(Geen) zin in seks

(Geen) zin in seks

In het online behandelprogramma (Geen) zin in seks ontdek je door middel van tips en oefeningen in 4 tot 8 weken hoe jij meer zin in seks kunt krijgen.

(Geen) zin in seks

Geen zin in seks hebben is vervelend. Het voelt alsof er iets niet klopt en het kan je relatie beïnvloeden. Toch ben je niet de enige: ongeveer 20% van de vrouwen en 15% van de mannen heeft hier last van. Ieder mens heeft een uniek en uitgebreid vermogen om zich seksueel te voelen zich te uiten via seks, en in dit programma ga je dit vermogen ontdekken! Je gaat onderzoeken wat er voor jou nodig is om zin in seks te krijgen en hoe seks je iets positiefs kan opleveren. Daarnaast wordt er informatie gegeven over opwinding, krijg je tips en leer je hoe je met je partner kunt communiceren over dit onderwerp. Je nieuw opgedane kennis en behoeften pas je ook toe in de praktijk, want seks moet je doen! Het programma kun je alleen of samen met je partner doorlopen, zodat je straks een leuker en interessanter seksleven hebt!

Andere aansluiten zelfhulp programma’s

Let op: Als een nare ervaring met seks je zin remt, is het beter om hier eerst aandacht aan te besteden. Daarvoor adviseren we je om hulp te zoeken bij een hulpverlener. Daarnaast kan het handig zijn om een ander programma van Therapieland te volgen. Bijvoorbeeld wanneer je pijn bij seks ervaart of eerst basisinformatie over seksualiteit wilt krijgen. Ga hier naar deze andere programma’s: Pijn bij vrijen en Basisprogramma Seksuologie.

Dit programma is gemaakt vanuit een samenwerking tussen Therapieland en een aantal seksuologen die aangesloten zijn bij de NVVS.

Zelfhulp

Aerjen Tamminga, Psycholoog Amsterdam over het behandelprogramma

“Doorloop dit programma alleen of met je partner, en leer hoe je seksualiteit weer als iets positiefs kunt ervaren, hoe je het met je partner kunt bespreken en doe praktische oefeningen om te ontdekken wat voor jou werkt.”

Direct starten met het zelfhulpprogramma

*1ᵉ stappen gratis, daarna

€ 29,95
Inhoud van programma:
  • Je krijgt achtergrond informatie.
  • Door middel van oefeningen ga je onderzoeken wat de juiste prikkeling is voor jou.
  • Je gaat oefenen in de praktijk met jouw partner.
  • Je krijgt leuke en inspirerende tips.
Alle zelfhulpprogramma's zijn ontwikkeld door:
Therapieland