(Startend) Basispsycholoog

Ben jij een proactieve en leergierige basispsycholoog (WO) met weinig behandelervaring? Wil je meer ervaring opdoen, maar kom je nergens aan de bak omdat je te weinig ervaring hebt? Wellicht is de functie als (startend) basispsycholoog dan iets voor jou.

We zijn in samenwerking met een grote arbodienst op zoek naar enthousiaste basispsychologen. Wij bieden je de kans om binnen drie jaar een hoog niveau van diagnostiek en behandeling te behalen op het gebied van cognitieve gedragstherapie, EMDR en IBCT-relatietherapie. Na het afronden van dit opleidingstraject mag je jezelf geregistreerd cognitief gedragstherapeut noemen.

Verantwoordelijkheden en taken

Tijdens een intensief opleidingstraject zal je veel begeleiding krijgen en houden we tijdens het opbouwen van je werkzaamheden rekening met jouw kennis en ervaring. Gedurende de eerste maanden zal je kennismaken met de arbodienst en Psyned. Bij de arbodienst word je opgeleid om medewerkers en werkgevers te ondersteunen bij verzuim. Bij ons word je opgeleid om stap voor stap te gaan behandelen.

We willen je goed leren kennen en daarom zal je in het begin dus veel vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam werken. Later zal je zelfstandig aan de slag gaan in jouw eigen (door ons gehuurde) praktijkruimte. Hieronder kan je in een klein overzicht de verschillende stappen zien.

  • Stap 1: Voornamelijk diagnostische werkzaamheden
  • Stap 2: Cliënten ondersteunen die door psychische klachten op hun werk zijn uitgevallen
  • Stap 3: Zelfstandig behandeltrajecten uitvoeren die vallen onder licht tot matig ernstige problematiek (zoals burn-out, rouw- en verliesverwerking, relatieproblemen en trauma-gerelateerde klachten).

Ook naar mate je meer ervaring opdoet zullen we rekening houden met jouw ervaring en zorgen dat er een match is tussen jou en de hulpvraag van de cliënt.

Voorwaarden

We vinden het belangrijk dat je het logisch vind om je werk goed voor te bereiden, openstaat voor feedback en bereid bent om een stapje meer te zetten. Oók wanneer die nieuwe vaardigheden en extra voorbereidingen vraagt, in het belang van de cliënt en jouw leerproces.

Daarbij is het belangrijk dat je een afgestudeerd basispsycholoog (in de richting Klinische psychologie of Arbeid- en organisatiepsychologie) bent, en dat je:

  • Een klinische stage hebt gelopen, met aandacht voor gespreksvaardigheden, diagnostiek en verslaglegging
  • Ervaring hebt in het werken met derden zoals werkgevers
  • De basisaantekening psychodiagnostiek hebt

Interesse?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze relatiemanager Evi Wierenga op zorgaanbieder@psyned.nl of bel haar op 085-4018274.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Geen wachtlijst
  • 250+ psychologen
  • 150 locaties en online
  • 30.000 behandelingen p.j.
Bel: 085-4018274 Bel: 085-4018274
Zoek een psycholoog