Onze behandelaars in Hilversum krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 13 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar hulp in Hilversum? In Hilversum hebben we 2 therapeuten en een psycholoog die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Hilversum

EMDR in Hilversum

Ben je specifiek op zoek, of benieuwd naar een EMDR behandeling in Hilversum? Dat is zeker mogelijk bij Marion van Nes. EMDR wordt steeds populairder. Dit is dan ook een erg simpele maar effectieve behandeling. EMDR kan worden ingezet bij verschillende soorten problematiek als het gaat om trauma, andere intense emoties of eventuele verslavingen.

Marion heeft mij enorm geholpen. Ze kijkt echt vanuit de situatie naar het best passende. Ze neemt de tijd en geeft aandacht waarbij ik regie had, maar zij wel de lijnen aanhield. Bijzonder hoeveel en hoe snel EMDR werkt!

Hilversum Noord – Media Park

Woon jij in het noordelijke gedeelte in Hilversum? Vlakbij het Media Park? Dan is voor jou Marion van Nes het dichtste bij. Marion is een therapeut die gespecialiseerd is in burn-out, depressie, de behandeling van een laag zelfbeeld, trauma, slaapproblemen maar ook behandelt zij rouw en verliesverwerking.

Marion maakt gebruik van laagdrempelige coaching, familieopstellingen, stressmanagement maar ook geeft zij cognitieve gedragstherapie en EMDR. Verder is Marion kinderpsycholoog en relatietherapeut.

Marion zegt dat zij als therapeut, tijdens de behandeling, een spiegel van jouw ziel is. Je krijgt te zien wat je anders nooit zou opvallen. Bepaalde patronen of steeds terugkomend gedrag. Voor veel mensen is dat een eye-opener en daar help ik jou graag bij!

Marion van Nes vind ik persoonlijk een topper, ik raad echt iedereen haar aan. Super woman waar je veel van kunt leren en lekker jezelf kunt zijn. Voelt altijd vertrouwd!

Een fijn mens, die me erg goed door het traject heeft geholpen met steeds rake analyses van mijn problematiek. Het klikte tussen ons, ik voelde me begrepen en op een goede manier aan het denken gezet.

Hilversum Zuid – Oude Haven

Ben je op zoek naar een psycholoog in het zuidelijke gedeelte van Hilversum? Woon jij dicht bij de Oude Haven? Dan is Nicole van Gans voor jou misschien de uitkomst. Nicole is gespecialiseerd in (faal)angst-, dwang- en traumagerelateerde klachten. Ook kun je bij haar terecht voor een burn-out, een depressie en rouw en verliesverwerking. Verder heeft Nicole een goed inzicht in psychosomatische klachten; dit zijn lichamelijke klachten die door mentale klachten kunnen ontstaan, zoals wel eens bij hoogsensitiviteit voorkomt.

Nicole maakt gebruik van positieve psychologie en maakt bijvoorbeeld gebruik van wandelcoaching en gesprekken in de natuur, mocht je daar behoefte aan hebben. Zij snapt dat je soms geen zin hebt om aan een tafel te zitten met bovenstaande problematiek.

Naast behandelingen en coaching in het Nederlands, beschikt Nicole ook over de Engelse, Duitse én Franse taal!

Nicole heeft mij goed geholpen door te laten zien dat ik ertoe doe. Het waren dingen waar ik goed over na kon denken en reageren!

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek