Partners

Partners

Dokter.NL
Wij werken samen met Dokter.NL, de grootste gezondheidscommunity van Nederland. Voor Dokter.NL zijn wij een vraagbaak over psychische klachten en staan onze psychologen klaar om direct hulp aan te bieden.


Arbobutler
Arbobutler is een arbodienst die helpt bij verzuim en duurzaam inzetten van werknemers. Is er een probleem rond verzuim? Arbobutler luistert goed en stelt kritische vragen waardoor het probleem helder wordt. Een Arbodienst die heel concreet helpt met het zetten van de juiste vervolgstap die leidt tot een oplossing.


GGZ Wijzer
GGZ Wijzer is een online specialistische GGZ behandelcentrum. Ze hebben gespecialiseerde psychologen en bieden online diagnostiek en behandeling. GGZ Wijzer biedt therapie in de vorm van beeldbellen en maakt gebruik van e-health en videoconsulten. Dit om de zorg zo laagdrempelig mogelijk te maken. GGZ Wijzer is vooral gericht op het behandelen van depressies en angststoornissen.


 iPractice
iPractice biedt evidence-based behandelingen en slimme technologie in om tot duurzame resultaten te komen en waarmee je kunt werken aan je mentale gezondheid. iPractice adviseert en behandelt psychische stoornissen en klachten, zonder wachttijd. Je kunt bij iPractice terecht voor een persoonlijk gesprek en behandeling, online of op locatie. Zowel voor vergoede als onvergoede zorg.

Een samenwerking starten met Psyned?

Neem gerust contact op of kom langs voor een kop koffie. We bespreken graag de mogelijkheden voor een samenwerking en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog