Onze behandelaars in Alkmaar krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 81 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Alkmaar? In Alkmaar hebben we 6 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Alkmaar

Onze psychologen behandelen in de volgende wijken:

  • Alkmaar West
  • Schermer

Beschik je niet over eigen vervoer? Een aantal van onze psychologen in Alkmaar zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het is echter niet alleen belangrijk dat een psycholoog voor jou goed te bereiken is, maar ook dat de psycholoog bij jou past.

Je wilt natuurlijk je zo snel mogelijk weer beter voelen. Wanneer jij direct de juiste zorg krijgt is de kans groter dat de behandeling slaagt. Daarom doen wij ons best om ervoor te zorgen dat je terecht komt bij een psycholoog die jou past. Dit betekent niet alleen dat een psycholoog kennis heeft van jouw klachten, maar ook aansluit bij jouw wensen en behoeften. Is het voor jou bijvoorbeeld belangrijk dat een psycholoog behandelt vanuit een christelijke visie? Dan zorgen wij dat jij terecht komt bij één van onze christelijke psychologen.

Onze psychologen in Alkmaar kunnen jou bij verschillende psychische klachten hulp bieden. Onze psychologen in Alkmaar hebben onder andere kennis van burn-out, depressie en autisme. Maar ook bij andere klachten helpen onze psychologen jou graag. Neem contact op met ons verwijsteam voor persoonlijk advies en vind een psycholoog die bij jou past.

Ook in Bergen en Heerhugowaard zitten behandelaren die je goed verder kunnen helpen. Onze systeemtherapeute in Bergen kijkt vanuit een breder beeld naar jouw situatie door de invloed van
jouw familierelatie in kaart te brengen.

Spelen er geen individuele kwesties, maar zoek je iemand die kan helpen bij relatieproblemen? Vind hier onze relatietherapeuten in Alkmaar.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek