Zelfhulp - Oudercursus AD(H)D

Zelfhulp - Oudercursus AD(H)D

Oudercursus AD(H)D

In dit programma leer in ongeveer 6 tot 12 weken hoe je minder depressieve gevoelens kunt ervaren en er beter mee om kunt gaan.

Depressie

We zijn allemaal wel eens somber of verdrietig. Dat gaat meestal gewoon weer over, maar bij sommige mensen blijft deze stemming hangen. Je hebt nergens zin in. Ook al is het mooi weer buiten; mooie dingen raken je niet meer. Je bent hierin niet alleen: bijna 20% van de volwassenen krijgt ooit te maken met een depressie. Gelukkig zijn er verschillende manieren om van je depressieve gevoelens af te komen!

Inhoud van programma

In dit programma leer je hoe je je weer beter kunt voelen. Je krijgt uitleg over wat een depressie is en waar het vandaan komt. Je leert structuur aan te brengen in je leven en je leert voor jezelf te zorgen door een goed slaapritme, juiste voeding en beweging. Je leert negatieve gedachten te herkennen en om te buigen zodat je je beter gaat voelen.


Bekijk de video voor meer uitleg over het zelfhulpprogramma "Oudercursus AD(H)D".


Aerjen Tamminga, Psycholoog Amsterdam over het behandelprogramma

"Dit programma leert jullie als ouders de basisvaardigheden in de opvoeding van kinderen van AD(H)D, hoe je ze beter kunt begrijpen, bekrachtigen en ondersteunen."

Inhoud van programma:


✔ Je krijgt uitleg over wat AD(H)D is.
✔ Je gaat aan de slag met basisvaardigheden in de opvoeding.
✔ Je leert hoe je de zwakke punten van je kind kunt versterken en hoe je de positieve kenmerken kunt benutten.
✔ Je kunt je aanmelden bij een groep met mensen die hetzelfde programma volgen.

Meld je gratis aan!

*1ᵉ stappen gratis, daarna