Psycholoog Castricum

Psycholoog in Castricum

Zoek je hulp van een psycholoog in Castricum? Onze psycholoog Christian Folten helpt je graag verder. Tijdens de behandeling leer je je klachten en je persoonlijke behoeftes beter kennen. Ook werk je aan gezonde (nieuwe) routines. Christian zet hiervoor verschillende therapievormen in, zodat jij je persoonlijke doelen kan behalen. Zo gebruikt hij verschillende onderdelen uit de positieve psychologie, oplossingsgerichte therapie en schematherapie.

Goed om te weten. Christian werkt veel online. Het intakegesprek zal online plaatsvinden. Als je het fijn vindt kan je ervoor kiezen om een behandeling op locatie te volgen. Voor als je liever online therapie volgt is dat ook geen probleem. Je volgt dan een behandeling vanuit je vertrouwde omgeving. Daarnaast zijn de online sessies flexibel in te delen. Zo is er een mogelijkheid om buiten kantoortijden om een behandeling te volgen. Ideaal als een psycholoog in Castricum bezoeken niet in je schema past.

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de geschikte psycholoog in Castricum? Ons verwijsteam staat klaar om je te helpen. Plan een gratis adviesgesprek in en ontvang advies op maat. Op deze manier vind je snel de beste hulp voor jouw zorgvraag.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek