Psycholoog in Alkmaar

Op zoek naar een psycholoog in Alkmaar? In Alkmaar hebben we 5 psychologen die je graag helpen.

Onze psychologen zitten verspreid door de stad. Aan de buitenrand van Alkmaar in het Hoefplan, ter hoogte van het Bergermeer en in Oudorp. Dus als je met de auto komt zijn ze goed te bereiken via de randweg. Verder zit dichtbij het station onze psychologe op het Scharlo, zo kan je ook makkelijk met het openbaar vervoer op je afspraak komen.

Herken je jezelf in een burn-out, angstklachten of depressieve klachten? Het is dan goed om met een professional te praten over jouw situatie zodat jullie samen jouw klachten kunnen aanpakken. Ook voor hulp bij het verwerken van verlies van een naasten, een trauma, HSP, eetstoornis of dwangklachten kun je bij één van onze psychologen terecht.

Ook in Bergen en Heerhugowaard zitten behandelaren die je goed verder kunnen helpen. Onze systeemtherapeute in Bergen kijkt vanuit een breder beeld naar jouw situatie door de invloed van jouw familierelatie in kaart te brengen.

Cliënten geven onze psychologen in Alkmaar 4.7 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring.

Onze behandelaars in Alkmaar krijgen gemiddeld 4.7 uit 5 sterren.
Op basis van in totaal 62 cliëntervaringen

Goed om te weten!
   Afspraken binnen en buiten kantoortijden
   Snel aan de slag!
   Leer gebruik maken van HSP
   Hulp bij chronische vermoeidheid
   Psychologen met ervaring bij eetstoornissen
   Therapie in het Engels of Duits is ook mogelijk!


Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog