Zelfstandig psycholoog

Ben jij zelfstandig psycholoog (zzp’er) en wil je meer en beter passende cliënten? Of kan je hulp gebruiken bij het starten van jouw eigen praktijk als basispsycholoog? En, wil jij samen met ons de wachtlijsten in de GGZ wegwerken? Bij Psyned zijn ruim 300 behandelaars – als psycholoog in loondienst of als zelfstandig psycholoog – aangesloten die zich er samen met ons dagelijks voor inzetten om de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker te maken. In 2021 hebben zij bijna 60.000 behandelingen gedaan. We vinden het niet alleen belangrijk dat iemand snel terecht kan, maar zorgen er ook voor dat iedereen een behandeling op maat krijgt: geholpen door de juiste psycholoog, passend bij de persoon en de hulpvraag.

Wanneer je je als zelfstandig psycholoog bij Psyned aansluit, helpen we je bij het starten van jouw eigen praktijk als basispsycholoog: wij zorgen voor de cliënteninstroom en houden ons bezig met je administratie en online marketing. Zo kan jij je bezighouden met waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen: mensen helpen. Zo werken we samen de wachtlijsten in de GGZ weg.

Rachel van Psyned

Interesse?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze relatiemanager Rachel Huis.

Neem contact op

Alles wat je moeten weten
om aan te sluiten

Bij Psyned kiezen we graag voor de meest efficiënte manier. We ontzorgen je van begin tot eind.

Bij Psyned kiezen we graag voor de meest efficiënte manier. We ontzorgen je van begin tot eind.

Alternatief op de wachtlijsten

Bij Psyned bieden we onze cliënten een alternatief op de GGZ en hun wachtlijsten, namelijk de onvergoede zorg. Vaak zie je dat cliënten die niet in de vergoede zorg thuishoren, daar wel terechtkomen. Het resultaat hiervan is dat de wachtlijsten alsmaar langer worden. Ons alternatief, de onvergoede zorg – en dan het liefst betaald door de werkgever –, is dé oplossing voor dit probleem.

Als zelfstandig psycholoog in de onvergoede zorg werken heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • je krijgt gemotiveerde cliënten;
  • je hoeft je niet aan strikte behandelprotocollen te houden;
  • je helpt mee om de wachtlijsten in de GGZ tegen te gaan;
  • je kan cliënten direct helpen, voordat hun klacht verergert.

Voorwaarden

Ben jij die enthousiaste zelfstandig psycholoog die zich wil inzetten voor het wegwerken van de wachtlijsten in de GGZ? Dan rest alleen nog de vraag of je voldoet aan de vereisten om je bij ons aan te sluiten:

  • je bent in het bezit van een master in de psychologie;
  • je hebt minimaal 4 jaar behandelervaring;
  • je bent in het bezit van jouw eigen praktijkruimte;
  • je bent aangesloten bij een erkende beroepsvereniging en geschillencommissie;
  • je volgt intervisie en supervisie.