Partners

Partners

De Lieve Tandarts
Wij werken samen met De Lieve Tandarts. Lieve tandartsen schenken extra aandacht aan hun patiënten en nemen eventuele angstklachten serieus. Ervaar jij angst en zoek je een deskundige tandarts die hier begrip voor heeft? Neem contact op met De Lieve Tandarts. Zij helpen jou om een tandarts te vinden die bij jou past en waar jij je veilig voelt.


 

Mental Health Foundation
De MHF wil dé partner bij uitstek worden als het gaat om het vergroten van kennis over psychische aandoeningen, het gesprek daarover en snelle en adequate behandeling. Tevens wil de stichting dé partner worden als het gaat om het agenderen van aandacht voor psychische ziekten en werven van middelen en belanghebbende partners ten einde depressie effectief te kunnen bestrijden


 

Dokter.NL
Wij werken samen met Dokter.NL, de grootste gezondheidscommunity van Nederland. Voor Dokter.NL zijn wij een vraagbaak over psychische klachten en staan onze psychologen klaar om direct hulp aan te bieden.


 

Vitaalpunt
Vitaalpunt is een behandelcentrum voor geestelijke gezondheidszorg met vestigingen in Amsterdam en in Rotterdam. Wij brengen mensen letterlijk en figuurlijk in beweging en behandelen diverse fysieke en psychische klachten. We geloven in een multidisciplinaire aanpak waarbij we Praten én Bewegen combineren. Onze benadering is fris, wakker en doeltreffend.


 

Fysius. Het antwoord op rugpijn
Fysius is de gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk die u helpt om van uw rugpijn af te komen. Fysius behandelt zowel acute als chronische klachten die met de rug te maken hebben, denk hierbij aan bekkenpijn, nekpijn, hoofdpijn. Ook andere klachten, zoals pijn in de schouder, kunnen worden veroorzaakt door een probleem in de wervelkolom.

Wilt u meer weten over Fysius en/of wilt u uw rug eens vrijblijvend na laten kijken door een rugspecialist? Neem dan contact op met een van onze Rugexperts bij Fysius of bezoek onze website op: www.fysius.nl.


 

Psymedia

Psymedia
PSYmedia helpt je in het vertalen van jouw persoonlijke visie, missie en passie als zorgprofessional, naar een professionele presentatie online en offline. Door middel van een sterk logo, frisse huisstijl en goed vindbare website kun jij jezelf onderscheidend profileren als praktijkhouder. Psyned en PSYmedia werken samen aan de marketing van hun psychologen. Ben je aangesloten bij Psyned en wil je ook een eigen website? Neem contact op met PSYmedia voor een speciaal Psyned-tarief.

Een samenwerking starten met Psyned?

Neem gerust contact op of kom langs voor een kop koffie. We bespreken graag de mogelijkheden voor een samenwerking en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog