Onze behandelaars in Hoofddorp krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 cliëntervaringen

Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Hoofddorp? In Hoofddorp hebben we 2 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Hoofddorp

Woon je in Hoofddorp en heb je psychische klachten? Dan kan bijvoorbeeld een psycholoog jou helpen met je klachten. Maar die keuze is natuurlijk altijd aan jou.

We snappen dat het soms best lastig kan zijn om de juiste hulp te vinden bij jouw klacht. Zo ben jij als mens natuurlijk altijd anders, maar ook elke psycholoog heeft weer een ander specialisme. Bij Psyned realiseren we ons dat maar al te goed en dat is ook waar we voor staan. Wij koppelen jou aan een psycholoog in Hoofddorp die bij jou past en waar jij je goed bij voelt.

Als je opzoek bent naar een psycholoog in Hoofddorp en je hebt klachten als een burn-out, depressie, negatief zelfbeeld of werkgerelateerde problematiek dan kun je terecht bij Anna Diament. Anna is onze psycholoog in Hoofddorp en geeft naast therapie in het Nederlands, ook therapie in het Pools. Haar praktijk is gevestigd op de Saturnusstraat in Hoofddorp. Dit is op loopafstand vanaf station Hoofddorp.

Anne past haar manier van werken aan op jouw behoefte en kan hier verschillende behandelvormen inzetten, zoals EMDR, cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie, stressmanagement of relatietherapie. Onze psycholoog in Hoofddorp werkt ook online als je dat liever hebt.

Psycholoog in de buurt van Hoofddorp

Gaat jouw voorkeur liever uit naar een andere psycholoog? Dan hebben we in de buurt van Hoofddorp verschillende psychologen die je kunt helpen.

Zo kun je op 13 minuten rijden met de auto vanaf Hoofddorp terecht bij onze psycholoog Hanneke Francken. Haar praktijk zit gevestigd in Heemstede. Je kunt bij Hanneke terecht voor een breed scala aan psychische klachten en behandelvormen. Door op haar naam te klikken kom je terecht op haar profiel en kun zelf bepalen of Hanneke een match is met jou.

Maar ook in Haarlem en Amsterdam hebben wij, op een klein half uur rijd afstand vanaf Hoofddorp, ruim 35 psychologen die jou graag verder helpen op het moment dat je er zelf even niet meer uitkomt. De keuze is daarin helemaal aan jou. Als je op de steden hierboven klikt, kom je in het overzicht terecht van onze psychologen in die steden.

Hulp nodig bij het vinden van een psycholoog?

Heb je rondgekeken in ons aanbod aan psychologen in Hoofddorp en omgeving, maar lukt het je zelf niet een keuze te maken? Weet dan dat je altijd contact met ons mag opnemen. Wij denken gratis en vrijblijvend met je mee en zoeken een juiste match op basis van jou en je hulpvraag. Je kunt bereiken via 085-4014720 of door ons een berichtje te sturen.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek