Klantcases

Waarom organisaties kiezen voor Psyned

Vitale medewerkers zijn de drijvende kracht van een organisatie. Als er iets met jouw medewerkers is wil je natuurlijk goed voor hen zorgen en bij psychische klachten de juiste ondersteuning bieden. Waarom zou je juist voor Psyned kiezen als het daarom gaat?

Persoonlijk contact, kwaliteit, passende oplossingen en professionaliteit staan bij ons centraal. Ook vinden wij het belangrijk om een goede, fijne en vooral vertrouwde relatie te hebben met de organisatie waar we mee samenwerken. Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen? Dit hangt af van jouw behoeften. Iedere organisatie heeft haar eigen verhaal en reden om voor ons te kiezen. Lees op deze pagina hoe wij organisaties ondersteunen, hoe andere organisaties het samenwerken met ons ervaren en waarom zij kiezen voor Psyned.

Belle

Neem contact op met Belle

"Ik denk graag mee over de best passende hulp voor jouw medewerkers."

Bel: 085-3030268 Bel: 085-3030268 Plan een afspraak

Ontdek hoe wij organisaties helpen

Hoe wij DDF People helpen

Toen een van de medewerkers van DDF People psychische hulp nodig had, klopten ze bij ons aan voor passende hulp. Met de passende hulp van psycholoog Yara van Gendt kon de medewerker naar wens behandeld worden.

Lees verder
Hoe wij Kale Jakhals Producties ondersteunen

Tijdens de productie van verschillende programma’s van Kale Jakhals Producties hebben wij hun medewerkers psychische ondersteuning geboden. De behandeltrajecten zorgden voor tevreden medewerkers en een tevreden werkgever.

Lees verder
Bedrijfsarts - Albert Boekema

Albert Boekema zocht hulp voor zieke klanten zonder werkgever. Een kwetsbare groep, dus extra fijn dat wij ze snel konden helpen met de juiste behandelaren.

Lees verder

Wat cliënten van ons vinden


Prettig gesprek

"Vandaag heel prettig gesprek met Lotte gehad. Afspraak binnen twee dagen, super tof. Bedankt"

Zuanna


Vriendelijk en klantgericht

"Vriendelijk en klantgericht. Direct en snel afspraak kunnen maken."

Jana


Snelle reactie

"Snelle service. Binnen 5 minuten na aanmelding via werkgever gebeld voor een afspraak. Vriendelijke medewerkster. "

Erie