Onze behandelaars in Alkmaar krijgen gemiddeld een 4.7 uit 5 sterren op basis van 74 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Alkmaar? In Alkmaar hebben we 5 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Alkmaar

Heb je de laatste tijd veel stress? Bijvoorbeeld door werk of misschien wel door je studie. Dan is het goed om juist wat meer te ontspannen, zodat de balans weer kan herstellen. Als je dat niet doet, kan het ook zomaar zijn dat de stress overgaat in overspannenheid of soms zelfs een burn-out. Maar we snappen heel goed dat het lastig is om daar mee aan de slag te gaan. Onze psychologen in Alkmaar kunnen je hier goed bij helpen. Naast klachten als stress en burn-out, zijn ze erin gespecialiseerd je ook met andere psychische klachten te helpen. Zoals het verwerken van trauma of een negatief zelfbeeld.

In de verschillende wijken in Alkmaar, bijvoorbeeld Alkmaar West of Schermer, behandelen onze psychologen.

EMDR-therapie Alkmaar

Woon je in Alkmaar en denk je dat EMDR-therapie jou kan helpen bij je klachten? Dan kun je terecht bij twee van onze psychologen in Alkmaar: Merijn de Bruin en Henriette Pilkes. EMDR is een bewezen effectieve vorm van behandelen bij trauma, maar bij meer klachten kan EMDR helpen. Als je bijvoorbeeld last hebt van angsten of een depressie en je daar samen met een psycholoog in Alkmaar mee aan de slag wil.

Contact psycholoog Alkmaar

Natuurlijk wil je je zo snel mogelijk weer wat beter voelen. Wanneer je snel de juiste hulp krijgt, is de kans het grootst dat de behandeling slaagt. Daarom gaan we graag samen op zoek naar psycholoog die bij jou en je hulpvraag past. Neem contact op met ons voor een gratis adviesgesprek en dan adviseren we je vrijblijvend. Bel naar 085-4014720 of plan je gratis adviesgeprek. Dan bellen we je op een moment dat het jou uitkomt.

Niet op zoek naar een psycholoog, maar een relatietherapeut in Alkmaar? Vind hier onze relatietherapeuten in Alkmaar.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek