Ervaren psycholoog (4+ jaar behandelervaring) 

Bij Psyned hebben we één missie: Nederland het mentaal gezondste land ter wereld maken. We geloven dat het beter kan: voor de cliënt, voor de psycholoog en voor de maatschappij. Voor de cliënt is dat een behandelaar die goed bij hem of haar past en een behandeling zonder eerst maanden te moeten wachten. Voor jou als psycholoog betekent dit cliënten die bij jou en je expertises passen, een normale werkdruk en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Zo zetten we samen met onze 300 psychologen ons er dagelijks voor in om de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker te maken.

 

Wil je als ervaren psycholoog in loondienst? Bekijk gelijk onze loondienst vacature!

Per direct | 24-32 uur per week

 

Bekijk vacature

 

 

Wil je als ervaren psycholoog in loondienst? Bekijk gelijk onze loondienst vacature!

Per direct | 24-32 uur per week

 

Bekijk vacature

 

De gedrevenheid en expertise van onze psychologen is een groot deel van onze kracht. Doordat we online goed vindbaar zijn, weten cliënten ons makkelijk te vinden. De toenemende vraag zorgt ervoor dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe ervaren psychologen die zich willen inzetten voor onze missie. Waar we eerder alleen met zzp-psychologen samenwerkten, kan je tegenwoordig als psycholoog ook in loondienst komen. Lijkt dit je wat? Of wil je direct solliciteren op de vacature voor loondienst psycholoog? Lees dan gauw verder en kom erachter wat Psyned voor jou kan betekenen en hoe je in loondienst bij Psyned jouw steentje kan bijdragen aan het verkorten van de wachtlijsten!

Rachel van Psyned

Interesse?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze relatiemanager Rachel Huis.

Neem contact op

De zekerheid van een werkgever, de vrijheid van een eigen praktijk 

Als psycholoog in loondienst, krijg je bij Psyned het vertrouwen te handelen naar eigen inzicht, in jouw eigen praktijkruimte.

Als psycholoog in loondienst, krijg je bij Psyned het vertrouwen te handelen naar eigen inzicht, in jouw eigen praktijkruimte.

De voordelen van in loondienst zijn bij Psyned

Bij Psyned dragen we niet alleen zorg voor onze cliënten, maar ook voor onze psychologen. We vinden het belangrijk dat je de vrijheid krijgt om naar eigen inzicht te (be)handelen en dat je ook de begeleiding ontvangt die je nodig hebt om je zeker te voelen in de behandelkamer. Je ziet cliënten die bij jou en je expertise passen en we zorgen voor een gezonde werkdruk. We vinden het belangrijk om te blijven groeien, daarom bieden we je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van intervisie, supervisie en opleidingen.

Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen als je bij ons in loondienst bent:

  • Een jaarlijks opleidingsbudget naar rato;
  • Geen administratieve rompslomp;
  • Een gezonde werkdruk;
  • De vrijheid van een eigen praktijk, de zekerheid van een werkgever;
  • Jouw eigen praktijkruimte;
  • Directe collega’s om mee te overleggen;
  • Regelmatig netwerkborrels met collega-psychologen.

Investeren in onze werknemers vinden we niks geks. Zo maken we samen Nederland het mentaal gezondste land ter wereld.

Over Psyned

Psyned is een landelijke en onafhankelijke behandelorganisatie in de onvergoede zorg. We werken anders dan de ggz en zetten ons dagelijks in voor het zo snel mogelijk bieden van de best passende hulp, zonder wachtlijst. Het afgelopen jaar hebben we meer dan 11.000 mensen geholpen. Ons psychologisch verwijsteam luistert naar de cliënt. Elke cliënt krijgt direct een persoonlijk advies over de juiste hulp én wordt gekoppeld aan de best passende psycholoog. Ook werken we met verschillende werkgevers en arbodiensten, waarbij we organisaties helpen bij het voorkomen én oplossen van psychisch verzuim.

Wil je nog meer informatie over wie we zijn en hoe we werken? Lees dan hier verder.

Vacature

Ben je na het lezen van de informatie nog steeds zo enthousiast en wil je samen met ons de wachtlijsten van de ggz helpen verkorten? Lees dan onze volledige vacature of neem direct contact met ons op!

Bekijk vacature
Neem direct contact op