouwen is en je een klik voelt. Psyned werkt met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou toch niet? Dan koppelen we je aan een andere psycholoog en betalen wij je eerste afspraak.

Afspraak annuleren

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Wat zeggen mijn cliënten?

Ik vond de behandeling fijn, dankjewel!

- Anoniem

"Nancy is erg zorgzaam en warm maar ook duidelijk en professioneel. Het was echt een plezier om bij haar een traject te mogen doen! En heel erg waardevol!"

- Anoniem

"Nancy heeft mij geholpen uit een dal te klimmen. Ze luistert goed, stelt geen diagnose, en heeft mij echt goed verder geholpen met o.a. inzichten in patronen uit het verleden en praktische tips."

- Anoniem
Gemiddeld geven cliënten Nancy Hiwat:
Beoordeling: 4.9 uit 5.
Op basis van 14 ervaringen

Wat zeggen mijn cliënten?

Ik vond de behandeling fijn, dankjewel!

- Anoniem

"Nancy heeft mij begeleid door mijn depressie en werk gerelateerde onzekerheden. Ze heeft me geholpen in het concretiseren van de relatie tussen gedachtes, gevoelens en omgeving. Door de oefeningen te doen die ze me heeft aangereikt gaat het op al die drie vlakken een stuk beter met mij en op mijn werk!"

- Anoniem

"Nancy is erg zorgzaam en warm maar ook duidelijk en professioneel. Het was echt een plezier om bij haar een traject te mogen doen! En heel erg waardevol!"

- Anoniem

"Nancy is a great therapist who takes the time to know your situation and give you the attention and care that you need. I liked that she spoke English and also had an understanding of my family having a different culture from the country we live in. She helped me work through some family issues by having a look at our family tree and history. I was able to create new boundaries and re-affirm what my role was in the family."

- Anoniem

"Nancy heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn situatie en mede door de behandelingen heb ik mijn burn-out beter kunnen accepteren. Ze heeft mij begeleid en gekeken naar de oorzaak, het gevolg en hoe dit te voorkomen in de toekomst. Ik vond het een ontzettend prettig traject."

- Anoniem

"Nancy heeft mij geholpen uit een dal te klimmen. Ze luistert goed, stelt geen diagnose, en heeft mij echt goed verder geholpen met o.a. inzichten in patronen uit het verleden en praktische tips."

- Anoniem

Talking about my life has helped me grow as a person and Nancy has helped me do that. I came to see Nancy with no belief in myself and since then I have been at a job I love for a year, found my own place to live and believe I am only going to improve as a human being. I can not recommend Nancy enough, it will be the best decision you make!

- Phoebe

Therapy with Nancy was one of the best things I have ever done for myself. Nancy is so warm, understanding and made me feel heard. She is very knowledgable in her field and gave me wonderful sound advice and tools to grow as a person. She helped me see things from a new perspective as well as helped me to heal in ways I truly needed. I would recommend, and have recommended Nancy to anyone and everyone. I am very grateful for my time spent with Nancy.

- Meredith

I approached Nancy based on a recommendation with three specific areas I wanted to work on which I knew I have to do in order to move forward. What I appreciated the most was her approach. Very professional but still very human. By explaining everything I needed based on facts from psychology she helped me to understand myself better. Nancy gave my thoughts the structure. She gave me the tools for embracing the past and thus be more ready for the future. Doing the therapy is not always an easy path to walk on but Nancy brought the light to my dark moments and the support to the moments of my transformation which I was looking for.

- Lenka

I came to Nancy in the midst of an unexpected and debilitating tragedy that really impacted my mental health. It didn’t just help me get through a rough patch… It changed my life for the better in a singular and significant way. Nancy has a warm, conversational and emotionally-intelligent approach that makes you feel immediately safe to work through complex and dark emotions without being consumed by them. My therapy sessions during this critical time helped me to feel hope again, then happiness, then the courage to chase my dreams.”

- Linda

When I moved to The Netherlands seeing a psychologist was long overdue for me but only here did I find the will to turn to it. From the first session I felt truly comfortable and taken care of as she mapped out what a journey with her might look like. I thought 8 sessions would never be enough since I was carrying years of anxiety and feelings of confusion on my shoulders but it turned out the pace and time we spent were perfect. I recommend Nancy to anyone, big or small. She is soothing, caring and keeps a professional demeanor which is crucial to the deconstruction process. Thanks again for helping me find inner serenity. You’re the only one that can fix yourself but she definitely gives you the right tools to succeed.

- Leila

Ik kan alleen maar zeggen dat ik het als erg positief heb ervaren. Voor mij als niet prater of iemand die behoorlijk vast zit in haar denkwijze was het een verademing om onder jouw deskundige begeleiding mijn lijf te laten spreken ipv mijn mond. Voelde heerlijk vrij! Ik vond het een bijzondere ervaring die me zeker verder gaat helpen

- Nicole

Mijn ervaring met Nancy was absoluut boven verwachting. Nancy heeft mij de kennis en inzichten gegeven, waarmee ik echt uit de voeten kon. Heb veel mogen leren en handvaten gekregen waarmee ik praktisch goed te werk kon gaan. Ik kan oprecht zeggen dat ik ontzettend blij met alle sessies die ik bij haar heb mogen afnemen en dat het zeker een mooi cadeau voor mezelf geweest is. Iets waarmee ik mijn leven lang nog profijt van zal hebben. Dus Nancy, nogmaals bedankt!

- Maria

Ik kwam een tijd terug bij Nancy toen ik overspannen was en paniekaanvallen had. Wat ik heel ervoor kon waarderen is dat zij mij vanuit haar kennis als neuropsycholoog kon uitleggen wat er precies in je hersenen gebeurt, en waarom ik mij op een bepaalde manier voel en reageer. Ook heeft zij mij tools gegeven om beter te komen bij wat ik echt voel en denk en dit meer toe te laten of te veranderen. Deze inzichten helpen mij nog bijna dagelijks en ik raad Nancy bij iedereen aan die worstelt met angsten, negatieve gedachtes en dergelijke. Ik vind het een van de meest waardevolle investeringen die ik in mijzelf heb gedaan. Nancy weet goed de kern van een probleem naar boven te halen en hoe dit accuraat kan worden aangepakt. Ik kwam zelf niet door mijn issues heen maar voor een groot deel dankzij Nancy kan ik een vervelende tijd achter me laten en sta ik beter in het leven.

- Sharon
Nancy Hiwat

 • Beoordeling: 4.9 uit 5
  Op basis van 14 ervaringen

 • Mijn locatie

  Sarphatistraat 14
  1017 WS Amsterdam

  Past Nancy Hiwat bij mij?

  1. Plan je gratis adviesgesprek van +/- 15 min.
  2. We bespreken wat er bij jou speelt en wie jou hier het beste bij kan helpen.
  3. Je kan vaak dezelfde week al terecht
  Plan jouw gratis adviesgesprek
  Nancy Hiwat
  Nancy Hiwat

  Amsterdam

  Online therapie
  Geen wachtlijst

  Psycholoog Amsterdam – Over Nancy Hiwat

  Ik heb altijd een passie gehad voor mensen, het brein, creativiteit en non-verbale communicatie. Van jongs af aan wilde ik graag mensen helpen. Ik heb die passies gecombineerd in mijn vak wat ik met veel plezier beoefen. Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen mentaal bewuster en gezonder te maken. Men zegt vaak dat therapie een cadeautje is aan jezelf. Daar ben ik het mee eens. En dat geldt ook zeker voor voor mij als psycholoog. Voor mij is elke cliënt die ik een stapje vooruit mag begeleiden een waardevol cadeautje.

  Mijn praktijk MONADA is in 2014 opgericht vanuit het verlangen om vernieuwend en holistisch te kunnen werken zonder dat dit zweverig zou zijn. Dit betekent dat ik de neuropsychologie als basis heb gekozen en naar zowel de geest, het lichaam en bezieling kijk (welke invulling dat ook voor jou mag hebben). Lichaam en geest kunnen niet los van elkaar gezien worden. Dit betekent ook dat ik zorg op maat bied en niet met vaste protocollen werk. Ik maak gebruik van elementen van diverse stromingen zoals compassion focussed therapy, positieve psychologie, neuropsychologie, contextuele therapie, lichaamsgerichte therapie. Door middel van praten, creativiteit en lichaamsgerichte opdrachten wil ik jou ondersteunen om zo snel mogelijk weer de volgende stap voorwaarts te kunnen zetten.

  Mijn specialisatie is een combinatie van neuropsychologie en lichaamsgericht werken. Dit is van toepassing op de meeste klachten die mensen ervaren. Ik zie een diversiteit aan cliënten met verschillende klachten. Je kan bij mij onder andere terecht met angsten, stemmingsproblemen, burn-out klachten, zelfbeeld, onzekerheid, levensvragen,
  aanpassingsproblemen. Samen met jou kijk ik naar de mogelijkheden. Ook zetten we jouw krachten in zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Ik kijk ernaar om je te ontmoeten!

  Werkwijze

  Psycholoog Amsterdam

  Tijdens het eerste gesprek kunnen we elkaar leren kennen en kijken of er een goede klik is. Hierbij kijk ik niet alleen naar je klachten en hulpvragen, maar ook naar je krachten, passies en talenten. Vertrouwen en motivatie zijn belangrijke basis ingrediënten voor een succesvol behandeltraject. Aan het eind van het eerste gesprek bespreken we jouw behandelopties. Hierbij kan je denken aan het aantal sessies, verschillende tools en behandelmethoden. Je weet dus meteen waar je aan toe bent.

  Ik kijk naar jou

  Ik werk graag ‘cliëntgericht’. Dat betekent dat ik naar jou als persoon kijk en daar jouw behandeling op aanpas. Ik gebruik elementen van de verschillende behandelmethoden die ik in de afgelopen 12 jaar in mijn rugzakje heb verzameld. Ook werk ik graag ‘holistisch’. Ik kijk niet alleen naar je geest maar ook naar het lichaam en naar bezieling. Na ons eerste gesprek maken we samen een plan met jouw behandeldoelen. Deze zullen we ook met elkaar evalueren (na ongeveer 5 sessies). Zo kunnen we altijd kijken of we de goede kant op gaan en of we tevreden zijn over het proces. Ook kunnen we tijdig bijsturen als dat nodig is.

  Mijn basis is de neuropsychologie. Als onderdeel van het behandeltraject zal ik uitleg geven over de werking van je brein en geef je tools mee om hier meer controle over te krijgen. Meer bewustwording en controle over je brein betekent ook meer controle over je mentale gezondheid, je gedachten, gevoelens en algehele welzijn. Ook maak ik gebruik van lichaamsgerichte methoden en creativiteit om jouw persoonlijke doelen te behalen. Tenslotte bekijk ik jouw hulpvragen altijd vanuit jouw context. Jouw gezin van herkomst, culturele achtergrond, en de belangrijke sociale groepen waar jij je in begeeft. Jouw persoonlijke ervaringen hebben impact op de waarheden in je brein over jezelf, de ander en de wereld. Dit kunnen hardnekkige patronen zijn die we samen kunnen onderzoeken en doorbreken.

  Begrijp jezelf beter

  Het is mijn doel en passie om jou meer controle en vertrouwen te geven in je eigen leven. Als jij je lijf en je brein beter begrijpt en weet hoe je hiermee om kan gaan, geloof ik dat jij een mentaal sterker en gezonder persoon wordt. Dat begint bij bewustwording en leren omgaan met de soms moeilijke en pijnlijke ervaringen. Leren omgaan betekent soms ook leren verdragen. Ik vind het belangrijk om rust te creëren in de chaos die soms intern kan ontstaan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je in het proces ook leert om lief voor jezelf te zijn.

  Ik kan je helpen bij:

  Aanpassingsproblematiek

  Angst

  Burn-out

  Chronische pijn

  Chronische vermoeidheid

  Chronische ziekte

  Depressie

  Faalangst

  Hechtingsproblematiek

  Negatief zelfbeeld

  Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

  Posttraumatische stressstoornis (PTSS)

  Prikkelbare darm syndroom (PDS)

  Relatieproblemen (individueel)

  Rouw- en verliesverwerking

  Samengestelde gezinnen problematiek

  Slaapproblemen

  Somatisch onverklaarbaar lichamelijke klachten (SOLK)

  Specifieke fobie

  Stress- en spanningsklachten

  Trauma

  Verslaving

  Werkgerelateerde problematiek

  Zingevingsvragen

  Mijn behandelvormen:

  Betrekken van naasten

  Cognitieve gedragstherapie (CGT)

  Medische psychologie

  Online therapie

  Oplossingsgerichte therapie

  Positieve psychologie

  Aangesloten bij:

  Nancy Hiwat is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

  Kosten psycholoog

  Als je met mij aan de slag gaat, is het fijn om van tevoren te weten hoeveel een afspraak kost. Een reguliere sessie is 118 euro en een lange afspraak 177 euro. Je betaalt per afspraak. Op de pagina kosten psycholoog staan alle tarieven.

  Vergoeding

  Er zijn meerdere manieren om je afspraken bij mij vergoed te krijgen: via je werkgever of in sommige gevallen via je aanvullende zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering krijg je via Psyned geen vergoeding. Daar staat tegenover dat je direct kan starten.

  Klikgarantie

  Tijdens de sessies vertel je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Het is daarom belangrijk dat er vertrouwen is en je een klik voelt. Psyned werkt met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou toch niet? Dan koppelen we je aan een andere psycholoog en betalen wij je eerste afspraak.

  Afspraak annuleren

  Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

  Wat zeggen mijn cliënten?

  Ik vond de behandeling fijn, dankjewel!

  - Anoniem

  "Nancy is erg zorgzaam en warm maar ook duidelijk en professioneel. Het was echt een plezier om bij haar een traject te mogen doen! En heel erg waardevol!"

  - Anoniem

  "Nancy heeft mij geholpen uit een dal te klimmen. Ze luistert goed, stelt geen diagnose, en heeft mij echt goed verder geholpen met o.a. inzichten in patronen uit het verleden en praktische tips."

  - Anoniem
  Gemiddeld geven cliënten Nancy Hiwat:
  Beoordeling: 4.9 uit 5.
  Op basis van 14 ervaringen

  Wat zeggen mijn cliënten?

  Ik vond de behandeling fijn, dankjewel!

  - Anoniem

  "Nancy heeft mij begeleid door mijn depressie en werk gerelateerde onzekerheden. Ze heeft me geholpen in het concretiseren van de relatie tussen gedachtes, gevoelens en omgeving. Door de oefeningen te doen die ze me heeft aangereikt gaat het op al die drie vlakken een stuk beter met mij en op mijn werk!"

  - Anoniem

  "Nancy is erg zorgzaam en warm maar ook duidelijk en professioneel. Het was echt een plezier om bij haar een traject te mogen doen! En heel erg waardevol!"

  - Anoniem

  "Nancy is a great therapist who takes the time to know your situation and give you the attention and care that you need. I liked that she spoke English and also had an understanding of my family having a different culture from the country we live in. She helped me work through some family issues by having a look at our family tree and history. I was able to create new boundaries and re-affirm what my role was in the family."

  - Anoniem

  "Nancy heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn situatie en mede door de behandelingen heb ik mijn burn-out beter kunnen accepteren. Ze heeft mij begeleid en gekeken naar de oorzaak, het gevolg en hoe dit te voorkomen in de toekomst. Ik vond het een ontzettend prettig traject."

  - Anoniem

  "Nancy heeft mij geholpen uit een dal te klimmen. Ze luistert goed, stelt geen diagnose, en heeft mij echt goed verder geholpen met o.a. inzichten in patronen uit het verleden en praktische tips."

  - Anoniem

  Talking about my life has helped me grow as a person and Nancy has helped me do that. I came to see Nancy with no belief in myself and since then I have been at a job I love for a year, found my own place to live and believe I am only going to improve as a human being. I can not recommend Nancy enough, it will be the best decision you make!

  - Phoebe

  Therapy with Nancy was one of the best things I have ever done for myself. Nancy is so warm, understanding and made me feel heard. She is very knowledgable in her field and gave me wonderful sound advice and tools to grow as a person. She helped me see things from a new perspective as well as helped me to heal in ways I truly needed. I would recommend, and have recommended Nancy to anyone and everyone. I am very grateful for my time spent with Nancy.

  - Meredith

  I approached Nancy based on a recommendation with three specific areas I wanted to work on which I knew I have to do in order to move forward. What I appreciated the most was her approach. Very professional but still very human. By explaining everything I needed based on facts from psychology she helped me to understand myself better. Nancy gave my thoughts the structure. She gave me the tools for embracing the past and thus be more ready for the future. Doing the therapy is not always an easy path to walk on but Nancy brought the light to my dark moments and the support to the moments of my transformation which I was looking for.

  - Lenka

  I came to Nancy in the midst of an unexpected and debilitating tragedy that really impacted my mental health. It didn’t just help me get through a rough patch… It changed my life for the better in a singular and significant way. Nancy has a warm, conversational and emotionally-intelligent approach that makes you feel immediately safe to work through complex and dark emotions without being consumed by them. My therapy sessions during this critical time helped me to feel hope again, then happiness, then the courage to chase my dreams.”

  - Linda

  When I moved to The Netherlands seeing a psychologist was long overdue for me but only here did I find the will to turn to it. From the first session I felt truly comfortable and taken care of as she mapped out what a journey with her might look like. I thought 8 sessions would never be enough since I was carrying years of anxiety and feelings of confusion on my shoulders but it turned out the pace and time we spent were perfect. I recommend Nancy to anyone, big or small. She is soothing, caring and keeps a professional demeanor which is crucial to the deconstruction process. Thanks again for helping me find inner serenity. You’re the only one that can fix yourself but she definitely gives you the right tools to succeed.

  - Leila

  Ik kan alleen maar zeggen dat ik het als erg positief heb ervaren. Voor mij als niet prater of iemand die behoorlijk vast zit in haar denkwijze was het een verademing om onder jouw deskundige begeleiding mijn lijf te laten spreken ipv mijn mond. Voelde heerlijk vrij! Ik vond het een bijzondere ervaring die me zeker verder gaat helpen

  - Nicole

  Mijn ervaring met Nancy was absoluut boven verwachting. Nancy heeft mij de kennis en inzichten gegeven, waarmee ik echt uit de voeten kon. Heb veel mogen leren en handvaten gekregen waarmee ik praktisch goed te werk kon gaan. Ik kan oprecht zeggen dat ik ontzettend blij met alle sessies die ik bij haar heb mogen afnemen en dat het zeker een mooi cadeau voor mezelf geweest is. Iets waarmee ik mijn leven lang nog profijt van zal hebben. Dus Nancy, nogmaals bedankt!

  - Maria

  Ik kwam een tijd terug bij Nancy toen ik overspannen was en paniekaanvallen had. Wat ik heel ervoor kon waarderen is dat zij mij vanuit haar kennis als neuropsycholoog kon uitleggen wat er precies in je hersenen gebeurt, en waarom ik mij op een bepaalde manier voel en reageer. Ook heeft zij mij tools gegeven om beter te komen bij wat ik echt voel en denk en dit meer toe te laten of te veranderen. Deze inzichten helpen mij nog bijna dagelijks en ik raad Nancy bij iedereen aan die worstelt met angsten, negatieve gedachtes en dergelijke. Ik vind het een van de meest waardevolle investeringen die ik in mijzelf heb gedaan. Nancy weet goed de kern van een probleem naar boven te halen en hoe dit accuraat kan worden aangepakt. Ik kwam zelf niet door mijn issues heen maar voor een groot deel dankzij Nancy kan ik een vervelende tijd achter me laten en sta ik beter in het leven.

  - Sharon

  Wie zijn wij?

  Psyned bestaat al sinds 2009 en heeft vanaf het begin maar één doel: de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken. We weten namelijk dat het beter kan. Wij vinden dat je altijd snel passende hulp moet kunnen krijgen, zonder te hoeven wachten. Samen met psychologisch verwijsteam en 300 behandelaren maken wij ons hier elke dag hard voor en helpen we je mentaal sterker te worden én te blijven.

  Wil je hier meer over weten? Lees hier dan verder over ons.

  Afspraak maken?

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hiernaast het contactformulier in.

  Sarphatistraat 14
  1017 WS Amsterdam

  Contact met Nancy Hiwat


  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.