Categorie
Categorie

Zeg ‘Ns Neeeee (7)

Als je altijd met iedereen rekening houdt kom je nooit toe aan je rust. En dat terwijl je het liefst een winterslaap zou houden…

..Nog liever zelf teleurgesteld dan dat ik iemand anders moet teleurstellen!

Oké, maar dat doe je dus al jaren. En dan kom je dus nooit aan je rust..

Tenzij ik met de Noorderzon verdwijn! Zie je, dat is dus de enige oplossing. Ik trek me terug in het Himalaya gebergte en neem genoegen met het gezelschap van een paar berggeiten! Nu zeg ik een afspraak af, heb ik zogenaamd rust, maar zit ik me vervolgens kapot schuldig te voelen en heb ik nóg stress! Dan kan ik toch net zo goed gewoon gaan?

Pfffff! Ik word helemaal gestoord van mijzelf! Dit is toch niet meer normaal?

Adem in, diep in… en zucht dan eens even lekker alle lucht er uit.. Goed zo… Nog eens… Diep in…. en Z U C H T…..

Dat is gek.. stilte..

Niks..

Leeg..

Moe… Tjeeeeeeetje wat ben ik mòe zeg!! Ik zou wel een winterslaap kunnen doen! Oh, als ik toch een week lang alleen maar in bed mocht liggen! Niks moeten, niks hoeven, niemand met wie ik rekening hoef te houden… Zucht…

Tja, als dat zou kunnen, maar dat is slechts een droom.. Helaas.. Laat ik maar eens even de vaatwasser gaan leegruimen..

Als je dan zo moe bent, waarom geef je daar dan niet eens aan toe? Als je honger hebt dan ga je wat eten, als je moet plassen dan ga je naar de WC en als je moe bent dan ga je slapen. Dat zijn de basisregels toch?

Jajajajaja, het is natuurlijk allemaal heel simpel! Maar wie doet dan de was? Wie maakt de WC schoon? Wie doet de administratie? Wie doet de boodschappen? Pfffffff… acht laat ook maar.. Je hebt gelijk.. IK GA NAAR BED!

Morgen is er weer een dag..

Wordt vervolgd..

© 2015 Alexandra Dullaart – Psycholoog Amsterdam Noord

Alexandra Dullaart

Alexandra Dullaart

Amsterdam

Alexandra Dullaart werkt als psycholoog in Amsterdam Noord en bij jou aan huis. Ze behandelt cliënten vanuit haar eigen methode, gebaseerd op eigen ervaringen en theoretische achtergronden uit de psychologie. 

Wil je meer weten over Psycholoog Amsterdam Noord of een afspraak maken? Bel dan naar 085 – 4014720. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom psychologie, leuke feitjes en inzichtgevende artikelen? Volg Psyned dan op Facebook en Twitter.

Dit vind je misschien ook interessant

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog