Psycholoog Amsterdam-Vondel - Christina Baal: begeleiding op maat
Christina Baal
Christina Baal

Psycholoog Amsterdam - Vondel

Ik geloof dat psychische klachten over het algemeen niet uniek zijn, maar de persoon achter de klacht wel. Het is daarom mogelijk om klachten snel te herkennen en vervolgens in jou de krachten vinden om uit die klachten te komen. De therapie bij Psycholoog Amsterdam Vondel zal dan ook altijd op maat zijn, op jou afgestemd.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en kunnen tevens in het Engels gegeven worden!

Ik voer ook praktijk in omgeving Amersfoort.

Psycholoog Amsterdam - Vondel

Voor mij is er al iets over jou zeker. Wellicht weet je dat nu nog niet zelf en geloof je het eigenlijk niet. Maar ik weet dat jij alle kwaliteiten en talenten hebt om uit de situatie te komen waarin je je nu begeeft.

Door de huidige situatie en alles wat er om om jou heen gebeurt, is het lastig voor je geweest om de laatste tijd bij  je eigen kracht te komen. Het kan uitzichtloos lijken, maar samen kunnen we voor een rooskleurig toekomstperspectief zorgen.

Werken vanuit kracht bij Psycholoog Amsterdam - Vondel

Mijn werkstijl kenmerkt zich door de spreuk "The sky is the limit". Ik zie dat in de praktijk veel mensen maar een deel van hun eigen mogelijkheden kennen. Daarom besteden we veel aandacht aan de positieve aspecten om je klachten op te lossen en om door te ontwikkelen als mens.

Aan het einde van de behandeling zul je ervaren dat je op verschillende gebieden gegroeid bent.

Zelf heb ik een christelijke achtergrond. Indien gewenst kan ik dan ook therapie geven vanuit een christelijk perspectief. Ook kun je bij mij terecht voor geloofsvragen die mogelijk samenhangen met psychische klachten.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost  € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Ik ben aangesloten bij:

- Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)
- Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)
- Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg(RBCZ)
- Stichting Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (TBCZ)
- Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten (CVPPP)

AGB-code Zorgverlener: 90-045091.

Contact met Psycholoog Amsterdam - Vondel

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Amsterdam - Vondel. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Bovendien spreek ik vloeiend Engels, dus de behandeling kan ook in het Engels gegeven worden. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Over Christina Baal - Amsterdam - Vondel

Natuurlijke aantrekkingskracht

Al van jongs af aan stond ik onbewust mijn vrienden en vriendinnen op psychisch vlak bij. Ik was voor velen het aanspreekpunt en het luisterend oor, zonder dat ik daar naar op zoek was. Maar het lag me, ik vond het leuk en was er goed in.

Breed gespecialiseerd

Mijn studiekeuze was dan ook gemakkelijk gemaakt: psychologie. De richting arbeid en organisatie, omdat deze erg praktisch gericht was. Vervolgens heb ik me zo breed mogelijk verdiept door alle specialisatierichtingen te volgen. Zo ook sociale psychologie om mijn analysen te versterken.

Contact met Psycholoog Amsterdam - Vondel

Heb je nog vragen of wil je meer weten over mij of mijn psychologenpraktijk in Amsterdam? Bel voor een afspraak of mail gerust even naar Psycholoog Amsterdam - Vondel.

Cliëntervaringen Psycholoog Amsterdam - Vondel

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Diederick over Christina Baal psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Het was voor mij een enorme stap om überhaupt toe te geven dat het niet goed met me ging. Mijn burn-out voelde alsof ik gefaald had. Christina hielp me er bovenop en liet me inzien hoe ik van deze ervaring juist een rijker mens kon worden".

Contactgegevens van Christina Baal

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving Psycholoog Amsterdam - Vondel

Bekijk de routebeschrijving naar de psychologenpraktijk in Amsterdam.

Christina Baal
Herculesstraat 134
1076 SV Amsterdam