Relatietherapie Bergen - Werk aan je relatie bij Joy Berg-Andersen
Joy Berg-Andersen
Joy Berg-Andersen

Relatietherapie Bergen - Alkmaar

Elke relatie heeft zijn broze momenten, dat hoort erbij. Meestal komen jullie er samen of met hulp van vrienden en familie uit. Maar soms lukt het niet meer. Jullie zijn vastgelopen en kunnen niet meer op eigen kracht zoeken naar een oplossing voor jullie problemen. Waarschijnlijk kan ik jullie helpen. Schroom daarom niet om contact op te nemen.

Bel voor een afspraak, ook mogelijk in het Engels.

Op weg geholpen worden door Relatietherapie Bergen

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Joy Berg-Andersen, Relatietherapie Bergen is mijn praktijk. Ik behandel stellen wiens relatie niet lekker loopt. Hier kunnen verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen.

Misschien is er wel iets heftigs voorgevallen, heeft een van jullie psychische problemen of zijn jullie gewoon van elkaar vervreemd. Wat de reden ook is, ik help jullie graag weer op weg. Lees hier meer over wat Relatietherapie Bergen voor jullie kan betekenen.

Gespecialiseerd in relatietherapie

Ik ben volledig gespecialiseerd in relatietherapie, dit is dan ook de enige vorm van therapie die ik geef. Hierdoor ben ik uitermate goed bekend met de materie en de door mij gebruikte methode, Emotionally Focused Therapy (EFT), is bewezen effectief. Keer op keer ervaar ik in mijn praktijk dat deze methode goed werkt en er voor zorgt dat de koppels weer nader tot elkaar komen.

Klik

Regelmatig hoor ik van cliënten dat ze het gevoel hebben dat ik hun situatie beter herken dan een ander. Ik ben immers tweetalig (ik spreek zowel Nederlands als Engels), mijn ouders komen uit verschillende landen, ik heb een deel van mijn jeugd in het buitenland doorgebracht en als kind een scheiding en samengesteld gezin ervaren.

Dit alles is voor veel mensen die bij mij in behandeling komen herkenbaar, waardoor er meteen een 'klik' ontstaat.

Tarief en Duur

Een afspraak bij Relatietherapie Bergen duurt 75 minuten en kost € 105,00. Je kunt de betaling voldoen via een factuur.

Contact met Relatietherapie Bergen

Heb je een vraag over je relatie of wil je weten hoe ik jullie kan helpen? Bel dan naar 085 - 4014720 of stuur een e-mail naar Relatietherapie Bergen ter attentie van Joy Berg-Andersen. Ik leer jullie graag kennen!

Relatietherapie Bergen - Over Joy Berg-Andersen

Ik ben geboren in New York, als dochter van een Noorse vader en een Zuid-Afrikaanse moeder. Mijn ouders ontmoetten elkaar in Lausanne, en woonden en werken ten tijde van mijn geboorte in Amerika.

Vlak na mijn geboorte verhuisden we naar achtereenvolgens Zürich en Denemarken. Toen mijn ouders uit elkaar ging ben ik met mijn moeder en Nederlandse stiefvader in Maarsbergen gaan wonen.

Interesse in families, gezinnen en relaties

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in families, gezinnen en relaties. Hoe werken ze? Wat gebeurt er binnen de familie? Hoe voelt dat voor iedereen? Toch koos ik niet meteen voor psychologie.

Toekomstperspectief

Vanwege het slechte toekomstperspectief dat psychologie te bieden had besloot ik om eerst te kiezen voor een studie economie. Na het afronden van deze studie had ik weliswaar een perspectief, maar dit bleek al snel niet mijn perspectief. Om deze reden heb ik me vervolgens alsnog op de psychologie gestort.

Ik volgde de opleidingen Coaching en Counseling en Integratieve Kindertherapie. Hierbij concentreerde ik me exclusief op relaties en gezinnen. Dat boeide, en boeit, me het meest.

Nadat ik een tijd met gezinnen heb gewerkt ontdekte ik de methode Emotionally Focused Therapy (EFT). Ik heb altijd al met stellen willen werken en via deze methode kreeg ik het vertrouwen dat ik mensen met relatieproblemen daadwerkelijk zou kunnen helpen. Daarom heb ik me in deze behandelmethode gespecialiseerd en sindsdien werk ik alleen met stellen.

Mensen bij elkaar brengen

De methode waarmee ik werk bij Relatietherapie Bergen, het hierboven genoemde EFT, is zowel krachtig, succesvol als verrijkend. Het mooie aan mijn werk bij Relatietherapie Bergen vind ik het bij elkaar brengen van mensen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een relatie en een gezin het meest vervullende is dat een mens kan meemaken. Ook heb ik van dichtbij gezien hoe onmogelijk een situatie kan lijken, terwijl er toch veel liefde aanwezig is. Liefde kan namelijk zowel mooi als moeilijk zijn.

Contact Relatietherapie Bergen

Wil je meer weten over Relatietherapeuten in Bergen of een afspraak maken? Bel dan naar 085 - 4014720 of stuur een e-mail naar Relatietherapie Bergen ter attentie van Joy Berg-Andersen. Ik leer jullie graag kennen!

Cliënten vertellen over de behandeling bij Relatietherapie Bergen

Stefan en Fréderique over Joy Berg-Andersen psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Mede door Joy begrijpen we elkaar vele malen beter. Zij heeft onderwerpen die niet meer besproken werden weer bespreekbaar gemaakt. Ook de aannames die we deden naar elkaar heeft Joy ons duidelijk laten inzien, maar vooral de onderliggende emoties die daarbij hoorden. Onze valkuilen zijn ook aan bod gekomen.

Joy heeft onze gesprekken niet alleen op de relatie gericht maar ook ons individueel. Onze relatie was in een sleur gekomen mede door een druk gezin, werk en alle "normale" dingen in het leven. Nu is het weer als vanouds, we zijn weer net zo blij met elkaar als een aantal jaren geleden."

Contactgegevens van Relatietherapie Bergen / Alkmaar

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Relatietherapie Bergen

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Bergen.

Joy Berg-Andersen
Prins Hendriklaan 30
1862 EL Bergen