Onze behandelaars in Amsterdam krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 132 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Amsterdam? In Amsterdam hebben we 28 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Meest gestelde vragen

De verschillen kunnen groot zijn en het ligt ook aan je zorgverzekering. Daarom is het handig om dit te checken bij je zorgverzekeraar, zo weet je zeker of je iets vergoedt krijgt of helemaal niks. Als dit laatst het geval is, zou je altijd bij je werkgever kunnen informeren of zij bereid zijn de kosten te dekken. Dit is vaak ook in hun voordeel.

Bij Psyned vinden we het belangrijk dat je een klik hebt met de psycholoog in Amsterdam. Daarom is het ook goed om bij jezelf na te gaan of jij ook een persoonlijke match voelt met de psycholoog en op basis daarvan de behandelaar te kiezen. De relatie moet namelijk goed zijn, want dat beïnvloedt de kwaliteit van de behandeling.

Bij Psyned werken we zonder een wachtlijst voor psychologische hulp. Ook in Amsterdam. Het is daarom mogelijk om soms al de volgende dag terecht te kunnen voor een afspraak.

Psycholoog Amsterdam

Het is fijn als jouw psycholoog op een locatie gevestigd is die voor jou goed te bereiken is. Maar het belangrijkste is dat jij direct de juiste zorg krijgt en je je snel weer beter voelt. Bij onze psychologen in Amsterdam kun je terecht zonder wachtlijst.

Psyned heeft in Amsterdam veel psychologen die gespecialiseerd zijn in verschillende psychische klachten, zoals een angststoornis, burn-out, depressie en/of stress. Deze psychologen zitten verspreid door Amsterdam, zodat er altijd een psycholoog is in het stadsdeel bij jou in de buurt. Zo hebben we psychologenpraktijken in Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Amsterdam Centrum en Amsterdam IJburg.

Psycholoog Amsterdam Noord

In Amsterdam Noord kun je terecht bij onze ervaren psycholoog Alexandra Dullaart. Zij is gespecialiseerd in verschillende klachten, zoals een angststoornis, burn-out of depressie en werkt als kinderpsycholoog. Maar ook met een negatief zelfbeeld, trauma of zingevingsvragen kun je bij Alexandra terecht.

Psycholoog Amsterdam West

Sophie van Schieveen is een van onze ervaren psychologen in Amsterdam West. Ze werkt met verschillende behandelvormen zoals ACT, cognitieve gedragstherapie en scheidingsbegeleiding. Je kunt bij Sophie terecht voor onder andere klachten als HSP, (werkgerelateerde) stress en hechtingsproblematiek. En nog veel meer. Voor een psycholoog in Amsterdam West kun je ook terecht bij Sonja Tielman. Bij Sonja kun je terecht met allerlei klachten, zoals bijvoorbeeld angst, een burn-out, eetstoornis, slaapproblemen of aanpassingsproblematiek.

EMDR-therapie Amsterdam

EMDR is een bewezen techniek bij onder andere traumaverwerking, een angststoornis of negatief zelfbeeld. Bij Psyned hebben we op dit moment 8 psychologen in Amsterdam die gespecialiseerd zijn in het behandelen van klachten met EMDR. Dit kan onder andere bij de praktijken in Amsterdam van Paul de Jong en Katja ten Dam-Flik.

Bekijk hier de 8 psychologen in Amsterdam die behandelen met EMDR-therapie.

Neem contact op voor een psycholoog in Amsterdam

Heb je een andere klacht of ander probleem? Ons verwijsteam kent onze psychologen in Amsterdam en zorgt dat jij terecht komt bij een psycholoog die bij jouw wensen en behoeften past. Neem contact op met het verwijsteam voor advies.

Op zoek naar een relatietherapeut in Amsterdam?

Het kan ook zijn dat je niet op zoek bent naar hulp van een psycholoog, maar een relatietherapeut in Amsterdam. Bij Psyned hebben we die ook. Vind hier onze relatietherapeuten in Amsterdam.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek