Psycholoog Schagen

Psycholoog in Schagen

Heb je een psycholoog in Schagen nodig? De geschikte behandelaar vind je via Psyned. We hebben namelijk 300 psychologen en therapeuten door heel Nederland. Momenteel zijn er geen therapeuten in Schagen. Maar laat dat je niet tegenhouden. We hebben vier deskundige psychologen voor je klaarstaan in Alkmaar. Zij helpen je graag verder.

Is afstand een belemmering? Ook dan zit je goed bij Psyned. We bieden ook online therapiesessies aan. Deze sessies zijn flexibel in te delen. Volg een behandeling vanaf je bank of tussendoor op werk. Aan jou de keus.

Heb je nog twijfels over een psycholoog in Schagen? Ons verwijsteam helpt je graag verder met het vinden van een passende psycholoog. Plan een gratis adviesgesprek in of bel naar 085-4014720.

Online therapie

Wil je weten hoe online therapie werkt? We leggen het je graag uit. Het zal veel lijken op therapie op locatie. In beide gevallen neem je eerst contact op met ons verwijsteam. In een gratis adviesgesprek van vijftien minuten is er ruimte om je klachten te bespreken en je zorgvraag neer te leggen. En als jij dat wilt zoeken jullie samen een psycholoog die bij je past. Er wordt een afspraak voor je gemaakt en je ontvangt hiervoor een bevestigingsmail met meer informatie over de afspraak. Vervolgens neemt de psycholoog via de mail of telefonisch contact met je op. Het platform 24sessions wordt het meest gebruikt voor online therapie. Je krijgt uitleg over hoe je toegang krijgt tot het videogesprek. Vervolgens krijg je toegang tot het online platform waar je met je psycholoog zal videobellen. Dan is het zo ver. Je eerste afspraak. Dit wordt een intake gesprek. Alleen is het niet in de behandelkamer, maar dan online. Wanneer er een klik is met je psycholoog zal de behandeling verder gaan.

Schematherapie in Schagen

Je wordt heel er verdrietig als je wordt afgebeld of je krimpt ineen wanneer je kritiek krijgt op je werk. Er hoeft maar iets kleins te gebeuren en je ervaart heftige emoties. Herkenbaar? Misschien is schematherapie in Schagen wel iets voor jou. Bij schematherapie spelen je gevoelens een belangrijke rol. Tijdens de behandeling ga je terug naar je kindertijd. Samen met een psycholoog onderzoek je welke ervaringen invloed hebben gehad op je denken en doen. Je ontdekt welke patronen je toen ontwikkelde en hoe het jou nu beïnvloed. Door deze therapievorm leer je wat jouw behoeftes zijn, voor jezelf te zorgen en op te komen. Wil je meer weten over deze therapievorm? Lees hier meer over schematherapie.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek