Pijn bij vrijen

Pijn bij vrijen

In het online programma Pijn bij vrijen ontdek je door middel van tips en oefeningen in 4 tot 6 weken wat de oorzaak van jouw pijn is en wat je er aan kunt doen.

Pijn bij vrijen

Er heerst een hoop schaamte rondom pijn bij het vrijen. Ongeveer 1 op de 10 vrouwen ervaart pijn bij het vrijen, dus je bent niet de enige. Goed van je dat je hier iets aan wilt doen! Pijn hoort niet bij vrijen, daarom is het goed om erachter te komen wat de oorzaak is en wat je eraan kunt doen, zodat je straks pijnloos en met plezier kunt vrijen!

Over het programma

In dit programma krijg je uitgebreide uitleg over pijn bij het vrijen, wat mogelijke oorzaken zijn en wanneer het verstandig is om een dokter te raadplegen. Er wordt gekeken naar de voorwaarden om pijnloos te kunnen vrijen en je gaat onderzoeken wat bij jou de oorzaak hiervan is. Je leert hoe je aan jouw voorwaarden kunt leren voldoen, waardoor vrijen straks pijnloos en plezierig wordt.

Dit programma is gemaakt vanuit een samenwerking tussen Therapieland en een aantal seksuologen die aangesloten zijn bij de NVVS.

Bekijk de video voor meer uitleg over het zelfhulpprogramma “Pijn bij het vrijen”.

Zelfhulp

Aerjen Tamminga, Psycholoog Amsterdam over het behandelprogramma

“Pijn bij het vrijen komt helaas heel veel voor, maar hoort niet! Onderzoek in dit programma wat de oorzaken kunnen zijn van de pijn, aan welke voorwaarden bij jou moet worden voldoen om zonder pijn te vrijen en of het verstandig is om wellicht een dokter te raadplegen.”

Direct starten met het zelfhulpprogramma

*1ᵉ stappen gratis, daarna

€ 29,95
Inhoud van programma:
  • Je krijgt in dit programma eerst uitgebreide voorlichting over pijn bij het vrijen.
  • Je gaat voor jezelf inzichtelijk maken waarom vrijen bij jou pijn doet.
  • Je gaat oefenen in de praktijk met jouw partner
Alle zelfhulpprogramma's zijn ontwikkeld door:
Therapieland