Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Bianca Both

Therapeut in Zevenaar

Samen met mijn gezin woon ik in ’s-Heerenberg, in de Achterhoek. Ik werk als coach en therapeut veel met HSP’ers (hoogsensitieve personen) die hier mee willen leren omgaan. Het mooiste aan mijn vak vind ik dat ik mensen kan helpen die buiten het systeem vallen en zich onbegrepen voelen.

In mijn vorige werk merkte ik dat ik het veel interessanter vond wat eronder zat. Waarom zit iemand ergens mee, waar komt dat gevoel vandaan en hoe kan je daaraan werken? Daarom ben ik psycholoog geworden. Ik zie dat de mensen met wie ik werk grote stappen maken; ze begrijpen zichzelf beter, weten hoe ze met problemen om kunnen gaan en hoe ze het beste voor zichzelf kunnen zorgen. Ik ben heel dankbaar dat ik onderdeel mag zijn van dat proces.

Ik spreek deze talen:

Nederlands

Cliënten beschrijven me als:

Betrouwbaar

Integer

Begripvol

Betrokken

Doortastend

Deskundig

Oplossingsgericht

Therapeut Zevenaar

Als je niet tevreden bent met je leven kan je het altijd beter maken door er aan te werken.

Altijd een psycholoog - Psyned

Samen aan de slag

In het eerste gesprek leren we elkaar beter kennen. We kijken of we een klik hebben en leggen de basis voor onze samenwerking. We bespreken je achtergrond en kijken naar de kern van jouw hulpvraag. Daarmee wordt duidelijk waar we aan gaan werken in de volgende sessies. We kijken naar het verleden, het heden en de toekomst. Na ongeveer vier sessies evalueren we met elkaar hoe de behandeling tot dan toe is verlopen.

Ik vind het belangrijk om een goede connectie met jou te hebben. Jij moet je als cliënt veilig en op je gemak bij mij voelen. Andersom wil ik het vertrouwen hebben dat ik je kan helpen. Als dat niet zo is, kunnen we dit uitspreken en naar een andere oplossing zoeken. Zodat jij, in elk geval, écht geholpen wordt.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.9 uit 5 sterren op basis van 8 ervaringen

Door goeie analyses en tips, kon ik sneller dan verwacht zonder psychologische hulp verder. dankjewel Bianca!

Anoniem

Ik ben heel tevreden over de behandeling van Bianca Both. Kon volledig me zelf zijn. Klik en vertrouwen waren er meteen. Ze is heel plezierig in de omgang, straalt rust uit, kan goed luisteren. Je mag haar ook buiten het spreekuur een ...

Meer lezen

Anoniem

"Bianca luistert naar mijn vraagstuk en maakt daar een goed doordacht plan van. Ze blijft op de hoogte van de onderwerpen die jij benoemd en is daar erg betrokken in. Voor mij erg goed geweest en al andere naar haar laten gaan."

Anoniem

"Bianca heeft mij geholpen in het begrijpen van hoe mijn relatiesysteem werkt, door haar manier van niet oordelend luisteren, haar energetisch bewustzijn en systemisch licht op mijn vraagstuk. Heel prettig om met haar in gesprek te zij...

Meer lezen

Anoniem

"Bianca heeft mij laten realiseren dat ik er mag zijn en niets minder ben dan een ander."

Anoniem

"Bianca heeft een luisterend oor en komt met voorbeelden die het probleem inzichtelijker maken."

Anoniem

"Bianca heeft mijn hulpvraag beantwoord. Ik kan mijn spanning herkennen, een plek geven en zelfs ombuigen. Hierdoor kan ik verder komen in mijn leven.

Anoniem

"Bianca heeft een luisterend oor en komt met voorbeelden die het probleem inzichtelijker maken."

Anoniem

Ik kan je hiermee helpen:

Aanpassingsproblematiek

Agressie

Angst

Burn-out

Chronische pijn

Chronische vermoeidheid

Chronische ziekte

Mijn behandelvormen:

Coaching

EFT Relatietherapie

EMDR

Familieopstellingen

Gestalttherapie

Hypnotherapie

Loopbaanadvisering

Mindfulness

Online therapie

Oplossingsgerichte therapie

Ouderbegeleiding

Positieve psychologie

Provocatieve coaching

Rationeel Emotieve Therapie (RET)

Relatietherapie

Scheidingsbegeleiding

Stervensbegeleiding

Systeemtherapie

Aangesloten bij:

Psyned

EFT

RBCZ

VBAG

Contactgegevens

Didamseweg 94
6902 PE Zevenaar

Past Bianca bij mij?

We vinden het belangrijk dat je snel de juiste hulp krijgt. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jou te koppelen aan een psycholoog die bij je past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als je wilt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jouw verhaal en hulpvraag. We bespreken jouw voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke psycholoog jou goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start behandeling

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze psychologen en kunnen meteen je eerste afspraak inplannen. Meestal kan je al binnen een week terecht. Dat lucht op!

Veelgestelde vragen

Wanneer ga je naar een psycholoog?

Wil je meer grip op je leven? Wil je je lichter, sterker en veerkrachtiger voelen? Een psycholoog kan je helpen om wat je in de weg zit aan te pakken en weer lekker in je vel te zitten. Leer beter omgaan met tegenslagen, reken af met psychische klachten en laat kleine hindernissen op je pad geen grote problemen worden.

Als jij voelt dat je ergens tegenaan loopt en er zelf niet uitkomt, is dat reden genoeg om hulp te zoeken. Je hoeft niet te wachten totdat het zo erg is dat je instort. Juist niet. Wij zeggen altijd: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Bij goed voor jezelf zorgen hoort – naast bijvoorbeeld sporten en een bezoek aan de tandarts – ook aandacht hebben voor je mentale gezondheid. Lees verder

Waarom een psycholoog via Psyned?

Via ons krijg je direct de juiste hulp van een psycholoog die bij je past. Je hoeft niet te wachten of eerst langs de huisarts voor een verwijsbrief. Soms is de stap om hulp te vragen al groot genoeg, dus wij vinden het belangrijk dat we het voor jou zo makkelijk mogelijk maken.

Zodra je de eerste stap zet, willen we dat jij je op je gemak voelt. We spreken je graag altijd even persoonlijk om je goed te kunnen koppelen aan een van onze 300+ erkende psychologen, omdat die match belangrijk is voor het succes van je behandeling.

Meestal kan je al binnen een week terecht bij een psycholoog. Online of bij jou in de buurt. Want wij weten: hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent.

Hoe snel kan ik terecht voor een afspraak?

Heel snel, dat is waarin wij ons onderscheiden. Hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent. Daarom kan je vaak nog voor dezelfde (werk)dag een gratis adviesgesprek inplannen en meestal kan je al binnen een week starten bij de psycholoog.

De ene psycholoog is eerder beschikbaar dan de ander. Aan de hand van jouw verhaal kunnen we je tijdens het adviesgesprek koppelen aan een psycholoog die jou goed en snel kan helpen. Zonder wachtlijst en verwijsbrief.

Wat kost een psycholoog?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tarieven en we leggen uit hoe je jouw behandeling eventueel vergoed kan krijgen. Lees verder

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe werkt vergoeding via je werkgever?

Steeds meer werkgevers investeren in mentaal fitte medewerkers en betalen voor psychische hulp. Want als jij niet lekker in je vel zit – of dit nou door je werk komt of niet – heeft dat invloed op jouw werk. Mentaal fitte medewerkers hebben vaak meer plezier in hun werk, verzuimen minder en zijn een stuk productiever. Je werkgever heeft er dus net zoveel voordeel bij dat jij je goed voelt als jijzelf. Werkgevers omarmen dan ook vaker hun verantwoordelijkheid om goed voor hun medewerkers te zorgen. Grote kans dat jouw werkgever al met ons samenwerkt of wil samenwerken. Lees verder

Hoe vind ik een passende psycholoog?

In het gratis adviesgesprek bespreken we jouw klachten en hulpvraag. Ons psychologisch verwijsteam luistert, beantwoordt (praktische) vragen, geeft advies en kan je direct koppelen aan een van onze erkende psychologen. Past jouw vraag niet bij Psyned, dan denken we graag met je mee over alternatieven. We letten altijd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren, omdat we weten dat een goede match met de psycholoog belangrijk is voor het succes van de behandeling. Je kan het adviesgesprek voorbereiden door alvast over de volgende vragen na te denken:

Wat speelt er bij jou? Wat zijn je klachten? Hoe voel jij je? En hoe wil jij je weer voelen? Lees verder

Hoe ziet een behandeling eruit?

Onze psychologen kiezen bewust voor de beste persoonlijke zorg. Zij bieden maatwerk behandelingen vanuit hun passie voor het vak: om jou écht te helpen. Iedere behandelaar bepaalt dus zelf hoe het behandelplan en de begeleiding eruitziet, passend bij jouw hulpvraag. Samen bespreken jullie dit persoonlijke behandelplan met jouw doelen voor de behandeling en hoe jullie die willen bereiken. Aan de hand hiervan kan je een inschatting maken hoeveel sessies je nodig hebt. Lees verder

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: