Zelfstandig psycholoog

Ben jij zelfstandig psycholoog en wil je meer en beter passende cliënten? Of kan je hulp gebruiken bij het professionaliseren van jouw praktijk? En, wil jij samen met ons de wachtlijsten in de GGZ wegwerken? Bij Psyned zijn er ruim 300 behandelaars aangesloten die zich er samen met ons dagelijks voor inzetten om de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker te maken. In 2021 hebben zij ruim 51.000 behandelingen gedaan. We vinden het niet alleen belangrijk dat iemand snel terecht kan, maar zorgen er ook voor dat iedereen een behandeling op maat krijgt: geholpen door de juiste psycholoog, passend bij de persoon en de hulpvraag.

Sluit je aan bij Psyned en wij zorgen voor de cliënteninstroom en houden ons bezig met jouw administratie en online marketing. Zo kan jij je bezighouden met waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen: mensen helpen. Zo werken we samen we wachtlijsten in de GGZ weg.

Rachel van Psyned

Interesse?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze relatiemanager Rachel Huis.

Neem contact op

Alles wat je moeten weten
om aan te sluiten

Bij Psyned kiezen we graag voor de meest efficiënte manier. Zo begeleiden we je van begin tot eind met complete ontzorging.

Bij Psyned kiezen we graag voor de meest efficiënte manier. Zo begeleiden we je van begin tot eind met complete ontzorging.

Alternatief op de wachtlijsten

Bij Psyned bieden we onze cliënten een alternatief op de GGZ en hun wachtlijsten, namelijk de onvergoede zorg. Vaak zie je dat cliënten die niet in de vergoede zorg thuishoren, daar wel terechtkomen. Het resultaat hiervan is dat de wachtlijsten als maar langer worden. Ons alternatief, de onvergoede zorg, is dé oplossing voor dit probleem.

Als behandelaar in de onvergoede zorg werken heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • je krijgt gemotiveerde cliënten;
  • je hoeft je niet aan strikte behandelprotocollen te houden;
  • je helpt mee om de wachtlijsten in de GGZ tegen te gaan;
  • je kan cliënten direct helpen, voordat hun klacht verergert.

Voorwaarden

Ben jij die enthousiaste zelfstandige behandelaar die zich wil inzetten voor het wegwerken van de wachtlijsten in de GGZ? Dan rest alleen nog de vraag of je voldoet aan de vereisten om je bij ons aan te sluiten:

  • je bent in het bezit van een master in de psychologie;
  • je hebt minimaal 4 jaar behandelervaring;
  • je bent in het bezit van jouw eigen praktijkruimte;
  • je bent aangesloten bij een erkende beroepsvereniging en geschillencommissie;
  • je volgt intervisie en supervisie.