Partners

Partners

Enrgy is een arbodienst die regie geeft op werkvermogen. Dat is wat ze hun klanten gunnen en beloven. En daar maken ze zich al jarenlang hard voor. Ze gaan geen pleisters plakken, maar geven handvatten om zelf regie te nemen. Ook wij weten dat zorgen voor je mensen beter kan. Daarom biedt Psyned als interventiepartner medewerkers die zijn uitgevallen of dreigen uit te vallen snel de juiste ondersteuning.


Team IKO

Psyned is trotse sponsor van Schaatsteam IKO. Team IKO werkt hard aan het winnen van Olympisch eremetaal in Beijing 2022. Daarnaast wil Team IKO door middel van onder andere social media content laten zien wat er komt kijken bij het streven naar Olympisch goud; namelijk mentaal fit zijn. In samenwerking met sportmentale begeleider Ivo Spanjersberg, zullen wij de schaatsers én begeleiding op mentaal vlak begeleiden in hun weg naar goud.


GGZ Wijzer

GGZ Wijzer is een online specialistische GGZ behandelcentrum. Ze hebben gespecialiseerde psychologen en bieden online diagnostiek en behandeling. GGZ Wijzer biedt therapie in de vorm van beeldbellen en maakt gebruik van e-health en videoconsulten. Dit om de zorg zo laagdrempelig mogelijk te maken. GGZ Wijzer is vooral gericht op het behandelen van depressies en angststoornissen.


Fysius is een organisatie gespecialiseerd in rugklachten. De beste zorg en service voor iedere cliënt is het uitgangspunt van Fysius Rugexperts. Iedere dag zetten de specialisten van Fysius hun kennis in om met fysiotherapie een antwoord te geven op rug-, nek en bekkenpijn. Psyned helpt hen om onderliggende psychische klachten te signaleren en mensen te helpen wanneer ze dit nodig hebben. Fysius gunt het iedereen om pijnvrij te genieten van het leven.


De Lieve Tandarts

De Lieve Tandarts is een platform met extra aandacht voor angstklachten. Ben je bang voor de tandarts? Of heb je last van andere drempels, zoals schaamte? De Lieve Tandarts helpt om de stap te zetten naar een lieve tandarts bij jou in de buurt. Samen met De Lieve Tandarts zorgt Psyned ervoor dat je van je angst af komt en de stap neemt in het belang van je eigen gezondheid en welbevinden.

Lara, verwijsteam

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Plan jouw gratis adviesgesprek