Over mij
Na het afronden van mijn studie klinische- en ontwikkelingspsychologie begon ik mijn loopbaan op het gebied van niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Ik heb mij verdiept in de neuro- en biopsychologie en daarbinnen meegewerkt aan wetenschappelijke studies. Ik heb veel ervaring met de behandeling en begeleiding van cliënten en mantelzorgers, die de gevolgen ondervinden van NAH of een andere levensbedreigende ziekte of ingrijpende gebeurtenis. In mijn werk zoek ik graag met de cliënt naar wat werkt om klachten te verminderen, om te gaan met beperkingen, een positieve gezondheid te ervaren en nieuwe richtingen vorm te geven.
In mijn vrije tijd schilder en tennis ik. Ik gaf ook tennisles. In het schilderen zie je aan alle unieke stijlen hoe verschillend iedereen is. In tennis is een grote rol weggelegd voor de mentale aspecten, zoals concentratie, ambities, en omgaan met druk en individuele verschillen in leren. Allemaal aspecten die ook een rol spelen in het werken aan herstel.
Het is belangrijk om te blijven bewegen, al weet je niet precies wat de goede richting en manier is.
Werkwijze
Ons traject begint al voor de eerste behandeling. Voor de intake stuur ik je twee vragenlijsten: een intake- en een klachtenvragenlijst. Deze gebruiken we tijdens het eerste gesprek om doelen op te stellen. We maken een behandelplan, afgestemd op jouw klachten en verwachtingen: we spreken af waar we aan gaan werken, hoe we dat gaan doen en hoe hoog de frequentie van de sessies wordt. Daarna gaan we aan de slag.
Ik heb aandacht voor waar lichaam en psyche samenkomen. Daarom combineer ik cognitieve methodes met aandacht voor de onbewuste signalen van je lichaam. Vaak zoomen we op een ‘mindfull’ manier in op je lichamelijke ervaringen. Daarbij gebruik ik onder andere CGT, EMDR, mindfulness, ACT en schematherapie. Tussen de sessies door ga je thuis ook aan de slag met thuisopdrachten of met een online module ter ondersteuning van de sessies. We zullen regelmatig evalueren om te kijken of we nog op de juiste weg zijn.
Ik kan je helpen bij:
Aanpassingsproblematiek
ADHD
Agressie
Angst
Assertiviteit
Autisme
Begeleiding bij kanker
Burn-out
Chronische pijn
Chronische vermoeidheid
Chronische ziekte
Depersonalisatie
Faalangst
Genderidentiteit
Hoogbegaafdheid
Levensfaseproblematiek
Licht verstandelijke beperking (LVB)
Negatief zelfbeeld
Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)
Persoonlijkheidsstoornis
Piekeren
Posttraumatische stressstoornis (PTSS)
Relatieproblemen (individueel)
Rouw- en verliesverwerking
Seksueel misbruik
Seksuele identiteit
Slaapproblemen
Somatisch onverklaarbaar lichamelijke klachten (SOLK)
Stress- en spanningsklachten
Tinnitus
Trauma
Verslaving
Werkgerelateerde problematiek
Zingevingsvragen
Mijn behandelvormen:
ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
Cognitieve gedragstherapie (CGT)
EMDR
Mentalization Based Treatment (MBT)
Mindfulness
Online therapie
Oplossingsgerichte therapie
Ouderbegeleiding
Positieve psychologie
Provocatieve coaching
Psycho-educatie
Psychotherapie
Schematherapie
Aangesloten bij:


Kosten psycholoog
Als je met mij aan de slag gaat, is het fijn om van tevoren te weten hoeveel een afspraak kost. Een reguliere sessie is 106 euro en een lange afspraak 159 euro. Je betaalt per afspraak. Op de pagina kosten psycholoog staan alle tarieven.
Vergoeding
Er zijn meerdere manieren om je afspraken bij mij vergoed te krijgen: via je werkgever of in sommige gevallen via je aanvullende zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering krijg je via Psyned geen vergoeding. Daar staat tegenover dat je direct kan starten.
Klikgarantie
Tijdens de sessies vertel je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Het is daarom belangrijk dat er vertrouwen is en je een klik voelt. Psyned werkt met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou toch niet? Dan koppelen we je aan een andere psycholoog en betalen wij je eerste afspraak.

Mijn locatie
Past Suzan Möller bij mij?
- Plan je gratis adviesgesprek van +/- 15 min.
- We bespreken wat er bij jou speelt en wie jou hier het beste bij kan helpen.
- Je kan vaak dezelfde week al terecht