Onze relatietherapeuten in Amsterdam krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 100 cliëntervaringen.

Relatietherapie in Amsterdam

Op zoek naar relatietherapeut in Amsterdam? In Amsterdam hebben we 11 relatietherapeuten die jullie graag helpen.

Relatietherapie Amsterdam

Relatieproblemen zijn niet gek. Sterker nog, veel stellen lopen hier vroeg of laat wel een keer tegen aan. Soms verliezen we elkaar even door bijvoorbeeld de stress waar we af en toe mee te maken hebben of eigen uitdagingen.

Gelukkig hoeven relatieproblemen absoluut niet het einde van je relatie te betekenen. In relatietherapie kom je samen vaak heel ver. In Amsterdam hebben we 5 relatietherapeuten die jou en je partner met liefde verder helpen. Bijvoorbeeld als jaloezie de overhand neemt, jullie problemen hebben met seks of tegen andere hobbels aanlopen. Daar is niks raars aan.

Onze relatietherapeuten in Amsterdam zitten verdeeld door de stad. Zo kun je in relatietherapie in Amsterdam Noord, bij Alexandra Dullaart. In Amsterdam Oost bij Paul de Jonge en op IJburg kun je terecht bij Francine Wong Loi Sing Witz. Maar ook in het centrum van Amsterdam kun je in relatietherapie bij Mariza Thanopoulou.

Liever online relatietherapie? Ook dat is mogelijk met relatietherapie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

EFT relatietherapie Amsterdam

Misschien wonen jullie al een aantal jaar samen, hebben een fijn en sociaal leven opgebouwd in Amsterdam en toch lopen jullie tegen uitdagingen aan en zijn jullie de verbinding kwijt. EFT relatietherapie kan jullie daar mogelijk goed bij helpen. Onze relatietherapeuten in Amsterdam kijken altijd naar jullie als stel en de situatie en past daar de behandelvorm op aan. EFT relatietherapie kan zo’n vorm zijn. EFT staat voor Emotionally Focused Therapy en het richt zich op de onderliggende emoties en behoeftes van jou en je partner. Doordat je zo leert jezelf en je partner beter te begrijpen, ontstaat er meer begrip en vinden jullie de weg weer naar elkaar toe.

Boost je relatie

Soms kan relatietherapie nog voelen als een te grote stap. Dat snappen we heel goed. Daarom ontwikkelde de Relatieboost. Dit is een soort APK-keuring voor je relatie. Na het invullen van uitgebreide vragenlijsten, krijgen jullie in een sessie inzichten en tips van een relatietherapeut om samen mee aan de slag te gaan en je relatie letterlijk een boost te geven.

Liever vandaag al aan de slag? Download dan ons gratis e-book en ontvang meteen vier tips en opdrachten in je mailbox. Vraag het e-book hier aan.

Neem contact met ons op

Willen jullie aan de slag? Twijfel je of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook al je jullie situatie wilt bespreken of op zoek bent naar een luisterend oor, kunnen we je in een gratis adviesgesprek helpen. Bel naar 085-4014720 of plan je adviesgesprek hier in.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek