Psycholoog Heemstede

Psycholoog in Heemstede

Zoek je een psycholoog in Heemstede? Onze psycholoog Hanneke Francken kan je verder helpen. Samen brengen jullie je klachten, wensen en behoeften in kaart. Na het intakegesprek krijg je nog een vragenlijst mee. Zo leert onze psycholoog Hanneke jou kennen en aan de hand daarvan krijg je een behandelplan op maat. Zo kan je gericht aan de slag gaan met bijvoorbeeld angstklachten, dwangklachten of slaapproblemen.

Past online therapie beter bij je? Geen probleem, bij Psyned is het ook mogelijk om een online behandeling te volgen. We hebben ruim 200 psychologen voor je klaarstaan waarmee je kan videobellen. Zo hoef je niet lang te reizen naar een psycholoog in Heemstede. Daarnaast zijn onze sessies flexibel in te plannen. Je bepaalt zelf de tijd en plaats. Volg een behandeling vanuit een vertrouwde omgeving. Soms is het ook mogelijk om therapie buiten kantoortijden om te volgen.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste hulp? Ons verwijsteam kan je helpen bij het vinden van een passende psycholoog in Heemstede. Plan een gratis adviesgesprek in of bel 085-4014720. Tijdens het adviesgesprek nemen we de tijd om je zorgvraag te bespreken. Er is ook genoeg ruimte om vragen te stellen. Vervolgens kijkt het verwijsteam welke behandelaar het beste aansluit op je zorgvraag, wensen en behoeften. Aan het einde kunnen we meteen een intakegesprek inplannen, maar alleen als jij dat wilt.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek