Onze behandelaars in Haarlem krijgen gemiddeld een 4.9 uit 5 sterren op basis van 44 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar hulp in Haarlem? In Haarlem hebben we 8 psychologen en een therapeut die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Meest gestelde vragen

Bij Psyned heb je geen verwijzing nodig van je huisarts of GGZ. We werken met zelfstandige psychologen zonder wachtlijst. We vinden het belangrijk dat je zo snel mogelijk de juiste hulp krijgt. Met 300 psychologen verdeeld over Nederland, is er altijd een psycholoog bij jou in de buurt waar je snel terecht kunt.  

Psycholoog Haarlem

Loop je vast en wil je professionele hulp? Zijn er psychische klachten die jou in het dagelijks leven beperken? Het is fijn als je hulp kan krijgen op een locatie die voor jou goed te bereiken is. Onze psychologen in Haarlem helpen jou graag. Je kunt op korte termijn bij één van hen terecht zonder wachtlijst. Waar zijn onze psychologen in Haarlem gevestigd? Je kunt terecht in de volgende wijken:

  • Haarlem Noord
  • Schalwijk
  • Binnenstad (centrum)
  • Stationsbuurt/Kleverpark

Cliënten geven onze behandelaars in Haarlem 4.8 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring.

Welke psycholoog past het best bij jou?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken voor een goede psycholoog, vooral als er zo veel keuze is. Daarom geven wij jou graag een inzicht in welke psycholoog voor jou het dichtste bij zal zijn. Of als je bijvoorbeeld voorkeur hebt voor een bepaald soort behandeling of je kampt met een specifieke klacht of stoornis, kun je misschien daarop je keuze baseren.

Mocht je er niet uitkomen, mag je ons altijd bellen! Ons verwijsteam helpt je graag bij het kiezen van de juiste psycholoog. Doordat zij op de hoogte zijn van de specialisaties van onze psychologen in Haarlem zorgen zij ervoor dat jij gekoppeld wordt aan een psycholoog die het beste bij jou past. Neem telefonisch contact met hen op voor overleg of persoonlijk advies op 085 – 4014 720.

Haarlem Schalwijk

In Schalkwijk, is Hester Boersma de dichtst bij zijnde psycholoog voor jou! Ook Hester heeft veel ervaringsgebieden. Zij helpt jou graag wanneer jij vastloopt, op welk gebied dan ook. Denk hierbij aan rouw- en verliesverwerking of bij een depressie, eetstoornis, een burn-out of verslaving. Ook kan ze jou ondersteunen bij mildere problematiek zoals slaapproblemen, angsten, een negatief zelfbeeld of relatieproblematiek. Hester zal op een warme en positieve manier met jou aan de slag gaan. Bijvoorbeeld met positieve psychologie, oplossingsgerichte therapie en systeem- en schematherapie.

Haarlem Binnenstad (Haarlem Centrum)

Woon jij in het centrum van Haarlem? Dan kun je terecht bij Nofar van Frank en Anne Cox. Beide van deze psychologen zijn kinderpsycholoog en hebben ervaring met ontwikkelingsproblematiek zoals ADHD, ADD, maar ook autisme (ASS) of andere problematiek binnen het gezin. Je kunt bij hen terecht voor zowel individuele (ouder)begeleiding, als begeleiding voor jouw kind of als gezin samen. Zij maken gebruik van familieopstellingen, schematherapie en systeemtherapie. Verder is Nofar gespecialiseerd in cultuurgerichte vraagstukken en geven beide psychologen behandelingen in een andere taal. Bij Nofar kun je terecht als je de behandeling in het Engels of Hebreeuws en bij Anne kan het in het Duits.

Haarlem Stationsbuurt en het Kleverpark

Woon je in de buurt van de Stationsbuurt en het Kleverpark? Dan zijn de praktijken van Belinda Maagd, Mathilde van der Ham en Lex Duvenkot voor jou het dichtstbij. Deze psychologen hebben allemaal ervaring met klachten die horen bij een laag zelfbeeld, maar ook stress-, angst- en of dwangklachten. Hieronder vallen ook klachten zoals een burn-out en andere werkgerelateerde problematiek. Vaak maakt de psycholoog gebruik van behandelvormen zoals ACT (Acceptatie en Commitment Therapie) of cognitieve gedragstherapie om jou een positieve boost te geven. Dit zijn vormen van behandelingen die ingaan op jouw gedachtes, om hier een positieve draai aan te geven door minder focus te krijgen op de negatieve gedachtes. Verder is Mathilde ook een relatietherapeut en kun je bij haar terecht voor zowel individuele begeleiding als samen met jouw partner.

Ben je benieuwd geworden naar de specialismes van onze psychologen in Haarlem en baseer je liever hier jouw keuze op? Neem dan vooral even een kijkje op hun profielpagina. Deze kun je vinden door te klikken op de namen van de psychologen.

EMDR in Haarlem

EMDR wordt steeds populairder. Dit is dan ook een erg simpele maar effectieve behandeling. EMDR kan worden ingezet bij verschillende soorten problematiek als het gaat om trauma, andere heftige emoties of eventuele verslavingen. Gaat jouw voorkeur uit naar een EMDR-behandeling? Dan kun je zeker in Haarlem terecht. Bijna al onze psychologen in Haarlem maken gebruik van EMDR. Wel zal de psycholoog eerst kijken of deze behandelvorm voor jou zal werken. Onze behandelingen zijn tenslotte op maatwerk, we kijken naar wie jij bent en sluiten hier graag op aan!

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek